Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ванкувър

КАНАДА - ОБИКОЛЕН ТУР

Номер на оферта

/

196026

Дати & цени

Цената включва

* канадска виза;
* здравна застраховка;
* самолетен билет София - Монреал, Ванкувър – София с прекачване на европейско летище;
* самолетен билет Торонто-Калгари;
* самолетен билет Калгари-Ванкувър;
* билет за влака Монреал-Торонто;
* 3 нощувки в Монреал в двойна стая в избраната категория хотел;
* 3 нощувки в Торонто в двойна стая в избраната категория хотел;
* 2 нощувки в Калгари в двойна стая в избраната категория хотел;
* 3 нощувки във Ванкувър в двойна стая в избраната категория хотел;
* трансферите летище-хотел-летище в посещаваните градове;
* полудневна туристическа обиколка на Монреал;
* полудневна туристическа обиколка на Торонто;
* полудневна туристическа обиколка на Калгари;
* полудневна туристическа обиколка на Ванкувър;
* еднодневен тур до Квебек Сити от Монреал;
* еднодневен тур до Ниагарския Водопад от Торонто с включена разходка с корабче;
* посещение на винарска изба в района на Ниагарския водопад с включена дегустация на вина;
* еднодневен тур до Виктория и градините Бътчарт от Ванкувър;
* еднодневен тур до Лейк Люис и Банф от Калгари;
* водач на групата, пътуващ от България;

Цената не включва

* летищните такси за международните и вътрешни полетите, които към 15.04.2017 г. са 452 евро;
* закуските в хoтелите в Канада, които по правило не влизат в цената на нощувката;

Програма на пътуването

КАНАДА - ОБИКОЛЕН ТУР

Монреал, Квебек, Торонто, Ниагара, Калгари, Банф, Лейк Люис, Ванкувър, Виктория

17 август - 29 август 2017

ПРОГРАМА:

17 август
Полети СофияМонреал с прекачване на европейско летище. Трансфер и настаняване в хотела в Монреал. Възможност за вечерна разходка в старата част на града, известна с европейската си архитектура и множеството ресторанти и барове.

18 август
Полудневна туристическа обиколка на Монреал: базиликата Нотр Дам - копие на катедралата в Париж, параклиса Св. Йозеф, градския и финансов център, сградата на кметството и площада пред нея, разположени в стария град, френския квартал, Олимпийския стадион, планината Мaунт Роял, о-в Св. Елена, пистата за Формула 1.

19 август
Еднодневен тур до Квебек: пътуване през провинция Квебек до Квебек Сити - първия голям град, основан от европейците в Канада и седалище на парламента на провинцията. Посещение на старата част на града, известна с типичната си френска архитектура, замъка Фронтенак, Цитаделата, старите укрепления, катедралата Нотр Дам, площад Роял, парламента, старото пристанище, водопада Монтморънси.

20 август
Трансфер до гарата и отпътуване с влак за Торонто. По време на пътуването ще имате възможност да се насладите на природата на провинции и Квебек и Онтарио. Трансфер и настаняване в хотела в Торонто. Вечерна разходка из централната част на града.

21 август
Полудневна туристическа обиколка на Торонто: пристанището, пазара Сейнт Лорънс, кулата Си Ен, Ентертейнмънт Дистрикт – центъра на нощния живот и забавленията, Каса Лома, финансовия център, Итън център, стадионите за хокей и бейзбол, стария квартал на пивоварните, китайския квартал.

22 август
Еднодневен тур до Ниагарския водопад: пътуване с автобус през живописния район по пътя към водопадите, преминаване през историческия град Ниагара (Niagara on-the-Lake), разположен на бреговете на езерото Онтарио, посещение на местна винарска изба и възможност за дегустация на известните местни вина, цветния часовник, тур на водопадите с местен екскурзовод и посещение на туристическия център Тейбъл рок, откъдето най-добре може да се наблюдава най-големия от водопадите – Конската Подкова, пътуване с туристическо корабче, което отива в подножието на водопада.

23 август
Трансфер до летището. Полет ТоронтоКалгари. Полудневна туристическа обиколка на Калгари - старото и новото кметство, форт Калгари, кварталът Ингълууд, спортния център Талисман, музеят за изкуства Гленбоу, китайския квартал, пазара "Eau Claire", кметството, олимпийското село и съоръженията, построени за зимните игри през 1988 г., историческата и модерната част на града, хълмът Скотсмен, откъдето се открива гледка към Калгари. Настаняване в хотела.

24 август
Целодневен тур до две от най-известните забележителности в Скалистите планини - емблематичното езеро Лейк Люис и планинския курорт Банф. Маршрутът включва още каньона Джонстън, езерото Ту Джек, езерото Морейн, долината на десетте върха, Изумруденото езеро, скалния мост, пресичащ река Кикинг Хорс и глетчера Виктория с гледката откриваща се към него, станала нарицателна за красотата на канадските Скалисти планини.

25 август
Трансфер до летището. Полет Калгари-Ванкувър. Трансфер и настаняване в хотела. Свободно време за разходка във Ванкувър.

26 август
Полудневна туристическа обиколка на Ванкувър, определян като един от най-живописните и красиви световни градове: Робсън Стрийт, квартала Гастаун, китайския квартал, Канада Плейс, Стенли Парк, градския пазар Гранвил, историческия център на Ванкувър.

27 август
Целодневен тур до Виктория и градините Бътчарт - пътуване с ферибот между Ванкувър и Виктория – столицата на Британска Колумбия. Маршрутът минава покрай гълфовите острови, като в крайбрежните води могат да бъдат наблюдавани тюлени, китове и др. След акустирането във Виктория, разглеждане на пристанището и централната градска част, известна с красивите сгради, дело на един от най-известните канадски архитекти – Франсис Ратънбъри. Посещение на градините Бътчарт, простиращи се на повече от 50 акра земя. Отпътуване обратно за Ванкувър.

