Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бали

Екскурзия и почивка на остров Бали + БОНУС 3 екскурзии

Номер на оферта

/

206392

Дати & цени

Цената включва

Самолетни билети за международни полети София-Доха-Денпасар на АК Qatar Airways, с включени летищни такси по международните полети.
Всички трансфери, описани по програмата, с частен климатизиран микробус
6 нощувки със закуски в хотел Ayodya Resort Bali 5*
БОНУС 3 ЕКСКУРЗИИ при резервация до 31.10.2017
Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали-Бесаки и Кинтамани
Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот
Целодневна екскурзия с включена вечеря до Улувату и Убуд
Всички турове и обиколки, описани по програма - с частни бусове, с местен екскурзовод на руски език;
Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
Медицинска застраховка за покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на цялото пътуване
Застраховка „Отговорност на туроператора”

Цената не включва

Доплащане за полупансион (6 вечери) - 356 USD/582 лв. за възрастен и 218 USD/357 лв. за дете;
Доплащане за пълен пансион (6 обяда и 6 вечери) - 446 USD/729 лв. за възрастен и 278 USD/456 лв. за дете;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - виж Важно! в края на офертата
Разходи от личен характер - напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в "Пакетната цена включва"

Програма на пътуването

ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА НА ОСТРОВ БАЛИ
Самолетна програма 24.01. - 01.02.2018 г.
9 дни / 6 нощувки / 2 нощни полета
Цена от 2936 лв.
Цените са в лева на човек, с включени летищни такси.

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.10.2017 + БОНУС: ПАКЕТ ОТ 3 ЕКСКУРЗИИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ 265 ЩАТСКИ ДОЛАРА


Остров Бали е наричан "Острова на хилядата Храма". Насладете се на пълноценна почивка, изпълнена с екзотика, митове и тайни. Не може да останете равнодушни към белите плажове, богатата растителност и древните храмове.


ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН: 24.01.2018 ПОЛЕТ
Полет София-Доха с АК Qatar Airways. Излита в 22:45ч.

ВТОРИ ДЕН: 25.01.2018 ДЕНПАСАР
Каца в Доха в 04:35ч. Полет Доха-Денпасар. Излита в 08:15ч. Каца в Денпасар в 23:15ч. Митническите формалности отнемат около 1 час. Посрещане, трансфер до хотела и настаняване в Ayodya Resort Bali 5* в стаи категория Deluxe за 6 нощувки база закуска.

ТРЕТИ ДЕН: 26.01.2018 БЕДУГУЛ И ТАНАХ ЛОТ | вкл. ОБЯД
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот (включена в пакетната цена при резервация до 31.10.2017 г.)
Начало: 10:00 ч. Продължителност: около 10 часа;
Отправяме се към Менгви и посещаваме храма Пура Таман Аюн, известен с огромните си порти и кули. Продължаваме към Бедугул - планински курорт и езерото Братан, намиращо се в кратера на отдавна угасналия вулкан Гунунг Катур. Това езеро е жизнено важно за околните ферми и местните боготворят езерната богиня Деви Дану в храма Пура Улун Дану Братан, построен на бреговете на езерото, един от най-живописните храмове в Бали. Продължаваме към селцето Жатилуви /ЮНЕСКО/ и оризените тераси, където ще научите много за земеделието, социалната система и бита на острова. Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към храма Пура Лухур Танах Лот, един от най-известните и енигматични храмове на Бали, построен на скала в морето и свързан със светеца-монах Нирарта. След като се насладим на уникалния залез над Танах Лот, трансфер до хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 27.01.2018 ИЗТОЧЕН БАЛИ - БЕСАКИ И КИНТАМАНИ | вкл. ОБЯД
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали - Бесаки и Кинтамани (включена в пакетната цена при резервация до 31.10.2017г.)
Начало:10:00ч.Продължителност: около 10 часа;
Пътуваме през Източната част на остров Бали, в подножието на най-високия и свят вулкан в Бали - планината Агунг (3142м.), изригнал последно преди 40 години. Посещаваме най-свещения хиндуистки храм на острова - Пура Бесаки, наричан още "Храмът Майка", съграден на един от вулканичните склонове, огромният храмов комплекс се състои от различни религиозни сгради, храмове и пагоди, най-големият от които е Пура Пенатаран Агунг. Виещи се през планините пътеки ни отвеждат до Кинтамани във вулканичната област Батур - геологичен парк с множество малки вулкани, един от които е Батур - активен вулкан, разположен в езеро, което от своя страна се намира в друг огромен вулканичен кратер. Обяд в битов индонезийски ресторант. Следващата ни спирка е в Гунунг Кави - комплекс от древни отшелнически килии, изсечени в скалите, и пещерни храмове, всеки един от които е гробница на член от кралската династия. Преди да се върнем в хотела се спираме за кратка почивка в селище на приложните занаяти, известно с уникалните си дърворезби. Изкуството на дърворезбата някога е било достъпно само за кастата на брамините, дарени с таланта си от боговете. Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг. Връщане в хотела. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН: 28.01.2018 УЛУВАТУ И УБУД | вкл. ВЕЧЕРЯ
Закуска. Целодневна екскурзия с включена вечеря до Улувату и Убуд (включена в пакетната цена при резервация до 31.10.2017 г.)
Начало:10:00ч. Продължителност: около 10 часа
Този ден ще посетим живописно разположения храм Пура Лухур Улувату - едно от 6-те светилища на Бали. Продължаваме към Убуд като по път минаваме през Свещената гора на маймуните, където ще имате близки срещи с дългоопашати макаци. Посещаваме храма Паданг Тегал Пура Далем и музея Пури Лукисан, където ще видите изключителни балинезийски картини и дърворезби. В Убуд ще разгледаме Кралския дворец и ще имаме свободно време на Пазара на занаятите и приложното изкуство, където ще имаме възможност да изпробваме търговските си умения за пазарене или да се поразходим из галериите и старинните улички. Вечерта - посещение на фолклорно шоу Балинезийски традиционни танци с включена вечеря. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: 29.01.2018 ДЕНПАСАР
Закуска. Свободно време за плаж или разходки. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН: 30.01.2018 ДЕНПАСАР
Закуска. Свободно време за плаж или разходки. Нощувка.

ОСМИ ДЕН: 31.01.2018 ДЕНПАСАР
Закуска. Ранен трансфер до летището за полет Денпасар-Доха-София с АК Qatar Airways. Излита в 09:35ч. Каца в Доха в 15:00ч. Излита от Доха в 16:05ч. Каца в София в 20:25ч.

Допълнителна информация

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 31.10.2017 + БОНУС: ПАКЕТ ОТ 3 ЕКСКУРЗИИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ 265 ЩАТСКИ ДОЛАРА

Тагове

Оферти - Индонезия |  Оферти - Бали |  Екскурзии - Индонезия |  Екскурзии - Бали |  Острови - Индонезия |  Острови - Бали

Избрани оферти