Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дъблин

Екскурзия в Дъблин със самолет - 4 нощувки - без водач: ПРОМОЦИЯ!

Номер на оферта

/

177766

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Дъблин - София с авиокомпания Ryan Air;
Летищни такси;
Ръчен багаж до 10 кг /с размери 55x40x20 см/;
1 лична вещ с максимален размер 40х20х25 см. /куфар за документи, дамска чанта или чанта за лаптоп/;
качване с предимство;
4 нощувки със закуски в хотел The Castle 3*, Cassidys hotel 3*, Dublin Central Inn 3*, Mespil 3* или подобен в Дъблин;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 7 000 EUR на застрахователна компания Евроинс за лица до 65 г.;

Цената не включва

чекиран багаж до 20 кг - 25 евро на посока при направата на резервация; 40 евро на посока, когато се заяви на по-късен етап/;
двупосочен трансфер: летище - хотел - летище - 80 лв. на човек при минимум 2-ма;
Пешеходен тур на Дъблин с екскурзовод на български език /или английски език/ - 35 евро при минимум 4 човека; Обиколката не включва входните такси за обектите. Те могат да се посетят по желание в свободното време.
Келтска вечер - 39 евро;
Входна такса за Тринити колидж - 15 евро;
Музей на Ирландското уиски - 20-30 евро;
Входна такса за Пивоварната Гинес - 26 евро;
Целодневна екскурзия до Корк и замъкът „Бларни” с екскурзовод на английски език - 60 евро;
Целодневна екскурзия до Белфаст /Северна Ирландия/ с екскурзовод на английски език – 65 евро;
Целодневна екскурзия до Cliffs of Moher & Galway City с екскурзовод на английски език - 50 евро на човек;
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. - 10 лв.
Застраховка "Отмяна на пътуване" на застрахователна компания Армеец(Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!);

Програма на пътуването

Супер промо за Екскурзия до Дъблин

Програмата е ИНДИВИДУАЛНА и не включва водач от България!

5 дни / 4 нощувки

Маршрут: София-Дъблин-София

ДАТИ И ЦЕНИ на човек в двойна стая:
03.12.2019 г. 650 лв.
10.12.2019 г. 650 лв.

Цените са валидни до изчерпване на промоционалните места.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

Дъблин (Dublin) е столицата и най-големият град в Ирландия, разположен е в източната част на страната при вливането на река Лифи в Ирландско море. Градът има богата история, за която свидетелстват археологическите останки, датиращи отпреди няколко хиляди години. Дъблин е известен с григорианската си архитектура и с многото си красиви площади. Центърът е в южната част на града - там се намират сградите на държавните институции, музеите и галериите, старите културни паметници. Интерес представляват големият парк "Сейнт Стивънс Грийн" (St. Stephen"s Green), любимото място на дъблинчани през уикенда; най-старият ирландски университет - "Тринити колидж"; Дъблинският замък; катедралата “Свети Патрик”.

Първи ден:
Полет от София в 06:15 ч./ от ноември 13:40 ч/ Пристигане в Дъблин в 08:10 ч. /от ноември 15:40 ч /. Придвижване от летището до хотела.Настаняване. Свободно време. Нощувка.

Втори ден:
Закуска. По желание /срещу заплащане/ пешеходен тур с екскурзовод на български език . По време на тура ще видите: Парка Стивънс Гриин и пешеходната шопинг зона на улица Графтон, осеяна с магазини и бутици; Площад Мериан - един от най-старите и величествени площади от времето на крал Джордж ; Музея по естествена история; Националната галерия; колежът „Тринити“, основан през 1592 г. от кралица Елизабет І, повечето от историческите личности на страната са учили там; катедралата „Св. Патрик“, основана през 1191 г.; Бившата сграда на Парламента; Квартал Темпъл Бар; Мост О Конъл и улица О Конъл; Дъблинският замък, съществуващ от времето на крал Джон, първият лорд на Ирландия;
По желание може да отидете до Ирландският музей за съвременно изкуство – входът е свободен.
Специално предложение за вечерта - Келтски нощи – Вечер с Ирландски танци и включена вечеря – цена €39 ;
Разположен в сърцето на Дъблин, близо до известния мост ОКонъл. Шоуто се представя от шампиони по Ирландски танци и музиканти, печелили многобройни награди. Ще видите най- доброто от Ирландските танци и музика, докато се наслаждавате на вкусна вечеря от 3 ястия ( предястие, основно и десерт). Вечерята се сервира в 18.30 или 19.00, шоуто започва в 20.30ч.
Нощувка.

Трети ден:
Закуска. По желание може да се включите към екскурзия до Белфаст – /доплащане 65 евро/ с екскурзовод на английски език. Белфаст - столицата на Северна Ирландия е разположен на 170 км. от Дъблин. Името на града в буквален превод значи "устието на вретеното", като това е устието на река Фарсет, край която е основан Белфаст. Градът е обитаван още през бронзовата ера, като по хълмовете около града се забелязват и останки от желязната епоха.
Разгледайте кварталът „Титаник” – тук се е намирала корабостроителницата на Харланд и Волф, където бил построен прочутият кораб „Титаник”; Парламентът на Северна Ирландия, известен като Стормонт; площад „Донегал” със величествената сграда на Кметството, построена през 1906 г. ; протестантската катедрала „Св. Анна”; Кралският университет, основан от кралица Виктория през 1845 г. Връщане в Дъблин. Нощувка.

Четвърти ден:
Закуска. По желание може да се включите към екскурзия до замъка „Бларни” и Коркс екскурзовод на английски език /доплащане 60 евро/. Главните забележителности на Корк са полуостров Коф – предградие на Корк, откъдето е тръгнал корабът „Титаник” на последния си воаяж, и замъкът „Бларни” – главен символ на Ирландия и ирландското наследство. Основният артефакт на легендарния замък е камък от абатство Скоун, на който в миналото са короновани кралете на Шотландия. Връщане в Дъблин.
Следобед ,по желание самостоятелно посещение на Пивоварната Гинес /вход 18 евро/; Разположена в стар завод за ферментация, днес този 7 етажен комплекс разкаpва по увлекателен начин историята на тази световно известна бира. Драматичната ? история започва преди 250 години и докато обикаляте из пивоварната, ще научите повече за „Черната напитка“ – съставките, процеса на създаване. Обиколката приключва в Гравити Бар, където посетителите ще имат възможност да изпият една безплатна бира, докато се наслаждават на гледката над Дъблин.
Нощувка.

Пети ден:
Полет от Дъблин в 08:35 ч. /от ноември 11:10 ч/. Пристигане в София в 14:15 ч. /от ноември 16:55 ч/.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Програмата е ИНДИВИДУАЛНА и не включва водач от България!

За да направите резервация е необходимо да изпратите трите имена на пътуващите на латиница, ЕГН, вид, номер и валидност на документа за самоличност, с който ще пътувате, както и депозит в размер на 50% oт цената на екскурзията. Остатъка е необходимо да се доплати до 14 дни преди датата на отпътуване
Екскурзията се осъществява независимо от броя на записаните!
Екскурзията е тип индивидуална без водач!
Цената е валидна до изчерпване на местата по ниските класи в полета!
Заплатения депозит е невъзвръщаем!
Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата!

МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.

ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
За деца до 18 години пътуващи без двамата или с един от родителите, нотариално заверена декларация.

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Ирландия поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини !

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Ирландия |  Оферти - Дъблин |  Екскурзии - Ирландия |  Екскурзии - Дъблин |  Индивидуално пътуване - Ирландия |  Индивидуално пътуване - Дъблин

Избрани оферти