28-29 август
Трансфер до летището и полети до София с прекачване на европейско летище.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ ДО 19 МАЙ:
ЦЕНА НА ЧОВЕК ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛИ 2*/3*: 3820 евро
ЦЕНА НА ЧОВЕК ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛИ 4*: 4440 евро

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ПРИ ЗАПЛАЩАНЕ НА ДЕПОЗИТ СЛЕД 19 МАЙ:
ЦЕНА НА ЧОВЕК ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛИ 2*/3*: 3920 евро
ЦЕНА НА ЧОВЕК ПРИ НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛИ 4*: 4540 евро

МОЖЕМ ДА ПРЕДЛОЖИМ И СЛЕДНИТЕ ОПЦИИ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ПРОГРАМАТА:

Вариант 1: РИБОЛОВ НА СЬОМГА В КЕМБЪЛ РИВЪР

Вариант 2: ГРИЗЛИ, КИТОВЕ И КОСАТКИ - САФАРИ В ПРОТОКА НАЙТ

Вариант 3: ЛОВ ИЗ ГОРИТЕ И ПЛАНИНИТЕ НА
БРИТАНСКА КОЛУМБИЯ ИЛИ ЮКОН
За ловците можем да организираме 7-10 дневен лов в канадските щати Британска Колумбия или Юкон.
Животните, които ще можете да ловувате са черна мечка, гризли, елен, вълк, лос, планинска коза. Цените на лова са между 6000 евро и 19000 евро и включват транспорт, настаняване в ловна хижа, всички необходими разрешителни, водач с вас през цялото време на лова, трофей и т.н. В цената не се включва доставката на трофея до България.
В случай, че проявявате интерес, моля да се свържете с нас, за да изготвим конкретна оферта, в зависимост от вашите предпочитания.

Хотели по програмата:

МОНРЕАЛ
Хотели 2*/3* - Roberval или подобен
Хотели 4*- Montreal Bonaventure или подобен

ТОРОНТО
Хотели 2*/3* - Bond Place Eaton Centre или подобен
Хотели 4* - Sheraton Centre And Towers или подобен

КАЛГАРИ
Хотели 2*/3* - Best Western Plus Calgary Centre Inn или подобен
Хотели 4* - Fairmont Palliser или подобен

ВАНКУВЪР
Хотели 2*/3* - Empire Landmark или подобен
Хотели 4* - Metropolitan Hotel или подобен

ЗАБЕЛЕЖКИ:
1. Цената на канадската виза е 140 евро. В случай на отказ организаторите удържат и административна такса от 90 евро. За документите, необходими за издаване на канадска виза, ще ви уведомим своевременно, като процедурата е без лично явяване. Ако разполагате с валидна виза за САЩ или сте имали канадска виза в последните 10 години, не е необходимо повторно кандидатстване и цената на визата се приспада от пакетната цена.
2. В случай, че броят на пътуващите изисква настаняване в единична стая на някой от участниците, той доплаща разликата в цените на двойна и единична стая за 11-те нощувки, която е 1256 евро при настаняване в хотели 4* и 775 евро при настаняване в хотели 2/3*.
3. Пакетната цена е калкулирана при цена на самолетния билет (тарифа + летищни такси) за международните полети от 926 евро. При промяна на тази цена, туроператорът има право да актуализира пакетната цена с размера на промяната на цената на самолетния билет.
4. Цената на пътуването е базирана на група от минимум 14 човека. При по-малък брой пътуващи е възможно завишаване на цената в рамките на 150 - 200 еврo на човек, в зависимост от броя на пътуващите.
5. Калкулацията на пакетната цена е направена при обменни курсове на USD към EUR към 15.04.2017 г. - EUR 1 = USD 1.08.
При промяна на курса с повече от 3%, съгласно Закона за Туризма, туроператорът има право да актуализира пакетната цена със същия процент.
6. При отказ от пътуване след заплащане на депозит и изпращане и подписване на заявката-договор, туристът дължи неустойка за административни разходи в размер на 100 евро на човек. Пълните условия за анулации и промени, са подробно описани в договора за организирано туристическо пътуване, който се подписва между двете страни.
7. Ако желаете, в деня на плащането на аванса по пътуването, можете да сключите застраховка "Отмяна на пътуването", която покрива рисковете от загуба на суми при невъзможност за пътуване поради медицински или немедицински причини. Повече информация за продукта можете да намерите ТУК.

ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В ГРУПАТА Е НЕОБХОДИМО:
1.Да платите в брой или да преведете в срок до 19.05.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на 1500 евро по фиксинга на БНБ за деня на плащането.
2.Да получим по имейл в сроковете от т. 1 попълнена, приложената ЗАЯВКА, фотокопие от първата страница на задграничния паспорт на пътуващите и копие от банковото бордеро, за превод на таксата при плащане по банков път.
3.Да платите в брой или да преведете в срок до 07.07.2017 г. в банковата ни сметка IBAN: BG52BPBI79401063230701, код BIC: BPBIBGSF, Юробанк И Еф Джи България АД, клон ФЦ София Лозенец, левовата равностойност на остатъка от пакетната цена и летищните такси по фиксинга на БНБ за деня на плащането.

Тагове

Оферти - Канада |  Оферти - Ванкувър |  Екскурзии - Канада |  Екскурзии - Ванкувър |  Лято в чужбина - Канада |  Лято в чужбина - Ванкувър

Избрани оферти