Начало / Екскурзии / Екскурзии - Кавала

Екскурзия в Гърция – Кавала- Остров

Номер на оферта

/

207715

Дати & цени

Цената включва

Пакетната цена включва:
2 нощувки и закуски в хотел 3*
Медицинска застраховка
Водач от Агенцията

Цената не включва

Пакетната цена не включва:
Транспорт с лицензиран автобус от Варна- 52 лв
Гранична такса – 1.60 евро - задължителна
Вечеря около 15 евро в Таверна “ Канадос “
Обзорна екскурзия на Кавала с местен ексурзовод и беседа на български- 6 евро –при минимум 15 туриста ЗАПЛАЩА СЕ ПРИ ЗАПИСВАНЕ!
Ексурзия местен ексурзовод и беседа на български до о-в Тасос - 25 евро –при минимум 15 туриста ЗАПЛАЩА СЕ ПРИ ЗАПИСВАНЕ!
- Разходи от личен характер
-Такси музеи и културно-исторически обекти

Програма на пътуването

1 НОЕМВРИ е една от най-светлите дати в българския календар – Ден на народните будители. Национален празник, който обръща съзнанието ни към светлите образи на възрожденските лидери.
Честит празник, учители-будители на съвремието, поели делото да пазят и развиват историческото ни богатство, да ни дават увереността и самочувствието да бъдем българи!“
Предлагаме ви да отпразнувате този светъл празник в едно красиво място,където с местен ексурзовод ще ви пренесем в историята на отминалите времена!


3 Дни/2 Нощувки - Автобус
Дати: 01.11 - 03.11.2017
Цена: 125 лв.

Първи ден
Отпътуване от Варна в 05,30 ч. от ул. „Антим І” .Около обяд пристигане в Кавала.– Настаняване в хотел 3* в централната част на града . Обзорна обиколка на стария град с местен екскурзовод , Имарет, Крепостната стена на града с водохранилището. Ще се любувате на невероятна гледка към единственият амфитеатрално построен град - едно от големите пристанища на Гърция. Ще видим църквата ”Успение Богородично”, къщата на Мохамед Али, паметника построен от жителите на гр. Кавала от благодарност за делата му. Екскурзоводската програма продължава три часа. Посесещение на магазинчето за сувенири .Свободно време . Организирана вечеря в гръцка таверна под съпровода на жива музика и да се вкусната традиционна храна. Нощувка.
Втори ден

Закуска. Отпътуване за Керамоти. Пътуване с ферибот до един от най-красивите егейски острови –изумрудения остров Тасос. Свободно време и туристическа програма : панорамна обиколка на Зеления остров с посещение на традиционна фабрика за производство на зехтин и манастира "Св. Арахангели" . Пешеходна разходка в столицата Лименас. След обяд отпътуване обратно към Кавала.Организирана вечеря в местна таверна.Нощувка.

Трети ден
Закуска . 10.00 ч отлътуване към България.

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Кавала |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Кавала |  Last minute оферти - Гърция |  Last minute оферти - Кавала

Избрани оферти