Начало / Екскурзии / Екскурзии - Маями

Източно и западно крайбрежие с Маями

Номер на оферта

/

200678

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София – Ню Йорк – Сан Франциско - София с включени летищни такси
- Самолетен билет Ню Йорк – Маями с включени летищни такси
- Самолетен билет Маями – Лас Вегас с включени летищни такси
- Самолетен билет Лас Вегас – Лос Анджелис с включени летищни такси
- Самолетен билет Лос Анджелис – Сан Франциско с включени летищни такси
- Всички трансфери летище – хотел – летище
- 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Манхатън – Ню Йорк
- 3 нощувки в 4* хотел в Маями бийч
- 4 нощувки в 4* хотел в центъра на Лас Вегас
- 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Лос Анджелис
- 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Сан Франциско
- Обзорна екскурзия на Маями
- Туристическа обиколка на Манхатън – Ню Йорк
- Обзорните екскурзии в Сан Франциско и Лос Анджелис
- Обзорна екскурзия, посещения и вечерни разходки в Лас Вегас
- Екскурзоводско обслужване и придружител на български език
- Медицинска застраховка с Асистанс

Цената не включва

- Такса - виза за САЩ - 160 $
- Допълнителните екскурзии и атракциони, както и разходи от личен характер:
- Екскурзия до резервата „Everglades“ и корабче „Aqua tours Miami” – 100 $
- Екскурзия с кораб до Статуята на Свободата – 90 $ (включва входните такси, билети и трансфери)
- Входен билет за обсерваторията на Импайър Стейт билдинг – 34 $
- Круиз до Алкатраз с посещение - 40 $ (без трансфери) До Fisherman's Wharf се стига удобно с трамвай за няколко спирки – двупосочен билет 2.25 $. За да се види повече от този красив град, може да се използват специалните открити трамвайчета, които са туристическа атракция на Сан Франциско – билет 5 $.
- Вечеря на круизен кораб из залива на Сан Франциско – 140 $ (без трансфери)
До мястото на круиза се стига много удобно с трамвай или пеша.
- Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ ( включва автобусен транспорт, екскурзовод, спиране на язовирната стена „Хувър Дам“, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „ Скайуолк“)
- Гранд Каньон с малък самолет без слизане – 220 $
- Гранд Каньон с малък самолет със слизане – 350 $
- Гранд Каньон с хеликоптер без слизане – 380 $
- Гранд Каньон с хеликоптер със слизане – 430 $
- Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 120 $ (без трансфери)
- Такса за багаж за вътрешните полети, ако има такава (Повечето авиокомпании в САЩ въведоха такса за чекиран багаж, която варира от 25 $ до 35 $, в зависимост от компанията)
- Курортна такса за хотелите в Ню Йорк, Маями и Лас Вегас (ако се изисква)
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.

Програма на пътуването

САЩ - ИЗТОЧНО И ЗАПАДНО КРАЙБРЕЖИЕ С МАЯМИ

НЮ ЙОРК – МАЯМИ - ЛАС ВЕГАС- ЛОС АНДЖЕЛИС - САН ФРАНЦИСКО

Флорида се намира в североизточната част на САЩ на полуостров, разделящ Атлантическия океан от Мексиканския залив. Той се нарича Слънчевият щат поради големия брой слънчеви дни през годината. На територията на щата се намира космическия център NASA, както и известните атракции на Орландо Disney World, Universal Studios, Sea World, Bush Gardens. От Маями може да посетите световноизвестният резерват Everglades, Miami Seaquarium, The Parrot Jungle и най-южната точка на САЩ – Key West, където се намира къщата на Хемингуей. Най-известните и най-красиви места за почивка са разположени в Miami Beach. Тук може да се насладите на безкрайни бели плажове, кристално чисти води на океана или да пазарувате в някой от най-големите магазини.

Ню Йорк е най-големият град в САЩ. Той е изключително богат на забележителности, музеи, паркове и атракции. Сред тях са Статуята на свободата, Небесната обсерватория на Empire State Building, многобройните театри на Broadway, Times Square, Rockefeller Center, Крайслер билдинг, ООН, катедралата “Св.Патрик” на 5-то авеню, Музеят на изкуствата Metropolitan, Guggenheim Museum, Central Park и много други.

Сан Франциско е един от 10-те най-красиви градове на света и едно от най- предпочитаните места за живеене на планетата. Както много други градове в Щатите се разглежда като част от един по-голям район, в случая този на залива около него, който включва района от Сан Хосе, през Силиконовата долина и Станфордският университет, чак до Марин каунти. На запад е Тихият океан, на изток - Оукланд, друг голям град в района на залива и Бъркли, където е Университета на Бъркли, както и други градчета в региона.

