Начало / Екскурзии / Екскурзии - Плитвички Езера

Хърватия с Постойна яма и Плитвишки езера

Номер на оферта

/

214782

Дати & цени

Цената включва

- 3 нощувки в хотели 2* и 3 * , хотелите са в градовете или района на градовете (1 – Загреб, 2 Опатия););
- 3 закуски в ресторантите на хотелите;
- транспорт и транспортни разходи с автобус 3 *;
- екскурзоводско обслужване;
- представител от фирма „АЛЕГРА ВИ ТУР”;

Цената не включва

- медицинска застраховка за останалите държави ( около 6 лв в зависимост от възрастта на човек при покрите 5 000 ЕВРО на Застрахователна компания ГРУПАМА ЕАД)- заплаща се предварително в офиса;
- доплащане за самостоятелна стая – 30 % върху основната цена - заплаща се предварително в офиса;
- вход за Плитвишки езера 25 евро ( намаление за деца и за студенти) - заплаща се предварително в офиса;
- вход за Постойна яма 25 евро ( намаление за деца и за студенти) - заплаща се предварително в офиса;
- две вечери по желание в Загреб 50 лв - заплаща се предварително в офиса;
- застраховка "Оттмяна на пътуване" на фирма Групама ЕАД- повече информация може да намерите ТУК;
- музейни такси (по желание) - за ориентировъчни цени виж МУЗЕИ.

Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.

Програма на пътуването

Цена от: 350 лв.
Маршрут: София - Загреб- Плитвишки езера –Постойна яма- Риека- Опатия - София
Продължителност: 5 дни / 3 нощувки
Транспорт: aвтобус


Дати:
05.04.2018 - 09.04.2018
22.05.2018 - 26.05.2018
11.06.2018 - 17.06.2018
18.07.2018 - 22.07.2018
25.07.2018 - 29.07.2018
08.08.2018 - 12.08.2018
22.08.2018 - 26.08.2018


Отстъпки
За ранни записвания:
- 5 месеца преди датата на отпътуване 6 %
- 4 месеца преди датата на отпътуване 5 %
- 3 месеца преди датата на отпътуване 4 %
- 2 месеца преди датата на отпътуване 3 %


Други отстъпки:
- деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- студенти и пенсионери, за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена.
Могат да се ползват само два вида отстъпки!!!


ПРОГРАМА:

1-ви ден: Тръгване от БургасСливен- Хасково - Стара ЗагораПловдив - Пазарджик (срещу доплащане и допълнително предпотвърждаване при събран минимум поне 10 човека) и от София в 11:00 ч. от международна автогара „Сердика”. Нощувка в Загреб.

2-ри ден: Закуска Отпътуване за Плитвишките езера - тюркоазените очи на Хърватска. Разходка около 2- 3 часа из най-известния национален парк на Хърватска. Той представлява 16 езера свързани чрез 56 водопада, които са се образували между планинските масиви. Системата условно се разделя на горни и долни езера. Долните езера лежат върху варовити скали и образуват малки водопади. Продължаване за Риека. Разходка в централната част на град Риека по главната улиза Козло. Нощувка в района на Опатия.

3-ти ден: Закуска. Отпътуване за остров Крък. Разходка в старата част на град Крък: Главния площад, Катедралата “Маринино възнесение”, Кулата на площад Камплин, крепостните стени, църквата “Св.Квирин” (светеца покровител на града). Връщане в Опатия. Кратка разходка и чаша кафе вОпатия. Възможност за плаж ако позволява времето. Нощувка в района на Опатия.

4-ти ден: Закуска Отпътуване за Постойна яма – единствената пещера с влaкова композиция ( 25 евро) Отпътуване за Загреб. Разходка в Загреб с разглеждане на Катедралата “Възнесение Богородично” в нео-готически стил; сградите на Парламента и на Президентския дворец; известният площад “Бан Елячич”.Нощно пътуване.

