Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хонконг

Хонг Конг – блясъкът на Далечният Изток!

Номер на оферта

/

205188

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София-Хонг Конг-София, полет през Виена
- 20 кг. чекиран и 8 кг. ръчен багаж
- Летищни такси
- 7 нощувки в избрания хотел в Хонг Конг
- Билет за туристическа обиколка на Хонг Конг с автобус, валиден за 48 часа, с включени:
1-часова обиколка на пристанището; обиколка на Хонг Конг по три основни маршпрута: Обиколка на остров Хонг Конг (червена линия), Куулун тур (синя линия) и Стенли Тур (зелена линия); билети за ферибот; каране на "Сампан"; едночасова обиколка на пристанището, нощна обиколка и 1-часова панорамна обиколка на Коулун.
- Водач от България
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

Цената не включва

- Други екскурзии

Програма на пътуването

Хонг Конг – блясъкът на Далечния Изток!
Група и водач от България!
Период на пътуване: 10-18 ноември 2017 г.
Цена от 899 евро на човек!
7 нощувки
Включено в цената: Билет за туристическа обиколка на Хонг Конг, валиден за 2 дни!
Цената е валидна при минимум 10 записани туриста!


Настаняването:
Oriental Lander Hotel ***
206 Tong Mi Road, Mongkok, Хонг Конг, Хонконг

Хотел Oriental Lander се намира в оживения Монгкок, на 5 минути пеша от станция Prince Edward на високоскоростна железница MTR. Уютният хотел предлага стаи на достъпни цени, оборудвани с плоскоекранен телевизор и безплатен интернет. Удобствата в Oriental Lander включват туристическо бюро, 24-часови консиерж услуги и бизнес център. Хотелът разполага също с кафене и лаундж на открито. Хотел Oriental Lander е на пешеходно разстояние от известния булевард Nathan. Намира се на 40 минути път с кола от Международно летище Хонконг и на 20 минути път с кола от централния бизнес район.

Пакетна цена на човек:
899 евро


Casa Hotel ***
487-489 Nathan Road, Yau Ma Tei, Хонг Конг, Хонконг

Хотелът се намира само на няколко минути пешеходно разстояние от метростанция Yaumatei. Разполага с ресторант и безплатен Wi-Fi във всички помещения. Хотелът предлага съвременни стаи с телевизор с плосък екран с кабелни канали. Предлагащ удобно местоположение в Nathan Road, район с места за пазаруване и хранене, хотелът е на около 3 километра от изложбения и конферентен център на Хонконг и на 2 километра от увеселителния център Цим Ша Тсуи. Гостите могат да резервират екскурзии в туристическото бюро в хотела. Денонощната рецепция предлага обмен на валута и място за съхранение на багаж. В кафене Casa се сервират закуска, обяд и чай от 07:00 до 17:00 часа.

Пакетна цена на човек:
930 еврo
960 евро с вкл.закуски


Royal Plaza Hotel ****
193 Prince Edward Road West, Хонг Конг, Хонконг

Луксозният Royal Plaza се намира в центъра на района Монг Кок, над метростанция Mong Kok East. От хотела има директен достъп до MOKO - голям търговски център с над 200 магазина и голям киносалон. Royal Plaza предлага 40-метров открит басейн и предоставя безплатен трансфер до / от района Цим Ша Цуй и гара Коулун. Хотел Royal Plaza е на 45 минути път с влак от континенталната част на Китай и международното летище на Хонг Конг. Близките забележителности включват известния Женски пазар, Пазара за златни рибки и Пазара за цветя. Гостите могат да тренират в здравен клуб Definition, който разполага с добре оборудвана фитнес зала, хидромасажни вани и сауна.Ресторант La Scala сервира интернационални ястия на шведска маса, а в Di King Heen се поднасят деликатеси с морски дарове и кантонски специалитети. Бар Lion Rock предлага напитки и музика на живо.

Цена на човек:
1250 евро
1330 евро с вкл.закуски

Полетно разписание:
10 ноември: София Виена 0805 0855
10 ноември: Виена Хонг конг 1340 0805+1
18 ноември: Хонг Конг Виена 1100 1615
18 ноември: Виена София 2020 2255

*Цената е валидна при минимум 10 записани туриста
Краен срок за уведомяване за ненабран участници - 20 Октомври 2017 г.

Тагове

Оферти - Китай |  Оферти - Хонконг |  Екскурзии - Китай |  Екскурзии - Хонконг |  Есен 2023 - Китай |  Есен 2023 - Хонконг

Избрани оферти