Начало / Екскурзии / Екскурзии - Коста дел Сол

Нова година в Коста дел Сол - 7 дни от 29.12.2019 г.

Номер на оферта

/

113092

Дати & цени

Цената включва

• Самолетен билет София – Малага – София с включени летищни такси
• 6 нощувки със закуска и вечеря в избрания хотел
• Новогодишна вечеря в хотела
• Трансфер летище – хотел – летище
• Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗАД „Армеец”
• Обзорна екскурзия на Малага с екскурзовод на български език
• Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол

Цената не включва

• Допълнителни екскурзии
• Разходи от лично естество
• Застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗАД „Армеец”

Програма на пътуването

НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ

Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол.

ДАТА: 29.12.2019 – 04.01.2020

7 дни / 6 нощувки - Hotel Best Triton 4* - Беналмадена, закуска и вечеря с вода и вино 1/4


ЦЕНА на човек в двойна стая: 858€ / 1678лв.

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

1-ви ден: 29.12.2019 (Неделя):
Излитане от летище София, Терминал 2 с полет на АК „България Ер”. Кацане на летището в Малага, посрещане, трансфер и настаняване в Hotel Best Triton 4*. Вечеря и нощувка.

2-ри ден: 30.12.2019 (Понеделник):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Танжер, Мароко - целодневна екскурзия
Отпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Пристигане в Танжер, Мароко и обиколка в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град - казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, кефта, моруна, чай и сладкиши. Ще имате възможност да посетите традиционен базар, където ще Ви разкажат за технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят). Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Алхесирас и Тарифа с ферибот и с автобус до курортите в Коста дел Сол.
*За тази екскурзия е необходим международен паспорт!
Цена: 85 евро / 167 лв. - възрастен; 70 евро / 137 лв. – дете до 11,99 г.
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, билети за ферибота, посещение на града с местен екскурзовод, обяд в типичен ресторант

3-ти ден: 31.12.2019 (Вторник):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна целодневна екскурзия.
Гибралтар - независима територия на Обединеното Кралство. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. Там живеят около 29000 жители, които работят основно в туристическия, финансовия сектор, пристанището. След пристигането Ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовод и ще започнете посещението. Там ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала, където също е включена най-южната точка на Европа. Ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток, а при хубаво време и Мароко. Имате включен входен билет за Пещерата Сан Мигел и ще можете да видите известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Когато приключи обиколката, което трае около 1час и половина, ще разполагате със свободно време за да пазаруване и обяд (по желание)
Цена: 58 евро / 114 лв. - възрастен; 45 евро / 88 лв. – дете до 11,99 г.
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, входен билет за пещерата Сан Мигел.

Новогодишна Гала вечеря в хотела и посрещане на Новата 2020 година!!!

4-ти ден: 01.01.2020 (Сряда):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Севиля - целодневна екскурзия
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област АндалусияСевиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, минаваме покрай двореца Алказар и Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Завръщане в хотела.
Цена: 65 евро / 127 лв. - възрастен; 50 евро / 98 лв. – дете до 11,99 г.
Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, местен екскурзовод

5-ти ден 02.01.2020 (Четръртък):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии до Кордоба или Ронда.
1) Кордоба - място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е известен с архитектурата си от времето, когато е била столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров.
Сутринта - отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който ще Ви придружава по време на обиколката. Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на Юнеско, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала - едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание).Връщане в хотела.
Цена: 75 евро / 147 лв. - възрастен; 60 евро / 117 лв. – дете до 11,99 г.
Цената включва: екскурзовод и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.

2) Ронда - романтичният град, известен като града на коридата, виното и фламенкото, градът, пленил Ърнест Хемингуей. Посещение на най-голямата и автентична в Испания Арена на биковете, където са торирали едни от най-добрите тореадори, както и музея на Коридата. Дегустация на известното вино на Ронда в музея на виното. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, които е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Разходка показване музеят на Бандолеросите – вход опционален. Свободно време за обяд и покупки. Не пропускайте да се разходите из типичните андалуски улички, да се възхитите на моста на града и разбира се да опитате един от най-големите деликатеси – опашка на бик, придружен от чаша вино (още нещо, което не бива да пропускате да опитате). Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела.
Цена: 70 евро / 137 лв. - възрастен; 55 евро / 108 лв. – дете до 11,99 г.
Цената включва: транспорт, екскурзовод на български език, вход за Арената на биковете, вход и дегустация в музея на виното.

6-ти ден: 03.01.2020 (Петък):
Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.
Гранада - за нея казват, че е един от най-красивите градове в света. Поети, музиканти и артисти са били вдъхновявани от Гранада. Интерес представляват Албисинския квартал, двореца Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания, впечатляващо съчетание на дворци и крепостни съоръжения.
Сутринта - отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града. Ще преминете през квартал Албайсин и ще отидете до мястото на Св.Христофор. Свободно време за самостоятелна разходка. В определения от екскурзовода час, се отправяме с автобуса към внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ще Ви пренесат в 14 – ти век. Двореца на Карл V и градините на Хенералифе – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухна (по желание). Отпътуване от Гранада. Завръщане в хотела.
Цена: 79 евро / 155 лв. - възрастен; 64 евро / 125 лв. – дете до 11,99 г.
Цената включва: транспорт с автобус + придружаване от екскурзовод на български език, местен екскурзовод за посещението на Алхамбра, посещение на града с придружител екскурзовод, билет за Алхамбра и Градините на Хенералифе

7-ти ден: 04.01.2020 (Събота):
Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела в 12.00 ч. Панорамна обиколка на Малага (включена в цената). Разглеждаме крепостта Гибралфаро (отвън), Катедралата (отвън) и Къщата на Пикасо (отвън). Трансфер до летището в Малага заполет до София с АК „България Ер”. Каца на летище София - Терминал 2 в на 05.01.2020 г.


=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Примерно полетно разписание на АК „България Ер“
Забележка: Часовете на полетите подлежат на препотвърждение!

29.12.19 СофияМалага / 07:00 ч. – 09:45 ч.
04.01.20 МалагаСофия / 20:10 ч. – 00:40 ч. на 05.01.20

Забележка:
• Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно!
• Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат предоставени седмица преди отпътуване!
• Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България!
• Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията

Необходими документи:
Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца отдатата на пътуване. За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

Необходим минимален брой участници за осъществяване на програмата: 30 човека!
Срок за уведомление при несъбран минимум 30 дни преди заминаване.
Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 20 човека!

Начин на плащане:
30 % депозит при резервация и сключване на договор, доплащане до 01.12.2019 г.
Плащането се извършва в офисите или чрез превод по банкова сметка!

Срокове за анулации и неустойки:
Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:
- до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
- от 59 дни до 31 дни-депозита
- от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 15.12.2019г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите.

Информация относно здравните изисквания: Няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Испания.

Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.

Вид използвани транспортни средства по програмата:
- Самолет
- Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
- Ферибот (При допълнителната екскурзия до Танжер, Мароко)

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Коста дел Сол |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Коста дел Сол |  Нова година 2023 - Испания |  Нова година 2023 - Коста дел Сол

Избрани оферти