Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ница

Френската Ривиера със самолет и 6 включени екскурзии!

Номер на оферта

/

228635

Дати & цени

Цената включва

Самолетен билет София – Ница – София, с директен полет на авиокомпания Wizz Air;
Летищни такси;
Чекиран багаж до 10 кг.;
Трансфер летище – хотел – летище;
3 нощувки на база закуска в хотел Galaxie 3* или подобен;
Обзорна обиколка на Ница;
Обзорна обиколка на Сен Пол Дьо Ванс;
Ексурзия до Монако;
Екскурзия до Ез;
Екскурзия до Сен Тропе;
Екксурзия до Кан;
Медицинска застраховка “Асистънс“ с покритие 10 000 евро в ДЗИ;
Представител на български език, за целия престой;
Застраховка ОТМЯНА НА ПЪТУВАНЕ с покритие за първите 1000 лв. на човек от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Цената не включва

В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като напр. туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др.;
Застрахователни суми и премии, и административни такси при доплащане за застраховка “Отмяна на пътуване” (по желание на клиента) за сумата на пакета над 1000 лв. е 8,00 лв от страна на индивидуален клиент от ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУЪРЪНС ГРУП“.

Програма на пътуването

НАЙ–ДОБРОТО ОТ ФРЕНСКАTA РИВИЕРА с включени 6 екскурзии в цената (Ница, Кан, Сен пол Дьо Ванс, Сен Тропе, Ез, Монако)!

4 ДНИ/3 НОЩУВКИ

ДАТИ 2020 - ПАКЕТНИ ЦЕНИ на човек, в стандартна стая, на база закускa, с включени летищни такси по удължени ранни записания до 12.08.2020 г.:


04.09-07.09.2020 г.: 928 лв.

25.09-28.09.2020 г.: 928 лв.

02.10-05.10.2020 г.: 928 лв.

09.10-12.10.2020 г.: 918 лв.

16.10-19.10.2020 г.: 918 лв.


=========================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=========================================================

ПРОГРАМА:

ДЕН-1

Директен полет СофияНица с авиокомпания Wizz Air. Целодневна екскурзия на Ница и Сен Пол дьо Ванс. Трансфер до хотела. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Нощувка.

ДЕН-2

Закуска. Отпътуване за Сен Тропе за полудневна екскурзия, включена в цената. Следобед отпътуване за Кан за полудневна екскрузия, включена в цената. Трансфер обратно до хотела. Нощувка.

ДЕН-3

Закуска. Отпътуване за Кралство Монако и Ез за целодневна екскурзия, включена в цената. Трансфер обратно до хотела. Нощувка.

ДЕН-4

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище за директен полет НицаСофия с директен полет на авиокомпания Wizz Air.

=======================================================

ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА:

Galaxie 3 *

Mестоположение

Хотелът се намира Сен-Лоран-дю-Вар. Само на 35 минути с кола, до Монако и на 15 минути до центъра на Ница. Също така е на няколко минути от летището и на около 100 метра от пристанището и плажа. Намира се на коминукативно и оживено място. На пешеходно разстояние се намират ресторанти, кафенета и магазини, а търговският център Cap 3000 е само на 450 метра от хотела.

Хотел

Хотелът е комфортен 3* и е градски хотел. На разположение на гостите са бар, безпалтен Wi-Fi в общите части на хотела и при наличност – наем на колела. Гостите в хотела остават изключително доволни от дружелюбния персонал на хотела.

Стаи

Galaxie 3* разполага с 28 стаи, които са разделени на единични, двойни и тройни. Всяка стая е обзаведена в топли цветове е насочена към удобството и максималния комфорт на госта. Всички са с климатик и повечето разполагат с тераси. Във всяка стая има работно бюро, телевизор и собствен санитарен възел. Има стаи със свързваща врата, както и за хора в неравностойно положение.

============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ (ВКЛЮЧЕНИ В ПАКЕТНИТЕ ЦЕНИ!):

Обзорна обиколка на Ница и Сен Пол дьо Ванс

Включена в цената

Посещение на Ница, градът комбиниращ най-доброто от френския шик и живота на брега на морето. Разходка из старата част, съхранила атмосферата и автентичния дух на Средновековието с атрактивния пазар на цветята, най-големия площад “Масена” и крайбрежния булевард “Променад Де-з-Англе”, където са най- престижните хотели на Френската ривиера и често могат да бъдат видени филмови знаменитости.

Посещение на китното селце Сен Пол дьо Ванс(12 км) и пешеходен тур в средновековния град, северно от Кан, чийто старинен чар не се е изгубил въпреки стичащите се тук тълпи през пиковия сезон. Типично френско селце, вдъхновило с красивата си природа множество артисти, поети и художници, сред които Джакомети, Миро, Калдер, Матис и Кандински, чиито произведения живеят тук за постоянно.

Целодневна екскурзия до Сен Тропе и Кан

Включени в цената

Отпътуваме за Кан (25 км), където с пешеходната обиколка ще посетим двукилометровия булевард Кроазет, който със своите палми и тропическа растителност е като изваден от Холивуд. На този булевард се намира и хотел Карлтън, където отсядат и световноизвестните личности по време на Филмовият фестивал.

Продължаваме към Сен Тропе (88 км), който е един от най-известните курорти за почивка и е любимата дестинация на хиляди туристи за заслужен отдих. Прекрасните плажове на Сен Тропе придават на града неповторим чар. Всяка година в началото на Октомври се провежда и традиционната международна регата.

Целодневна екскурзия до Монако и Ез

Включена в цената

Посещение на Княжество Монако (28 км) – перлата на Лазурния бряг, която предлага исторически и културни забележителности, тропическа растителност и безброй мероприятия – всичко създадено с цел да доставя удоволствие на многобройните туристи. Дворецът на фамилия Грималди – основатели на Княжеството, които превръщат миниатюрната държава в едно от най-проспериращите места в света и го управляват и до днес; Катедралата, където са погребани членове на фамилия Грималди. Възможност за посещение на Океанографския музей на Жак-Ив Кусто, представящ огромна колекция от морска флора и фауна, модели на изследователски кораби, аквариум с повече от 4000 представители на средиземноморската и тропическата екосистема.

Следва разходка в едно от най-очарователните кътчета по Френската Ривиера, Ез (9 км). Градчето, съхранило романтиката и атмосферата на Средновековието, се слави с неподражаемото гостоприемство на местните си жители, с красивата ботаническа градина „Жардин Екзотик” на върха на курорта; с най-старата си сграда, датираща от 1306 г., с причудлива форма – Църквата на Светия кръст; с малкия бароков католически храм „Успение Богородично” и със занаятчийските магазинчета за сувенири, уютно приютени в миниатюрни пещери.

============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Разписание на пoлетите:

Превозвач: Wizz Air
(полетните часове са в местни времена и подлежат на препотвърждение!)

СофияНица: 06:00 ч. – 07:20 ч.

НицаСофия: 07:55 ч. – 11:10 ч.

Резервации:

Авансово плащане: 350 лв./човек при подписване на договор.

Краен срок за пълно плащане: 31 дни преди датата на заминаване.

ВАЖНО:

Минимален брой туристи: 35 души. При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 20 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет.
Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност.
Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.
Туроператорът си запазва правото да прави промени по програмата.

=========================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Ница |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Ница |  Ранни записвания 2024 - Франция |  Ранни записвания 2024 - Ница

Избрани оферти