Лос Анджелис е космополитен град, в който възможностите за отдих, развлечения и културни мероприятия са безкрайни. Тук се намира известният Hollywood с Алеята на славата, студията Warner Bros, CBS, NBS, развлекателните паркове Universal Studios Hollywood; Universal City walk, Disneyland; много музеи, между които Музеят на съвременното изкуство, Музеят на летенето, Музеят на НеоновотНеоновото изкуство, Калифорнийският научен център, Космическата зала, Музеят на естествознанието, Калифорнийският Американско – Африкански музей, Музеят на развлеченията в Hollywood и мн.др. Градът има много паркове, Ботаническа градина, прекрасни плажове, известни магазини и още много други забележителности.

За Лас Вегас казват, че няма друг такъв град на земята. Тук се намират 18-те от 20-те най-големи хотела в САЩ. Това е най-осветеният град в света. Известен е със своята главна улица, Las Vegas Strip, където туристите могат да видят древен Египет, Рим , Венеция, Ню Йорк, Париж, Монте Карло, пиратски битки, изригващ вулкан, изключително светлинно водно шоу, тропически рай и какво ли още не. Освен че може да опитате късмета си в казината, тук може да се потопите в огромните магазини с разнообразни стоки.Лас Вегас е изходна точка за посещение на Grand Canyon, Hoover Dam, Lake Mead и река Колорадо.

ПРОГРАМА:

1 ден: Излитане от София. Пристигане в Ню Йорк. Трансфер и настаняване в хотел в централната част на Манхатън. Вечерна разходка по Бродуей и Тайм Скуеър. Възможност за вечеря в панорамния ресторант на Marriott hotel. Нощувка.

2 ден: Туристическа обиколка на Ню Йорк - остров Манхатън: Сентрал парк, Кълъмбъс Съркъл, “5-то Авеню”, катердралата “Св. Патрик”, Рокфелер център, седалището на ООН, Крайслер билдинг, Импайър Стейт билдинг. Посещение на административния и финансовия център в южната част на Манхатън: Уол стрийт с нейните банки и Фондовата борса, църквата „ Св. Троица“, Световния Търговски Център с Мемориала на жертвите от 11 септември и построеният на мястото на кулите близнаци „Фридъм тауър“, Бруклинския мост и административната част на града, Италианския квартал, Китайския квартал и Сохо. Възможност за разходка с корабче около Манхатън с вечеря на борда. За желаещите посещение на постановка в някой от театрите на Бродуей или спектакъл в Метрополитън опера. Нощувка.

3 ден: Допълнителна екскурзия с корабче до Статуята на Свободата и остров Елис. Трансфер до летището за полет до Маями. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в Маями бийч. Нощувка.

4 ден: Обзорна екскурзия на Маями: Разглеждане на района Саут бийч с неповторимата архитектура на 20-ти век - знаменитата улица Оушън Драйв; ще видите дома на Версаче и къщите на други знаменитости; ще разгледате Даунтаун Маями, морското пристанище, Брикел авеню - улицата на банкерите, района на Малката Хавана и цялото разнообразие на този удивителен град.
Допълнителна eкскурзия до знаменития резерват „Евърглейдс“ - изпълнява се със специални „airboat” и придружител. Спира се на няколко спирки "река на трева", където ще видите много редки видове растения и животни в естествената им среда. Най-голямата атракция на парка са крокодилите. След резервата ще продължим към Bayside в Downtown, където с корабче „Aqua tours Miami” ще посетим Palm island, Flogler Memorial Monument, Wsson island и острова на звездите “Stars Island”. Посещавайки тези две забележителности, можете спокойно да кажете, че сте били във Флорида. Нощувка.

5 ден: Свободно време за пазаруване, плаж или посещение на Parrot Jungle и Miami Seaquarium. Възможност за вечеря в ресторант в South beach, където освен вечерята и хубавата атмосфера, може да се насладите на изпълненията на популярни изпълнители. Нощувка.

6 ден: Свободно време за плаж. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Нощувка.

7 ден: Обзорна екскурзия в “Града на хазарта” - ще Ви запознаем с всичко, което сте виждали по филмите за американската мафия - хотелите, казината и невероятните светлинни шоута. Разглеждане на най-атрактивните хотели и казина. За желаещите посещение музея на Madame Tussauds. Възможност за шоу спектакъл. Нощувка.

