Начало / Екскурзии / Екскурзии - Прага

Есен в Златна Прага, полет от София

Номер на оферта

/

208206

Дати & цени

Цената включва

Цената е в ЛЕВА, на човек и включва:

Самолетен билет София – Прага – София с България Ер;
Летищни такси;
Чекиран багаж до 23 кг. и 10 кг. ръчен багаж;
3 нощувки със закуски в хотел Duo Praha 4* или подобен;
Обзорна обиколка на Прага с местен лицензиран екскурзовод на български език;
Трансфер летище – хотел – летище;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
Представител от България по време на пътуването.

Цената не включва

Разходка с корабче по река Вълтава – 32 лв. за възрастен / 24 лв. за дете
Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци, с включен трансфер хотел-ресторант-хотел – 96 лв. за възрастен / 64 лв. за дете (бира, вино и вода, картофена супа, три вида месо на грил, гарнитура картофено пюре, свежа салата, ябълков десерт, кафе.
Екскурзия до Дрезден – 108 лв. за възрастен / 54 лв. за дете
Екскурзия От другата страна на Вълтава – 45 лв. за възрастен/ 23 лв. за дете
Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание
Увеличение на летищни или горивни такси – ако има такова се заплаща задължително
Лични разходи.

Програма на пътуването

ПРОГРАМА

ДЕН-1

Събиране на летище София за полет до Прага два часа преди полета. Кацане в Прага около 11:20ч. Обзорна обиколка на Прага с екскурзовод на български. Трансфер до хотела. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

ДЕН-2

Закуска. Свободно време или по желание възможност за допълнителна екскурзия От другата страна на Вълтава с екскурзовод на български език.Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии по желание:

Допълнителна целодневна екскурзия до Дрезден с екскурзовод на български език.
Вечеря в ресторант с традиционна чешка музика и танци – срещу допълнително заплащане, по желание.
Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии по желание:

Разходка с корабче по Вълтава с екскурзовод на български език.
Напускане на хотела. Трансфер до летището за полет ПрагаСофия с директен полет на Авиокомпания България Ер. Кацане в София около 19:05ч. местно време.

Хотел DUO Praha 4*

http://www.hotelduo.cz/default-en.html



Местоположение

Хотел DUO Praha 4* е с удобна локация само на 200 метра от метростанцията St?i?kov. От метростанцията St???kov може да се стигне за 10 минути до центъра с линия C. O2 Арена е на 30 минути с обществения транспорт. С метро може да се придвижите бързо и удобно до всички забележителности на Прага. От него има лесна връзка с всички основни забележителности като старата част, Вацлавския площад или Пражкия замък, което го прави чудесен избор и идеално място за настаняване в Прага.

Стаи

Хотел DUO Praha 4*, разполага с 200 стаи и няколко апартамента. Всяка стая е обзаведена с необходимите удобства за максимален комфорт в топли цветове.Повечето стаи се реновирани през 2015г. Стандартните стаи на хотела с големина около 24-25 кв.метра. Максимум на настанените гости в стаите е до 3-ма души.Стаята може да бъде със спалня или с две отделни легла. Всяка стая е обурудвана с:

Телевизор със сателитна телевизия и международни канали;
Работно бюро;
Отопление;
Сешоар;
Сейф;
Мини-бар;
Възможност за бебешка кошарка;
Машина за кафе / чай;
Безплатен Wi-Fi.
Услуги

За да осигури истински комфорт на своите гости DUO Praha 4* предлага: обслужване по стаите, пране и гладене при поискване, коли под наем (шофьори на разположение), туристическа информация, закрит и открит паркинг, обмяна на валута, супермаркет, бижутерия и магазин за сувенири, банкомат, копирни услуги, багажно.

Хотелът разполага също с:

Голям конгресен център с капацитет до 400 души
15 конферентни зали;
2 заседателни зали;
2 Лоби Бара;
3 Ресторанта;
Фитнес център;
Градина;
Сауна и парна баня;
Масажи;
Детска стая за деца.

Допълнителни екскурзии

Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички екскурзии. Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста. Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място. Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи.

Обзорна обиколка на Прага

Включена в цената

Обиколка на Прага – Разходка по кривите средновековни улички на Старе Место (Стария град), които водят до Староместске намести (Стария градски площад) с Тинския храм, Коледния базар и елхата, църквата „Свати Микулаш” и паметника на Ян Хус в центъра на площада и, разбира се, Кметството и един от символите на Прага – световноизвестния Астрономически часовник от 15 в. (“Орлой”).

Унгелт – най старата митница на града, импозантната църква Свети Якуб, Прашна брана (Барутната кула), великолепния Пражки общински дом (Обецни дум), Карловия Университет, най-стария в Централна Европа и театърът посрещал самия Моцарт са сред забележителностите на път за Вацлавске намести и Националния музей.

Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на български език.

Целодневна екскурзия Дрезден

108 лева / 54 лева (дете 2 – 11,99 г)

Отпътуване за един от най-красивите градове в Германия. Пешеходна обиколка с екскурзовод на български език и разглеждане центъра на Дрезден. Градът често е наричан „ Флоренция на Елба“, заради множеството си панорамни гледки. Разглеждане на основните забележителности: Дрезденската църква „ Фрауенкирхе“ , бароковия дворец „ Цвингера“ , състоящ се от 4 здания. В двореца се помещава Дрезденската картинна галерия „ Старите майстори“, където могат да се видят произведения на Рафаело, Тициан, Рембранд и др. (входна такса за посещение на двореца не е включена, възможно е в свободното време по желание) и църквата „ Хофкирхе“ . Свободно време за разглеждане на Коледния базар, картинната галерия и пазаруване.

Цената включва: транспорт и екскурзоводско обслужване на български език.

От другата страна на Вълтава

45 лева / 23 лева (дете 2 – 11,99 г)

След закуска тръгване от хотела за разходка из Мала Страна и Кампа и по прочутия Карлов мост. Разглеждане на Пражки Храд и всичките му дворове, Храдчадске намести (площад) с Архиепископския дворец, Шварценбергския дворец и невероятен изглед над Прага, катедралата “Св.Вит”(влиза се вътре, но без възможност за пълна обиколка), базиликата “Св. Иржи” , Стария кралски дворец, Златната уличка и Черната кула.

Цената включва: екскурзоводско обслужване на български език.

Тагове

Оферти - Чехия |  Оферти - Прага |  Екскурзии - Чехия |  Екскурзии - Прага |  Last minute оферти - Чехия |  Last minute оферти - Прага

Избрани оферти