Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лондон

КИТАЙСКАТА НОВА ГОДИНА В ЛОНДОН

Номер на оферта

/

228390

Дати & цени

Цената включва

- САМОЛЕТЕН БИЛЕТ СОФИЯ – ЛОНДОН – СОФИЯ;
- ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
- ЧЕКИРАН БАГАЖ - 23 КГ.
- 5 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
- ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
- ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ЛОНДОН С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК.

Цената не включва

- РАЗГЛЕЖДАНЕ НА БРИТАНСКИЯ МУЗЕЙ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК;
- РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ ПО ТЕМЗА ДО ГРИЙНУИЧ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК;
- ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО УИНДЗОР И ИТЪН С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК;
- ВЕЧЕРЯ В ТИПИЧЕН АНГЛИЙСКИ ПЪБ;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (8 ЛВ. НА ЧОВЕК ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕСТОЙ);
- БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, ВХОДНИ ТАКСИ В МУЗЕИТЕ И ПР;
- РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

ПЪРВИ ДЕН - 08.02.2019 – Отпътуване от летище София. Кацане на летище Хийтроу. Трансфер от летището до избрания от вас хотел. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - 09.02.2019 – Закуска. Екскурзоводска програма на български език – пешеходна обиколка на централен Лондон: Уестминстърското абатство (отвън), Парламента (отвън), „Даунинг стрийт” 10 (отвън), Сейнт Джеймс парк, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, „Пикадиди Съркъс“, „Лестър Скуеър“, „Ковънт гардън“. Програмата завършва на операта „Ковънт гардън“. Следобед - възможност за разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български (доплащане 27 лв на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български). Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 10.02.2019 – Закуска. Възможност за посещение на традиционния парад, който започва в 10.00 ч. в централната част на града (Charing Cross Road и Shaftesbury Avenue). Около обяд шествието ще достигне пл.“Трафалгар“, който ще бъде главна сцена на събитието. До късния следобед на площада ще има изпълнения на китайски артисти преоблечени като танцуващи лъвове и дракони. В китайския квартал ще има различни забавления за туристите, а на „Dean Street” ще бъдат изложени павилиони с традиционна храна и занаятчийски произведения. Възможност за вечеря в китайски ресторант. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 11.02.2019 – Закуска. Разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич с възможност за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 95 лв на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич, екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. След обяд - свободно време. Възможност за разходка из Хайд парк. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - 12.02.2019 - Закуска. Полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън с доплащане 140 лв. за възрастен и 125 лв. за деца и младежи до 17 г. Цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български в двореца Уиндзор и в Итън и таксата за вход в двореца Уиндзор. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб (доплащане 55 лв. на човек - цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; съпровождащ групата водач на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - 13.02.2019 – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището за полет до София.

Тагове

Оферти - Великобритания |  Оферти - Лондон |  Екскурзии - Великобритания |  Екскурзии - Лондон |  Карнавали 2023 - Великобритания |  Карнавали 2023 - Лондон

Избрани оферти