8 ден: Разглеждане на най-големите хотели и казина. Свободно време за разходка и пазаруване. Възможност за концерт или шоу спектакъл по избор. Нощувка.

9 ден: За желаещите - екскурзия до Гранд Каньон с автобус, хеликоптер или малък самолет. Възможност за посещение на шоу спектакъл по избор. Нощувка.

10 ден: Трансфер до летището за полет до Лос Анджелис. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Разглеждане на Downtown - центъра с небостъргачите, където ще видим залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, Staples center, залата Nokia, музеят Грами и др. Нощувка.

11 ден: Обзорна екскурзия на Лос Анджелис: Обиколката ни ще започне с посещение на прекрасните плажове на Санта Моника. Сънсет Булевард ще ни отведе в Холивуд - център на киностудия и кинозвезди, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Ще посетим известната “Алея на славата“, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия “Оскар“. Ще се върнем отново на Сънсет Булевард, ще минем край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетим най- скъпата търговска улица в света „Родео Драйв“. Възможност за посещение на Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Нощувка.

12 ден: Свободно време. Трансфер до летището за полет до Сан Франциско. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в централната част на града. Разглеждане на Юниън скуеър и Китайския квартал. Нощувка.

13 ден: Обзорна екскурзия на Сан Франциско: Civic Center - Санфранциският градски съвет с площада и алеята на ООН пред него, обществената библиотека, азиатският музей, операта и театъра; Twin Peaks – красив квартал и парк, от върха на който се открива невероятно красива гледка към града и Санфранциския залив, Golden Gate Bridge – най-големият висящ мост в света до построяването на Веразено Нероуз в Ню Йорк, намиращ се над входа на Санфранциския залив; криволичещия участък с многото цветя по Lombard Street; кулата Койт - известна забележителност, завещана от Лили Хичкок на Сан Франциско; Fisherman"s Wharf - квартал и популярна туристическа атракция, заради красивите гледки към залива, откъдето се виждат мостът Голдън Гейт и Алкатраз, както и заради излегналите се на платформи тюлени, многобройните кафета, ресторанти, магазини и туристически атракции разположени в района му. За желаещите - вечеря на кораб с разходка из залива на Сан Франциско или вечеря в Jazz Bistro. Нощувка.

14 ден: Възможност за круиз до остров Алкатраз - наричан на жаргон Скалата, разположен в непосредствена близост до Сан Франциско, по средата на Санфранциския залив. Бил е затвор, където е лежал Ал Капоне, сега е музей. Трансфер до летището за полет до България.

15 ден: Пристигане в София.

Дати на пътуване и цени:
06.03 – 20.03.2018 – 6500 лева - Потвърдена дата!
13.06 – 27.06.2018 – 6800 лева
25.10 – 08.11.2018 – 6600 лева

Доплащане за самостоятелна стая – 1900 лева
Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 450 лева
Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 850 лева

Забележки:
- Пакетните цени са валидни за група от минимум 12 човека.
- При по-малък брой, Туроператорът си запазва правото на промяна в цената, която ще се определи и предложи, в зависимост от броя на индивидуалните туристи. Окончателната информация за броя на пътуващите се обявява в последния ден от срока за записване.
- Цените на допълнителните екскурзии и атракциони са платими в лева, по курса на БНБ в деня на плащането им.

Необходими документи за издаване на виза:
- Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване
- 2 бр. актуални снимки с размери 50 на 50 мм.; 1 бр. в цифров вид (на диск, по e-mail) и 1 бр. на хартия
- Банкова сметка
- Служебна бележка от месторабота
- Ако сте собственик или съдружник на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата
- Документи за недвижима собственост
- Брачно свидетелство
- Удостоверения за раждане на кандидата и на всички негови деца
- Програма, резервации и ваучери, които ще получите от Туроператора

Условия за записване:
- Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от пакетната цена
- При отказ на виза се връща пълния размер на депозита, най-късно до 2 дни след отказа на виза
- Посолството на САЩ не възстановява внесената такса за виза
- Краен срок за записване – 60 дни преди датата на пътуване

Допълнителни указания:
- При записването кандидатите за виза трябва да представят необходимата ни информация за попълването на формулярите!
- Кандидатите трябва да се явят на предварително насрочената от нас дата за интервю, носейки обработените от нас документи и програма, както и бележката за платена такса!
- Не е необходимо горепосочените документи да са нотариално заверени или преведени на Английски език!

Тагове

Оферти - САЩ |  Оферти - Маями |  Екскурзии - САЩ |  Екскурзии - Маями |  Есен 2023 - САЩ |  Есен 2023 - Маями

Избрани оферти