Начало / Екскурзии / Екскурзии - Манила

Филипини

Номер на оферта

/

224927

Дати & цени

Цената включва

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:
Самолетни билети с включени летищни такси:
* София – Манила – София през транзитно летище;
* Манила – Ел Нидо;
* Ел Нидо – Себу;
* Себу – Манила;
4 нощувки в Ел Нидо в двойна стая със закуска, обяд и вечеря в хотел от избраната категория;
3 нощувки в Бохол в двойна стая със закуска в хотел от избраната категория;
1 нощувки в Себу в двойна стая със закуска в хотел от избраната категория;
2 нощувки в Манила в двойна стая със закуска в хотел от избраната категория;
всички допълнителни турове по време на престоя в Ел Нидо;
Целодневна туристическа обиколка до остров Памилакан, с включен обяд;
Целодневна туристическа обиколка на остров Бохол, с включен обяд на плаващ ресторант;
Туристическа обиколка на Себу и Мактан, с включена вечеря;
Туристическа обиколка на новата и историческата части на Манила;
Вечеря и културно шоу в ресторант „Barbara’s“ в Манила
Всички трансфери описани в програмата;
Входни билети за всички посещавани обекти по програмата;
Медицинска застраховка;
Водач на групата от България.

Цената не включва

ЗАБЕЛЕЖКИ:
1. Пакетната цена е калкулирана при цена на самолетния билет (тарифа + летищни такси) за международните и вътрешните полети от 1046 евро. При промяна на тази цена, туроператорът има право да актуализира пакетната цена с размера на промяната на цената на самолетния билет.
2. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е:

- 1167 евро при настаняване в хотели 4*

- 1283 евро при настаняване в хотели 5*

3. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 15 човека. При по-малък брой пътуващи е възможно цените да се променят 3-5%.
4. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR към 15.05.2018 г. - EUR 1 = USD 1.20.

При промяна на курса с повече от 3%, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.

5. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини.

Програма на пътуването

ПРОГРАМА

28 ноември
Полет СофияМанила през транзитно летище.

29 ноември
Пристигане трансфер и настаняване в хотела в Манила.

30 ноември
Трансфер до летището и полет до остров Палаван и настаняване в хотел на плажа в района Ел Нидо. Свободно време за почивка

01-03 декември
По време на престоя в Ел Нидо са организирани целодневни турове до близките острови, разходки с лодки из мангровите гори, турове с кану-каякци, круиз по залез слънце, наблюдение на птици с квалифициран гид, водни спортове, гмуркане, шнорхелинг, трекове и разходки из джунглата, който заедно с изхранването се включват в цената на настаняването.

04 декември
Трансфер до летището и полет до Тагбиларан или Себу, трансфер до хотела на плажа на остров Бохол.

05 декември
Целодневен тур до остров Памилакан, за наблюдение на уникалния морски свят – пътуване с корабче до водите около острова, които са дом на 6 различни вида делфини и китове, които може да наблюдавате от корабчето. Освен многото различни морски обитатели, понякога в района могат да се наблюдават дори и акули. Връщане на остров Памилакан, където ще бъде сервиран обяда и свободно време за плаж и къпане или гмуркане в защитените от рифа плитчини около острова.

06 декември
Целодневен тур на остров Бохол - Посещение на църквата Баклайон, известните Шоколадови хълмове (получили името си от тъмно-кафевия цвят, който придобиват по време на сухия сезон), махагоновата гора (изкуствено създадена от човека.) и круиз по река Лобок на борда на плаващ ресторант, по време на който ще може да се насладите на заобикалящата ви тропическа природа. Следобяд - посещение на резерват за най-известните и странни местни обитатели– дългопетите, приличащи на малки маймунки с ококорени очи.

07 декември
Напускане на хотела и отпътуване с ферибот (около 2 ч.) за остров Себу. Целодневна туристическа обиколка на островите Себу и Мактан. Посещение на паметника на Лапу Лапу – най-известният филипински вожд водил войни за независимостта на местното население. Посещение на района Марибаго известен с местните майстори на китари и визита в една от най-добрите фабрики. Обиколката продължава с на най-старият град във Филипините – „кралският град на Юга“ Себу, известен както с множеството исторически забележителности, така и с близостта си до екзотичните плажове. Посещение на кръста на Магелан, крепостта Сан Педро, църквата Санто Нино, Авенюто на знамената. Вечеря в местен ресторант. Настаняване в хотел на плажа и свободно време за почивка.

08 декември
Трансфер до летището и полет до Манила. Туристическа обиколка на космополитната столица на Филипините, включваща посещение на модерния бизнес район Макати, Авеню Аяла, Американския Мемориал - построен в чест на над 37 000 войници, загинали в тихоокеанския район по време на втората световна война. Обиколката продължава с посещение на териториите отвоювани от океана, чрез изкуствено насипване на земя и модерните сгради построени там – изложбения център, центъра за изкуства и Мол Азия – един от най-големите търговски центрове в Света. Програмата следобяд включва парка Ризал, древния “ограден град” Интрамурос, Националния музей, църквата Сан Аугустин и крепостта Сантяго.
Трансфер до ресторант “Barbara’s” и посещение на културно шоу представящо местните традиции и танци, с включена вечеря от местни специалитети.
Нощувка в хотела.

09 декември
Полет до София през транзитно летище

Тагове

Оферти - Филипините |  Оферти - Манила |  Екскурзии - Филипините |  Екскурзии - Манила |  Екзотична почивка 2024 - Филипините |  Екзотична почивка 2024 - Манила

Избрани оферти