Начало / Екскурзии / Екскурзии - Санкт Петербург

Екскурзия до Санкт Петербург и Москва, полет от Варна или Бургас

Номер на оферта

/

193832

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
БУРГАС – Самолетен билет с директен чартърен полет Бургас – Санкт Петербург и Москва – Бургас, самолетен билет с полет на Аерофлот Москва – Санкт Петербург
ВАРНА – Самолетен билет с директен чартърен полет Варна – Санкт Петербург и Москва – Варна, самолетен билет с полет на Аерофлот Москва – Санкт Петербург
Летищни такси – 150 € (294 лв.) към 26.01.17;
3 нощувки със закуска в хотел 3*/4* в Санкт Петербург в стандартни стаи;
4 нощувки със закуска в хотел 3*/4* в Москва в стандартни стаи;
Трансфери летище Санкт Петербург - хотел - летище;
Трансфери летище Москва - хотел - летище;
Панорамна обиколка на Петербург с посещение на Петропавловската крепост;
Исакиевския събор и храма Възкръсение Христово;
Целодневна екскурзия до Петерхоф;
Посещение на Ермитаж;
Екскурзия до Царско село;
Панорамна обиколка на Москва;
Посещение на Третяковската галерия;
Пешеходна обиколка на Кремъл с посещение на Архангелската, Успенската и Благовещенската църкви и Оръжейна палата;
Екскурзоводско обслужване на български език;
Слушалки по време на всички обиколки с екскурзовод;
Всички входни такси за посещаваните обекти;
Медицинска застраховка (с покритие 50 000 €);
Водач от фирмата организатор по време на пътуването;

Цената не включва

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
Стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни и с включена такса визов център – 119 лв. - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цветна снимка паспортен формат;
Горивна такса (ако има промяна в цените на горивата и Авиокомпанията начисли такава);
Допълнителните екскурзии;
Екскурзия « Нощен тур с корабче по Нева» (при мин. 15 човека) – 80 лв.;
Вечеря в ресторант с типично руска кухня и фолклорна програма с трансфер до ресторанта (при мин. 15 човека) - 94 лв.;
Целодневна екскурзия до Коломенское с посещение на двореца на Алексей Романов и екскурзия до Царицино (при мин. 15 човека) - 88 лв.;
Посещение на музея на водката + Руски сувенири, занаяти и др. - 55 лв.
Разходка с корабче по река Москва (при мин. 15 човека) - 75лв.
Доплащане за медицинска застраховка за лица от 75 до 80 г. - 20 лв.
Застраховка отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни независещи от клиента причини – по желание;
Разходи от личен характер.

Програма на пътуването

Цените са с направени отстъпки за ранни записвания и резервации до 31.05.2017 г.
За дата 19.06.2017 г. свободните места са изчерпани.
За дата 10.07.2017 г. има свободни места за отпътуване от София. За отпътуване от Варна и Бургас свободните места са изчерпани.


Ден 1:
Излитане от София Терминал 2 в 12:30ч. с авиокомпания Аерофлот за Москва. Пристигане в Москва на летище Шереметиево-2 в 15:35ч. Излитане от Москва за Санкт Петербург в 18:20ч., пристигане в 19:40ч.
Излитане от Бургас с директен чартърен полет до Санкт Петербург.
Излитане от Варна с директен чартърен полет до Санкт Петербург или Москва.
Посрещане и трансфер до хотел 3*/ 4*. Настаняване в стандартни стаи. Свободно време или вечеря по желание. Нощувка.

През периода май, юни, юли и август клиентите ще могат да се насладят на романтичния период на “Белите нощи” в Санкт Петербург.

Ден 2:
След закуска панорамна обиколка на града с екскурзовод, ще получите обща представа за града, ще видите прочути паметници на архитектурата - Зимния дворец, Марсово поле, Казанския събор и др., ще посетите Исакиевския събор, храма Възкресение Христово – един от шедьоврите на руската църковна архитектура и на Петропавловската крепост, построена от Петър І. Посещение на Ермитаж – един от най-богатите музеи в света с картини на Леонардо да Винчи, Рубенс, Ван Гог и др. Връщане в хотела. Свободно време или екскурзия по желание. Екскурзия по желание: Вечеря в ресторант с типично руска кухня и фолклорна програма. Нощувка.

Ден 3:
След закуска екскурзия в Петерхоф – извънградския дворец на Петър I, наречен „Столицата на фонтаните” заради поразително красивите си фонтани и каскади, превъзхождащ по великолепие много дворци, включително френския Версай. Разглеждане на Големия Дворец - Тронната, Балната зала и др., посещение на „Нижний парк” – прекрасния ансамбъл с фонтани, неслучайно определян от специалисти за един от най-хармоничните и стилни паркове в света. Връщане в Петербург. Свободно време или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Нощен тур с корабче по каналите на Петербург и река Нева - не пропускайте възможността да присъствате на единственото по рода си представление - точно в полунощ започва вдигането на мостовете над р. Нева. Нощувка.

Ден 4:
След закуска освобождаване на стаите. Екскурзия до Царско село – величествената лятна резиденция на руските царе. Посещение на пищния Екатеринински дворец с уникалната Кехлибарена стая и дворцовия парк, богато украсен с мраморни статуи, павилиони и мостове. След екскурзията отпътуване към летище за полет до Москва в 18:45ч. - 20:00ч. - посрещане на летище в Москва. Трансфер до хотел 3*/ 4*,. Настаняване в стандартни стаи. Свободно време. Нощувка.

