Начало / Екскурзии / Екскурзии - Берген

Групова екскурзия Норвегия и фиордите

Номер на оферта

/

223305

Дати & цени

Цената включва

Общата цена на пътуването включва:
? Самолетен билет София – Виена – Осло и Берген – Копенхаген – Франкфурт – София с включени летищни такси на Австрийски авиолинии и Луфтханза;
? 1 нощувка със закуска в хотел Thon Cecil 3* в Осло;
?1 нощувка със закуска Scandic Hafjell 4* в хотел в Гранрудмоен;
? 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Union 4* в Гейрангер;
? 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел Alexandra 4* в Лоен;
? 1 нощувка със закуска в хотел Fleischer 4* във Вос;
? 2 нощувки със закуски в хотел Bergen Bors 4* в Берген;
? Панорамна обиколка на Осло с местен лицензиран екскурзовод;
? Круизи по Гейрангерфиорд и по Согнефиорд с Нероуфиорд;
?Панорамна обиколка на Берген с местен лицензиран екскурзовод;
? Всички трансфери и турове по програма с климатизиран туристически автобус, съобразен с броя на групата;
? Входни такси за посещаваните обекти;
? Местно екскурзоводско обслужване;
? Такса обслужване за местните екскурзоводи и шофьори;
? Водач и преводач от Профи Травъл Център;
? Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" на ЗАД "Армеец" за лица до
70 год. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове.
* Летищните такси към датата на изготвяне на офертата (24.11.2017) са в размер на 405 лв и се фиксират към датата на доплащане – 01.05.2018, поради честата им променливост!
Общата цена на пътуването не включва:
? Доплащане на единична стая – 710 лв;
? Застраховка „Отмяна на пътуване и прекъсване на пътуването по неотложни и независещи от клиента причини“ – по желание и сключване към датата на записване;
? Доплащане на застраховка "Помощ при пътуване" на ЗАД "Армеец" за лица над 70 до 80 г. за застрахователна сума 10 000 евро и покрити основни рискове – 20 лв на човек;
?Напитки по време на хранене, лични разходи, допълнителни екскурзии и мероприятия.
Важно!
? Екскурзията ще бъде осъществена при минимум 15 туриста;
? Необходими документи за записване: копие/данни от задграничен паспорт или лична карта, валидни минимум 6 месеца от датата на връщане от екскурзията; депозит в размер на 1500 лв на човек, подписан договор с T A;
? За деца под 18 г. е необходима нотариално заверена декларация от родителя, който не придружава детето;
? Плащането става в брой в лева, с кредитна карта или по банков път:

? Доплащането става в срок до: 01.05.2018
? Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория не се счита за значителна промяна на програмата;
? За посещение на Норвегия не се изисква виза и няма задължителни ваксини;
?T A не носи отговорност при смяна на часовете на полетите от страна на превозвача.
• Основните рискове на Застраховката „Помощ при пътуване в чужбина” на ЗАД „Армеец” за лица до 70 г. покриват: медицински разноски и репатриране вследствие злополука или акутно заболяване и спешна дентална помощ. Основните рискове на Застраховката за лица до 80 г. покриват: медицински разноски вследствие злополука или акутно заболяване и репатриране.
• Цените са изготвени при курс 1 USD = 1,84 лв и при увеличение на валутния курс с повече от 3%T A си запазва правото да промени цената към датата на доплащане, която е 01.06.2017.
• За допълнителните мероприятия, като отделна част и невлизащи в Общата пакетна цена, T A не носи отговорност. Те се провеждат изцяло по желание и на собствена отговорност от страна на записалите се клиенти.

Програма на пътуването

Групова екскурзия Норвегия и фиордите
Норвегия и фиордите - група

8 дни/ 7 нощувки
Цена: от 3990 лева
Дата: 25.06 - 02.07.2018!

ГАРАНТИРАНА ГРУПА!
ПОСЛЕДНИ 4 МЕСТА - САМО ДО 04.05.2018 ОТСТЪПКА ОТ 200 ЛВ!
Жена за комбинация в двойна стая, без доплащане за единична!

Предимства да изберете нашата програма:
? Включен круиз по най-красивия фиорд – Гeйрангер /ЮНЕСКО/ !
? Включен круиз по Согнефиорд с Нероуфиорд / ЮНЕСКО/!
? Включен полет от Берген на връщане – без уморителни преходи до Осло!
? Комфорт по време на пътуването - 6 нощувки в 4* хотели и 1 в хотел 3*!
? Две нощувки в Берген! За да имате повече време за Столицата на фиордите!
? Над 40 групи годишно до 6-те континента - опит и традиция с T A


ПрограмаОбща информацияДати и цени
Дати:
25 юни 2018 - 2 юли 2018

Цени: Промоционален пакет до 04.05.2018
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група 15-20 туристи 4469 лв
Цена на летищни такси на вътрешен и международен полет* 405 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 60 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 4934
- - -
Цена на основен пакет на човек в двойна стая при група 21-25 туристи 3990 лв
Цена на летищни такси на вътрешен и международен полет* 405 лв
Такса обслужване на местни екскурзоводи и шофьори 60 лв
ОБЩА ЦЕНА НА ПЪТУВАНЕТО 4455 лв


