Начало / Екскурзии / Екскурзии - Куала Лумпур

Индонезия и Малайзия с продължение до Сингапур

Номер на оферта

/

200804

Дати & цени

Цената включва

- Самолетни билети за международни полети с Qatar Airways София – Доха – Бали, Куала Лумпур – Доха – София;
- Самолетен билет Бали –Джакарта;
- Самолетен билет Джакарта – Джогджакарта;
- Самолетен билет Джогджакарта – Куала Лумпур;
- 3 нощувки в Бали в двойна стая с включени закуски;
- 2 нощувки в Джакарта в двойна стая с включени закуски;
- 1 нощувка в Джогджакарта в двойна стая с включена закуска;
- 3 нощувки в Куала Лумпур в двойна стая с включени закуски;
- Трансфери летище-хотел-летище в Джакарта, Бали, Куала Лумпур, Джогджакарта;
- Полудневна туристическа програма в Куала Лумпур, описана в програмата;
- Посещение на обсерваторията на върха на кулите Петронас;
- Посещение на храмовете Прамбанан и Боробудур;
- Целодневен тур до Малака, описан в програмата;
- Целодневна туристическа програма в Джакарта, описана в програмата;
- Целодневна туристическа програма в Бали, описана в програмата;
- Водач на групата от България;
- Здравна застраховка с покритие 10 000 Евро.

Цената не включва

- летищните такси, които към 29.06.2017 г. са 336 евро;
- обедите и вечерите, които не са описани в пакета услуги.

Програма на пътуването

ИНДОНЕЗИЯ И МАЛАЙЗИЯ С ПРОДЪЛЖЕНИЕ ДО СИНГАПУР

БАЛИ, ДЖАКАРТА, ДЖОГДЖАКАРТА, КУАЛА ЛУМПУР, МАЛАКА, СИНГАПУР

ПРОГРАМА:

03 Октомври 2017
20:15 – 00:55 ч. Полет София – Доха.

04 Октомври 2017
02:55 – 17:20 ч. Полет Доха – Бали.
Трансфер и настаняване в избрания хотел

05 Октомври 2017
Туристическа обиколка във вътрешността на Бали: посещение на селището Батубилан, където ще наблюдавате традиционните танци Баронг и Крис. Посещение на селището на бижутерите Челук и селището на майсторите на дърворезба Мас, посещение на слонската пещера, гледки към масивния активен вулкан Маунт Батур и езерото Батур разположено в близост, свещения извор в Себату, оризовите тераси Тегаланг.

06 Октомври 2017
Свободно време за плаж или допълнителна туристическа програма в Бали – турове до гората на маймуните, местни храмове, яздене на слон, целодневни круизи, рафтинг и т.н.

07 Октомври 2017
Трансфер до летището и полет до Джакарта. Трансфер до хотела в Джакарта.

08 Октомври 2017
Туристическа обиколка на Джакарта: Националния Монумент, Националния Музей, пристанището Сунда Келапа, където и до ден днешен могат да се наблюдават ветроходни търговски кораби, използвани в региона, Площад Фатахилах.

09 Октомври 2017
Трансфер до летището и полет Джакарта – Джогджакарта. Трансфер и посещение на един от най-известните храмове на остров Ява - Прамбанан. Хиндуисткият храм, наричан още Лороджонгранг, е построен през 9 век и се състои от три основни сгради, посветени на боговете Шива, Брахма и Вишну. Посещение и на близките храмове Палосан и Севу, по чиито стени е гравирана цялата история на Рамаяна.След края на тура трансфер до хотела.

10 Октомври 2017
Закуска в хотела. Тур на най-големия в света монументален комплекс, посветен на Будизма, построен около 800 г. Храмовете са обградени от типичната за района гъста екзотична растителност и предлагат красива гледка към планините Менорех.
Трансфер до летището и полет до Куала Лумпур. Трансфер и настаняване в хотела.

11 Октомври 2017
Полудневна туристическа обиколка на Куала Лумпур, включваща Кралския дворец, Националния музей, джамията, фабрика за шоколад, местен занаятчийски център, Парламента, китайския квартал, площада "Датаран Мердека" - мястото, където е провъзгласена независимостта на Малайзия, Кулите Близнаци на Петронас, известни като символа на Малайзия със своите 452 м. височина. Връщане в хотела и свободна програма.
Посещение на обсерваторията на върха на кулите Петронас.