5-ти ден: Пристигане в София сутринта.

ТАЗИ ПРОГРАМА Е ПРОДУКТ НА “АЛЕГРА ВИ ТУР”

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
- По всички автобусни програми има възможност за тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Русе, Плевен и Велико Търново (срещу доплащане и препотвърждение при събран минимум 10 човека);
- Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт. За дете под 18 години не придружавано от единият или от двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/ и задграничен паспорт. Фирма „Алегра Ви Тур“ Ви съветва при наличност на два документа лична карта и задграничен паспорт по време на провеждане на екскурзията да носите със себе си и двата документа и да ги съхранявате на две отделни места.
- Без визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваните страни.
- Срок за записване: до запълване на свободните места.
- Начин на плащане: аванс в размер на 30 % от пакетната цена за автобусен вариант и 50 % при самолетен вариант на човек при записване, доплащане до 15 работни дни преди датата на отпътуване.
- В някои от държавите е задължително да се плаща сити такса в хотелите между 1 и 5 Евро на вечер при напускане или настаняване в хотела, тарифата се определя според категоризацията в съответната държава. Таксата се заплаща на рецепция от клиентите или предварително събрана от водача преди настаняване.
- Не обявените хотели в програмите, ще бъдат обявени 7 дни преди отпътуването.
- Всеки има право да ползва до две отстъпки: ранни записвания към съответната програма ако има + 1 от стандартните или 2 от стандартните.
- деца до 11.99 г. => 30%, при настаняване с двама възрастни; деца до 17.99 г. => 3% от пакетната цена;
- студенти, пенсионери и за пътували минимум 2 пъти с фирмата => 2% от пакетната цена;
- записалите се в офиса ни между 12:00 и 13:00 ч. ще получат => 2% отстъпка от пакетната цена
- Агенцията не носи отговорност за работното време и промяна в стойността на входните такси и билети на туристическите обекти.
- Туроператорът препоръчва на своите клиенти да носният в себе си от месната валута в съответните градове когато пътуват.
- Настаняването по седалки в автобуса се осъществява според последователността на записване.
- Агенцията си запазва правото за промени в последователност на изпълнение на програмата.
- Минималния брой за осъществяване на пътуването е 35 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи с направата на необходимата корекция в цена на пакета според наличните записани туристи и след предварително дадено съгласие от тяхна страна.
- Пътуванията се заплащат в български лева или евро/ по курса на БНБ към деня на плащане/.
- Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 работни дни преди датата на отпътуване.
- При самолетните програми, когато се ползват полети на ниско тарифни компании (WIZZ air, RYAIAN air) цената на чекирания багаж или голям салонен багаж може да се каже в деня на резервацията. В някои от програмите има възможност багажа да бъде даден по-рано и изпратен с автобусната група. Туристическата агенция не носи вина или каквато и да е отговорност за загубен, закъснял или откраднат багаж. Информация за условията за багаж може да видите в WIZZ air и RYAIAN air
- Застраховка "Отмяна на Пътуване" на фирма Групама ЕАД може да намерите информация ТУК. Сумата за застраховка отмяна на пътуване не се възстановява, Общи условия за застраховка "Отмяна на Пътуване"
- Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 7500170000193 / с валидност от 00:00 часа на 15.03.2017 до 24:00 часа на 14.03.2018 на ”ГРУПАМА ЗАСТРАХОВАНЕ” ЕАД. Адрес: гр.София 1124 бул. Цариградско шосе № 47А,Блок В ет.3(вход от ул. Николай Ракитин) тел. +359 2 915 88 88, За щети: 0700 123 32; е-маил: office@groupama.bg

Тагове

Оферти - Хърватия |  Оферти - Плитвички Езера |  Екскурзии - Хърватия |  Екскурзии - Плитвички Езера |  Ранни записвания 2024 - Хърватия |  Ранни записвания 2024 - Плитвички Езера

Избрани оферти