Програма:
Ден 1 /25.06.2018, понеделник/ СофияВиенаОсло
Отпътуване в 07:05 през Виена за Осло с Австрийски авиолинии. Пристигане в Осло в 12:45. Трансфер и четиричасова панорамна обиколка на Осло с автобус и включено посещение на Кметството, където ежегодно се връчва Нобеловата награда за мир; Парка Вигеланд с 212 скулптурни композиции от бронз, гранит и ковано желязо и Музея на Викингите, където са изложени три древни кораба, с които предците на норвежците са плавали из Европа и са пресичали Атлантика. Настаняване в хотел Thon Cecil 3* или подобен. По желание възможност за посещение на Кралския дворец (135 NОК), Националната галерия (100 NОК), където може да се видят картини на Едвард Мунк, Ван Гог и др., Крепостта Акершус (70 NOK) от края на 13-ти век, построена по заповед на викингския крал Хаакон V или разходка по крайбрежната промененада на Осло с голям избор на кафенета и ресторанти. Свободно време за вечеря. Нощувка.

Ден 2 /26.06.2018, вторник/ ОслоЛилехамер
След закуска, свободно време за самостоятелно разглеждане на Осло. В ранния следобяд отпътуване за Лилехамер с автобус. Минава се покрай най-голямото езеро в Норвегия – Мьоса, рекреационна и спортна зона на жителите от голямата столица и околностите. Фотостоп край брега на езерото и пристигане в Лилехамер. Разглеждане на града и продължение към Гранрудмоен. Настаняване в хотел Scandic Hafjell 4*. Нощувка.

Ден 3 /27.06.2018, сряда/ Лилехамер – Гейрангер
Закуска. Отпътуване за Гайрангер. Пейзажът, през който ще минете е изключително красив - поляни от цъфнали цветя, зелени гори и много езера. По пътя изкачване на планината Далсниба, където през лятото на 2016-та година бе изградена най-високата панорамна площадка /1500 метра н.в./ с прекрасен изглед при ясно време към долината на Гайрангер фиорд. Пристигане в Гайрангер в късния следобед и настаняване в хотел Union 4*или подобен. Вечеря на бюфет с богат избор от морски дарове и деликатеси. Нощувка.

Ден 4 /28.06.2018, четвъртък/ Гейрангер – Лоен
Закуска и круиз по величествения Гeйрангерфиорд – безспорно един от най-интересните от всички норвежки фиорди, включен в списъка на ЮНЕСКО. Ще се насладите на контраста между зеленината на заобикалящите склонове, наситено синята вода на фиорда и спускащите се бели водопади, като "Булчинския воал” и "Седемте сестри“. Пристигане в Хелезулт и отпътуване за Лоен, красиво градче, разположено на големия Нордфиорд. Настаняване в хотел Alexandra 4* или подобен. Свободно време за изкачване с новопостроения кабинков лифт на близката планина. Включена вечеря в хотела и нощувка.

Ден 5 /29.06.2018, петък/ Лоен - Вос
Закуска и отпътуване към Согнефиорд - най-дълбокият и дълъг морски залив на Норвегия (18 км) и двучасов круиз по него, включващ прочутата му най-тясна част – Нероуфиорд /ЮНЕСКО/ - един от най-възхитителните фиорди в света! В някои части ширината на фиорда достига до най-тесните 250 м!. Тук можете да се полюбувате на гледката на извисяващите се нагоре склонове и скали, на места с височина до 1400 м, както и на звуците от многобройните водопади. След круиза, групата се трансферира до живописно разположения град Вос. Настаняване в хотел Fleischer 4*или подобен. Свободно време за вечеря и разходка в градчето. Нощувка.

Ден 6 /30.06.2018, събота/ Вос – Берген
След закуска, отпътуване за Берген – Столицата на фиордите, град, който завладява със своята оживена атмосфера, музикални улични представления, китни пазарчета и уникална архитектура. Настаняване в хотел Bergen Bors 4*или подобен. Двучасова обиколка на Берген с разглеждане на пристанищния квартал Бриген, Рибният пазар, Ханзейския музей (отвън) и др. Тези забележителности ще Ви разкрият някогашното величие на града между 14-ти и 16-ти в., като част от Ханзейската Лига - важен съюз на търговските гилдии в Балтийско и Северно море. Типичните дървени къщи на квартала Брюген са изгаряни и престроявани няколко пъти, като след последния пожар през 1955 г., част от квартала е построен наново в оригинален средновековен стил и през 1979 г. е включен в списъка на ЮНЕСКО. Свободно време за вечеря и нощувка.

Ден 7 /01.07.2018, неделя/ Берген
След закуска, по желание изкачване с лифта Фльойбанен до площадката на върха на планината Фльоен, откъдето се открива великолепен панорамен изглед към Берген и фиордите. Свободно време за самостоятелно опознаване на града – посещение на къщата на великия композитор Едвард Григ, морския музей и др. Нощувка.

Ден 8 /02.07.2018, понеделник/ БергенКопенхагенФранкфуртСофия
Освобождаване на стаите и трансфер до летището в Берген за полет до Копенхаген в 10:00. Продължение с полет в 14:50 през Франкфурт за София. Кацане в България в 22:10. Край на програмата.

Тагове

Оферти - Норвегия |  Оферти - Берген |  Екскурзии - Норвегия |  Екскурзии - Берген |  Last minute оферти - Норвегия |  Last minute оферти - Берген

Избрани оферти