12 Октомври 2017
Целодневен тур до Малака. Основан през 1403 г. Малака е най-старият град в Малайзия. През годините е бил с британско, португалско и холандско владение. Обявен е за част от световното културно наследство на ЮНЕСКО през 2008 г. Турът включва: крепостта Порта де Сантяго, катедралата Св. Павел, храма Ченг Хуун Тенг, музея на Малака, сградата Стадтхуис.

13 Октомври 2017
Трансфер до летището.
10:50 – 13:05 ч. Полет Куала Лумпур – Доха.
14:15 – 19:15 ч. Полет Доха – София.

ПАКЕТНА ЦЕНA НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ:
- При записване до 01 август: 1 580 евро ( 3 090 лв.)
- При записване след 01 август: 1 680 евро ( 3 285 лв.)

ЗАБЕЛЕЖКИ:
1. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на 446 Евро.
2. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 15 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане на база на реалния брой записани туристи.
3. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR USD 1 = 0.91 EUR. При промяна на курса с повече от 3 %, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.
4. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване, поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.
5. Пакетната е изготвена при цена на самолетните билети за вътрешните и международни полети от 910 Евро с включени летищни такси, валидна към момента на изготвяне на офертата. В случай, че към момента на издаване на билетите цената се промени, пакетната цена следва да бъде актуализирана спрямо новата цена.
6. По време на престоя в Бали, можем да организираме и допълнителна туристическа програма:
- слонско сафари – посещение на парк за слонове и разходка из тропическа гора на гърба на слон – 75 евро на човек;- посещение на шоу с традиционни индонезийски танци (от 17 до 45 евро на човек, в зависимост от това дали е включена и вечеря).

Допълнителна Информация
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА ДО СИНГАПУР:

13 октомври 2017
Закуска. Трансфер до летището и полет Куала ЛумпурСингапур. Трансфер настаняване в хотела.
Вечерта – пешеходна разходка в централната част на града и посещение на районите на нощния живот Boat Quay и Clarke Quay.

14 oктомври 2017
Закуска. Полудневна туристическа програма в Сингапур, включваща Парламента и Върховния съд, Китайския квартал, Малката Индия, Ситито - финансовия център на града, о-в Сентоса, популярната търговска улица Орчард роуд, ботаническата градина на Сингапур. Връщане в хотела.
Следобяд - свободно време или по желание разходка до комплекс Марина Бей и изкуствените градини на Сингапур.

15 oктомври 2017
Закуска. Свободна програма в Сингапур. По желание разходка до острова на забавленията Сентоса, или шопинг по Орчард роуд - най-известната търговска улица в Азия. Вечерта - трансфер хотел – летище.

16 oктомври 2017
02:00 – 05:00 ч. Полет Сингапур – Доха.
07:55 – 12:15 ч. Полет Доха – София.

Пакетни цена на човек в двойна стая:
При настаняване в хотел Arton Boutique Hotel 3* (или подобен) без закуски: 260 евро (508 лв.)
При настаняване в хотел Parc Sovereign Tyrwhitt 4 * (или подобен) без закуски: 330 евро (645 лв.)

ПАКЕТ УСЛУГИ, ВКЛЮЧЕНИ В ЦЕНАТА:
- полет Куала Лумпур-Сингапур;
- туристическа обиколка на Сингапур;
- трансфери летище-хотел-летище в Сингапур;
- 2 нощувки в избрания хотел.
- Водач на групата от България

Забележки:
1. Цената на продължението до Сингапур е базирана на група от минимум 10 човека. При по-малък брой пътуващи се налага доплащане на база на реалния брой записани туристи.
2. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая, която е в размер на 120 Евро за хотел Arton Boutiqe и 175 Евро за хотел Jen Orchard Gateway.

Хотели по програмата:
Дестинация: Хотел:
Бали Eden Hotel 4* или подобен
Джакарта Swiss Belhotel Mangga Besar 4* или подобен
Куала Лумпур Furama Bukit Bintang 4* или подобен
Джогджакарта Novotel Yogyakarta 4* или подобен

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:
1. Да платите в брой или да преведете в срок до 01.08.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 900 евро по фиксинга на БНБ за деня на плащането.
2. Да получим в срока от т.1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, копие от платежното нареждане за превода (при заплащане по банков път) и задграничния паспорт.
3. Да платите в брой или да преведете в срок до 05.09.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на остатъка от пакетната цена и летищните такси по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

Тагове

Оферти - Малайзия |  Оферти - Куала Лумпур |  Екскурзии - Малайзия |  Екскурзии - Куала Лумпур |  Есен 2023 - Малайзия |  Есен 2023 - Куала Лумпур

Избрани оферти