Начало / Екскурзии / Екскурзии - Москва

Класическа Москва - полет от Бургас - 12.06.2019 г.

Номер на оферта

/

186227

Дати & цени

Цената включва

- самолетен билет полет Бургас – Москва - Бургас с авиокомпания S7 Airlines
- летищни такси 118 лв. към 19.09.2018 (цаната подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)
- 4 нощувки със закуска в хотел Салют 4* в стаи комфорт
- 2 обяда в Москва
- трансфери летище-хотел-летище
- описаната програма с лицензиран екскурзовод на български език
- входни такси за посещаваните музеи по програмата
- медицинска застраховка ( с покритие 50000 € )

Цената не включва

- стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център – 120 лв. - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на връщане в България и 1 цв. снимка паспортен формат
- лични разходи

Програма на пътуването

Класическа Москва - Полет от Бургас

5 дни / 4 нощувки

ДАТА: 12.06. - 16.06.2019

ЦЕНА на човек в двойна стая: 1578 лв.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Акценти на програмата

-настаняване в хотел 4* с много добра локация
-полети на S7 Airlines от Бургас
-класическа екскурзионна програма на български език с включени входни такси в посещаваните обекти

-----------------------

ПРОГРАМА

12 юни Излитане от летище Бургас в 16:35ч. с авиокомпания S7 Airlines за Москва. Пристигане в Москва на летище Домодедово в 19.50ч. Посрещане и трансфер до хотел Салют 4*. Настаняване в стаи комфорт. Нощувка.

13 юни Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва : Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а – най–старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др.
Обяд в ресторант в града.
Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия – разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. Трансфер до хотела.(продължителност на програмата около 8 часа). Нощувка.

14 юни Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палат- московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства.
Обяд в ресторант в града.
Разходка с корабче по Москва – река. Разходката продължава час и половина, а от борда на кораба се виждат Кремъл, Покровския събор, Големият Каменен мост, Храмът на Христос Спасител, Парка на Културата, Новодевичий манастир и др.Трансфер до хотела.(продължителност на програмата около 8 часа). Свободно време.Нощувка.

15 юни Закуска.
Екскурзия в Царицино - Царицино е дворец с голям парк в южната част на Москва. Построен е в през 1776-1796 година от императрица Екатерина II по проект на архитектите Василий Баженов и Матвей Казаков. Посещение на Големия дворец и парка.
Пешеходна екскурзия по Старый Арбат - една от основните забележителности на Москва, пешеходна улица с много сувенирни магазини, кафета и старинни сгради. Историята на Арбат започва преди 500 год. и обликът и` се променя до края на 19 в. Трансфер до хотела.(продължителност – около 6,5 часа). Свободно време.Нощувка.

16 юни Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Домодедово. Полет МоскваБургас с авиокомпания S7 Airlines в 12:00ч. Пристигане в Бургас в 15:40ч.

Полетното разписание е в местни времена.

=============================================================

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА:

В Москва:
Хотел Салют 4* - http://www.hotelsalut.ru/
24-етажният хотел се намира в Юго-западната част на Москва, на около 8 мин. пеша от метростанция „Тропарево”, червената линия на московското метро, директна до Червения площад. Знаков хотел, построен за Олимпийските игри през 1980 год., изцяло реновиран през 2014-2016г.
Стаи комфорт: 21 кв.м., безплатен Wi-Fi, сейф, климатик, сешоар, електрическа кана, хладилник, питейна вода – 0,500 / на човек, телевизор. В хотела има стая за съхраняване на багаж, филиал на банка, фитнес клуб с басейн, 4 ресторанта, караоке клуб, кафе Bon voyage, лоби-бар.
На 10 мин. пеша се намира 6-етажен търговски център AVENUE с магазини на най-известните търговски марки.На пешеходно разстояние са Воробьевы горы – едно от най-красивите места в Москва, от площадка с височина 80 метра се открива най-широката и живописна панорама на града.

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Необходим брой за осъществяване на екскурзията : 15 туристи.
В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 15 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената.

Условия за резервация :
Депозит – 35%
Доплащане – 30 дни преди датата на отпътуване

Условия за анулация:
В случай на отказ от пътуването и прекратяване на договора от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ, ТУРОПЕРАТОРЪТ удържа следните неустойки:
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от третия ден, следващ записването до 35 дни преди датата на пътуване дължи неустойка в размер на депозита.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването от 34 до 15 дни преди датата на пътуването, му се възстановяват 50% от общата стойност на пътуването.
• Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ се откаже от пътуването 14 дни преди пътуването не му се възстановяват никакви суми.
Потребителят има право да се откаже в тридневен срок от заплащането на капарото без да дължи неустойка и в този случай му се възстановяват всички заплатени суми.
• По желание на клиента може да бъде предложена застраховка „Отмяна на пътуване”

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Русия |  Оферти - Москва |  Екскурзии - Русия |  Екскурзии - Москва |  Лято в чужбина - Русия |  Лято в чужбина - Москва

Избрани оферти