Начало / Екскурзии / Екскурзии - Слима

Екскурзия за Великден в Малта, 5 нощувки

Номер на оферта

/

229128

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София - Малта - София ;
Летищни такси;
Ръчен багаж с размери 40x30x20 см;
5 нощувки със закуски в хотел PLAZA REGENCY 3*или подобен в двойна стая ;
Mедицинска застраховка с покритие 7 000 евро за лица до 65 години;

Цената не включва

Голям салонен багаж до 10 кг - 22 лв. на посока;
Чекиран багаж – до 10кг - 28 лв на посока; 20 кг - 50 лв. на посока; до 32 кг - 77 лв. на посока /цените са валидни при заявяване и заплащане на багажа в момента на направата на резервацията, ако се добавят в последствие ще бъдат на по-високи цени;
запазено място в самолета цени от 20 лв на посока;
полудневна екскурзия до Валета - 39 евро на човек;
целодневна екскурзия до о-в Гозо - 61 € на човек;
целодневна екскурзия до Старата столица Мдина - 50 € на човек;
полудневна екскурзия до Марсашлок и "Синята пещера" - 29 € на човек;
вечеря в традиционен малтийски ресторант с фолклорна програма - 50 € на човек;
гмуркане - 55 € на човек;
доплащане за медицинска застраховка за лица от 66 г. - 75 г.- 15 лв.;
от 01.04.2016 г. в Малта се въвежда туристическа такса престой в размер на 0,50 EUR на турист на ден. Таксата се заплаща индивидуално от туристите на рецепцията на хотела.

Програма на пътуването

1 ден:
Полет от София за Малта в 21:00 ч. Пристигане в Малта в 22:00 ч. Трансфер от летището до хотела. Настаняване в хотела в град Слима . Нощувка

2 ден:
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание : целодневна екскурзия до СТАРАТА СТОЛИЦА МДИНА с екскурзовод на руски или английски език /50 евро/.
Разходка по улиците на този средновековен град , известен като "тихия град". Произходът на града може да се проследи 4000 години назад в историята. Най – съществената част от разходката са Катедралата и Cathedral Museum, както и крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова. Интересни забележителности: площад Свети Марко; Ботаническите градини на Сан Антонио; катедралата "Св. Павел; крепостния насип, който разкрива прекрасна гледка на острова; Т"Али - "селището на занаятите", където изкусните майстори създават самобитни предмети от злато, сребро и стъкло.
Възможност за вечеря в традиционен малтийски ресторант с фолклорна програма с включен транспорт от хотела до ресторанта и обратно - срещу допълнително заплащане. Нощувка.

3 ден:
Закуска. Свободно време или целодневна екскурзия до о-в Гозо /срещу допълнително заплащане 61 евро /:Отпътуване от хотела към пристанището и отпътуване за остров Гозо с ферибот. Пристигане в Гозо. Следва панорамна обиколка на целия остров с автобус и екскурзовод като се спира на ключови забележителности (столицата Виктория, скалното образувание "Лазурния прозорец".Следва обяд в Шленди в избран ресторант с панорамна гледка (обядът е включен в цената и). Разходка из столицата Виктория преминаване през Цитаделата и храмът Джгантия. Отпътуване за пристанището и качване на ферибота за Малта. Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

4 ден:
Закуска. Свободно време или полудневна екскурзия до Марсашлок и „Синята Пещера“ /срещу допълнително заплащане - 29 евро /.Отпътуване от хотела сутринта за Марсашлок, градче известно с ежеседмичния си неделен пазар за дрехи, лакомства и прясно уловена риба. Време за разходка по пазара и обяд (не е включен в цената) в избран ресторант на крайбрежната ивица. Отпътуване към „Синята Пещера“, известна като „Блу Грото“, където по желание може да се вземе обиколка с лодка в самата пещера (8 евро на човек).Трансфер и пристигане в хотела около 17:00 ч/ екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

5 ден:
Закуска. По желание срещу заплащане: Полудневна екскурзия до Валета столицата на Малта /39 евро/, която сама по себе си със своята архитектура и градоустройство е забележителност от списъка на UNESCO. Там ще разгледате забележителности, сред които: Upper Barakka Gardens, Grand Masters Palace, Merchants street, Republic Street, Auberge de Castille. Посещение на St. Johns Cathedral, което струва 6 евро на човек, Дворецът на Великия Магистър(10 евро вход). Цената е 39 евро на човек / екскурзията се провежда на руски или английски език и включва транспорт/. Нощувка.

6 ден:
Закуска. Освобождаване на хотела до 12 ч. Свободно време. Трансфер за летището. Полет от Малта в 22:30. Пристигане в София в 01:20 ч.

Тагове

Оферти - Малта |  Оферти - Слима |  Екскурзии - Малта |  Екскурзии - Слима |  Великден 2024 - Малта |  Великден 2024 - Слима

Избрани оферти