Ден 5:
След закуска панорамна обиколка на български език на Москва: Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а най–старият търговски дом в Русия с най-луксозните световни марки, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палата. Връщане в хотела. Свободно време или екскурзия по желание. Свободно време за обяд. Свободно време или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Нощна обиколка на Москва с възможност за посещение на типичен ресторант. Нощувка.

Ден 6:
Закуска. Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия – разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др., като и разходка по улиците на Арбат. Връщане в хотела.
Екскурзия по желание: 15:00-17.00ч. посещение на музея на водката + Руски сувенири, занаяти и др.
Екскурзия по желание: 18:00ч. Разходка с корабче по река Москва. Най-добрият и отпускащ начин да видите едни от най-важните забележителности на руската столица е от борда на корабче по време на мини круиз. Особена романтика и естествена украса придават мостовете над реките, които протичат през града, особено вечер, когато са прекрасно осветени. Нощувка.

Ден 7:
Закуска. Свободен ден за самостоятелно разглеждане на руската столица или екскурзия по желание.
Екскурзия по желание: Екскурзия до Коломенское - резиденция на великите московски князе и руски царе, известна още от 14-ти век с включено посещение на двореца на Алексей Мийахлович Романов. Уникалният архитектурен ансамбъл представлява голяма художествена и историческа ценност, поради което Коломенское е включено в Списъка на световното наследство на ЮНЕСКО през 1994 г., наред с Московския Кремъл и Червения площад. След обяд посещение на дворцово-парковия ансамбъл и архитектурен резерват Царицино – величествена резиденция на руската императрица Екатерина II. Свободно време за разходка из красивия парк с фонтани и езера. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 8:
Закуска (сух пакет). Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Шереметиево.
Полет за Бургас – Излитане от Москва с директен чартърен полет.
Полет за Варна – Излитане от Москва с директен чартърен полет.



ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
Екскурзията се провежда при минимум 30 записани туристи.
За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да се заявят още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации.

ЗАБЕЛЕЖКА
За пътуването се изисква виза и задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.

Датите, по време на които можете да станете свидетели на белите нощи са: 22.05.2017-29.05.2017 г.; 19.06.2017-26.06.2017 г.; 10.07.2017-17.07.2017 г.; 24.07.2017-31.07.2017 г.; 14.08-21.08.2017 г.

Пакетната цена е калкулирана на базата на настаняване на легло в стандартна двойна стая. При желание за настаняване в единична стая или в стая по-висока категория пакетната цена се преизчислява на базата на действащите към момента на резервацията хотелски тарифи.

Цената подлежи на потвърждение и е валидна до изчерпване на местата на полета и/или хотела по съответната тарифа.

Фирмата си запазва правото да внася изменения в последователността на посещение на туристическите обекти или да ги заменя с равностойни, без това да оказва влияние върху пълния обем на предоставените услуги.

Минимален брой за осъществяване на екскурзията:

30 туристи. В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 15 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената.
Условия за резервация:

30% депозит
Доплащане – 45 дни преди датата на отпътуване

Допълнителна Информация
ЦЕНИ В ЕВРО ЗА ИКОНОМИЧЕН ВАРИАНТ 3*+:
Цена на човек в двойна или тройна стая – 950 евро
Цена за единична стая – 1155 евро
Цена на дете до 1,99 г. настанено с двама възрастни в една стая – 50 евро
Цена на дете от 2 до 11,99 г. настанено с двама възрастни в една стая – 880 евро
Хотели за настаняване: Санкт Петербург – хотел Полюстрово 3* - http://www.hotel-polustrovo.ru/, Москва – Хотел Космос 3* - http://www.hotelcosmos.ru/eng/

ЦЕНИ В ЕВРО ЗА КОМФОРТЕН ВАРИАНТ 4*:
Цена на човек в двойна или тройна стая – 1080 евро
Цена за единична стая – 1313 евро
Цена на дете до 1,99 г. настанено с двама възрастни в една стая – 50 евро
Цена на дете от 2 до 11,99 г. настанено с двама възрастни в една стая – 955 евро
Хотели за настаняване: Санкт Петербург – Хотел Амбасадор 4* - http://en.ambassador-hotel.ru/, Москва – Хотел Crown Plaza 4* - https://www.cpmow.ru/en/ или Хотел Азимут Олимпик 4* - http://en.azimuthotels.com/Russia/azimut-hotel-olympic-moscow/ или Хотел Holiday Inn 4* - https://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/moscow/mowlu/hoteldetail

За дата 22.05.2017 г. три свободни места от Варна и Бургас. От София местата са изчерпани
За дата 19.06.2017 г. свободните места са изчерпани.
За дата 10.07.2017 г. има свободни места за отпътуване от София. За отпътуване от Варна и Бургас свободните места са изчерпани.

Дати и налични места:
22.05.2017 г. - ограничени места от Варна и Бургас
19.06.2017 г. - няма места
10.07.2017 г. - има места по полетите от София
24.07.2017 г. - има места по полетите от Варна, Бургас и София
14.08.2017 г. - има места по полетите от Варна, Бургас и София
04.09.2017 г - има места

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Санкт Петербург |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Санкт Петербург |  Оферти от Варна - Русия |  Оферти от Варна - Санкт Петербург

Избрани оферти