Начало / Екскурзии / Екскурзии - Денпасар

Eкскурзия до Сингапур и о-в Бали за Нова година 2018

Номер на оферта

/

205792

Дати & цени

Цената включва

- самолетни билети за международните полети: София – Доха – Сингапур; Сингапур – Денпасар; Денпасар – Сингапур – Доха – София;
- летищни такси – 968 лв/ 495 евро (към 14.03.2017 г.) - подлежат на потвърждение;
- трансфери летище – хотел – летище;
- 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*;
- 6 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*;
- полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден);
- целодневна екскурзия из о-в Бали до “Besakih Temple” – Mother Temple (7-ми ден);
- екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език) и водач от туроператора;
- такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките – ­72 лв.

Цената не включва

- медицинска и туристическа застраховка с покритие 25 000 евро – 27 лв. (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 54 лв.;
- допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”;
- Празнична Новогодишна вечеря – ......... (в ресторанта на хотела);
- допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се в офиса на туроператора):
* вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро (цена за 3-ти човек - 107 евро) - 2-ри ден;
* посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 20 щатски долара (3-ти ден);
* посещение на „Градината на орхидеите” – 5 щатски долара (3-ти ден);
* полудневна екскурзия до о-в Сентоса – 55 щ. долара (4-ти ден);
* посещение на представление на качак и вечеря – 59 щ. долара (5-ти ден);
* екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с включен полет Денпасар – Джьогякарта) – 245 евро (8-ми ден);
* целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 60 щ. долара (10-ти ден).

Програма на пътуването

Eкскурзия до Сингапур и о-в Бали за Нова година 2018

ПРОГРАМА:
1 Ден
26.12.2017 - Среща в 13.30 ч. на летище София, Терминал 2. В 15.30 ч. – полет СофияБукурещ – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 22.55 ч.

2 Ден
27.12.2017 - В 01.30 ч. – самолетен полет Доха – Сингапур. Пристигане в Сингапур в 13.55 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

3 Ден
28.12.2017 - Закуска. Свободно време до обяд. След обяд - туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: “Chinatown” – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашния облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур – Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур” – “Empress Place Building” – импозантна викторианска сграда, сега музей, църквата „Сейнт Андрю” и др. Възможност, по желание, за посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. По желание – посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.

4 Ден
29.12.2017 - Закуска. Свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Аквариума, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Светлина и звук“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.

5 Ден
30.12.2017 - Закуска. Трансфер до летището. Полет Сингапур – Денпасар. Трансфер до хотел в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Нощувка на о-в Бали.

6 Ден
31.12.2017 - Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта, по желание – ПРАЗНИЧНА НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ. Нощувка на о-в Бали.

7 Ден
01.01.2018 - ЧЕСТИТА НОВА 2018 ГОДИНА! Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17-ти век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.

8 Ден
02.01.2018 - Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до остров Ява. В 09.30 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 09.45 ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.30 ч. Пристигане в Денпасар в 22.50 ч. Нощувка на о-в Бали.

9 Ден
03.01.2018 - Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка на о-в Бали.

10 Ден
04.01.2018 - Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - целодневна екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Тръгване от хотела в 07.30 ч. сутринта. Екскурзията започва с посещение на храма Тана Лот, след което продължаваме покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане минавате през високопланински проход, където маймуните прескачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя. Връщане в хотела около 20.30 ч. вечерта. Нощувка на о-в Бали.

11 Ден
05.01.2018 - Закуска. Трансфер до летището. Полет Денпасар – Сингапур.

12 Ден
06.01.2018 - В 02.00 ч. – полет Сингапур – Доха. Пристигане в Доха в 05.00 ч. В 08.25 ч. полет Доха – БукурещСофия. Пристигане на летище София в 14.30 ч.

Цени: 4 540.00 лв
ЦЕНАТА 4 540 лв Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА. ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ.

Забележки:
1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.
2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 20 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж. За външните полети лимитът е съответно 23 кг. за голям багаж и 10 кг. за ръчен багаж.
3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са към 07.03.2015 г.
4. Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на туристическата агенция
5. Категоризацията на хотелите в Сингапур и Бали не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.
6. Цената 4 540 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 785 лв.
7. Цената 4 540 лв е за хотел 4* на о-в Бали. При нощувки в хотел 5* на о-в Бали - доплащането е 940 лв (към дата 19.10.2015 г.) за хотел Melia Bali.
8. Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур. Доплащане за 1 нощувка - около 295-395 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).
9. Туристическата агенция запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.
10. Начин на плащане:
- в брой (в офиса на туристическата агенция)
- по банков път
ПРИ ЗАПИСВАНЕ СЕ ВНАСЯ ДЕПОЗИТ ОТ 1 600 лв.

Необходими документи:
- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;
- За деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за пътуване на детето им в чужбина.

Полезна информация:
- Валута
* сингапурски долари (Сингапур)
* индонезийски рупи (о-в Бали)

Информация за хотелите по програмата (или подобни):
- Сингапур - Hotel Peninsula Excelsior 4* http://www.peninsulaexcelsior.com.sg/
- Бали
* Hotel Ramada Benoa 4*
* Hotel Melia Bali 5* - http://www.melia.com/en/hotels/indonesia/bali/melia-bali-the-garden-villas/index.html

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Денпасар |  Екскурзии - Индонезия |  Екскурзии - Денпасар |  Нова година 2024 - Индонезия |  Нова година 2024 - Денпасар

Избрани оферти