Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бергамо

Екскурзия до приказните езера на Италия за Великден

Номер на оферта

/

228313

Дати & цени

Цената включва

* Транспорт с лицензиран за международни превози автобус
* 2 нощувки със закуски в хотел *** в Словения
* 3 нощувки със закуски в хотел ***/**** в района на Милано/Бергамо
* Туристически обиколки в Любляна, Бергамо, Милано и Италианските езера
* Екскурзоводско обслужване по целия маршрут

Цената не включва

* Медицинска застраховка за периода на пътуване с покритие 10 000 евро: 7 лв /по желание, заявява се и се заплаща предварително от България/
* Градски такси за хотелите в Италия: около 6 евро/12 лв /задължителни, заплащат се предварително от България/
* Екскурзия с корабче до Боромеови острови и вход за дворците и градините на Изола Белла и Изола Мадре: възрастен - 35 евро = 69 лв, за деца до 12 г - 27 евро = 53 лв /по желание, заявява се и се заплаща предварително от България/
* Фуникуляр до Брунате: 5 евро = 10 лв /по желание, заявява се и се заплаща предварително от България/

Програма на пътуването

Най-пълната програма "Италиански езера". Едно неповторимо преживяване по празници, споделено с най-близките. Лаго Маджоре, Лаго ди Гарда, Лаго ди Комо – трите най-големи езера в Италия. Лугано, Орта, Изео – три не по-малко великолепни езера. За 6 дни ще посетите 6 езера. Ще има с какво да се похвалите след това! Бонус - разходки в Милано и Любляна (Словения).

==============================================================================

ДАТИ:
26.4.2019-1.5.2019.

Възрастен в двойна и тройна стая: 599 лв.
Доплащане за единична стая: 220 лв.
Дете до 12 г., настанено с двама възрастни в стая: 529 лв.

==============================================================================

За информация относно свободни места и резервации, може да се свържете с нас, като натиснете бутона "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ".

==============================================================================

Ден 1
СофияЛюбляна (920 км)
Отпътуване от София в 5.30 часа. Транзитно преминаване през Сърбия и Хърватска. Пристигане в Любляна привечер. Разходка в словенската столица – Драконовият мост, Люблянския замък, Тройният мост и площад „Прешернов“, Катедралата „Св. Николай“. Настаняване в хотел в района. Нощувка.

Ден 2
Бардолино – Изео – Бергамо (490 км)
Закуска. Отпътуване за Лаго ди Гарда. Спирка в Бардолино, прелестно градче на брега на езерото, прочуто със своето вино с едноименна марка. Разходка в центъра и по крайбрежието. Продължаваме към Лаго Изео, където е разположен най-големият и гъстонаселен езерен остров Монте Изола. Фотопауза и обиколка на град Изео. Пристигане в Бергамо. Туристическа програма в Стария град – пиаца Векия с палацо дела Раджионе и Торе Чивика, Катедралата „Дуомо“ и храмът „Санта Мария Маджоре“, Баптистерият и капела „Колеони“, крепостта „Ла Рока“. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 3
Комо – Лугано (190 км)
Закуска. Отпътуване за Швейцария към Лаго ди Лугано, свободно време в град Лугано. Връщане в Италия, за да посетим Лаго ди Комо – третото по големина езеро в Италия. Разглеждане на историческия градски център на Комо: площадът Пиаца дел Дуомо с катедралата от XIV век, Бролето – Кметството. Свободно време. По желание и срещу допълнително заплащане изкачване с фуникуляр до Брунате, мястото, където през 1912 г. умира Пенчо Славейков, за да се поклоним пред паметта на поета и да се насладим на едни от най-красивите гледки на езерото Комо. Връщане в хотела. Нощувка.

Ден 4
Стреза – Боромеови острови – Орта Сан Джулио (300 км)
Закуска. Отпътуване за Лаго Маджоре. По желание и срещу допълнително заплащане: посещение на Боромеовите острови: Изола Белла с един от най-красивите дворци в Италия, Изола Мадре с прекрасната ботаническа градина и Изола дей Пескатори – островът на рибарите. Кратка разходка в Стреза, перлата на Лаго Маджоре. Продължаваме към Лаго Д‘Орта. Разглеждане на градчето Орта Сан Джулио с неговата неповторима атмосфера, фотопауза към островчето Сан Джулио. Вечерта връщане в хотела. Нощувка.

Ден 5
МиланоЛюбляна (490 км)
Закуска. Отпътуване за Милано, където ще разгледаме Кастело Сфорцеско, площад Дуомо с Миланската катедрала, галерията Виктор Емануил, прочутия театър Ла Скала. Свободно време за разходка и шопинг в една от модните столици на Европа. Следва отпътуване за Словения. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 6
Tранзитно пътуване
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта

==============================================================================

Условия за резервации:
Депозит: 30% от пакетната цена при записване
Доплащане: до 21 дни преди дата на заминаване

==============================================================================

За информация относно свободни места и резервации, може да се свържете с нас, като натиснете бутона "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ".

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Бергамо |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Бергамо |  Великден 2024 - Италия |  Великден 2024 - Бергамо

Избрани оферти