Начало / Екскурзии / Екскурзии - Кладово

КЛАДОВО - НА БРЕГА НА ДУНАВА

Номер на оферта

/

215613

Дати & цени

Цената включва

v 2 нощувки в хотел Djerdap 3*, Кладово;
v 2 закуски, 1 стандартна вечеря в ресторанта на хотела;
v 1 празнична вечеря с жива музика в ресторанта на хотела;
v Транспорт с туристически автобус 3*/минибар, климатик, DVD/;
v Групова медицинска застраховка с асистънс с покритие 5000 евро в ЗАД Армеец;
v Екскурзоводски услуги;
v Водач по време на пътуването от фирмата организатор.

Цената не включва

v Входни такси и билети за туристическите обекти по програмата;
v Разходи от личен характер;
v Екскурзия до Турну Северин – 10 евро (организира се при група от 30 желаещи);
v Доплащане към медицинската застраховка за туристи на възраст от 65 до 70г. - 2 лева; от 71 до 75г. – 4 лева; от 76 до 85г. – 7 лева. Туристи над 85г. – застраховка на запитване

Програма на пътуването

КЛАДОВО - НА БРЕГА НА ДУНАВА
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

СОФИЯ - НЕГОТИН – КЛАДОВО
Период: 07.04 – 09.04.2017
3 дни/ 2 нощувки
Цена от: 199,00 лв.

1 ДЕН - /СОФИЯ - НЕГОТИН – КЛАДОВО /
Отпътуване в 08:00ч. от паркинга на стадион Васил Левски, гр.София. Пътуване по маршрут София - Неготин – Кладово с кратки почивки за освежаване. Следобяд пристигане в Кладово. Града се намира на 250 км от Белград. В близост са разположени многобройни културни и исторически паметници - останки от моста на Траян и Траянова врата, римското укрепление Диана, крепостта Фетислам. Посещение на хидроенергийният възел Джердап I. Настаняване в хотел Djerdap 3*. Хотела се намира на самия бряг на река Дунав, в центъра на Кладово. Всички стаи са с изглед към Дунав и към отсрещна Румъния. Свободно време за почивка. Връщане в хотела, празнична вечеря с жива музика. Нощувка.
2 ДЕН – /КЛАДОВО - ТУРНУ СЕВЕРИН* - КЛАДОВО/
Закуска (шведска маса). Свободно време за разходка и пазар или по желание екскурзия до Турну Северин, Румъния (не забравяйте да носите лична карта със себе си). Разглеждане на Турно Северин и неговите забележителности. Селището на мястото на днешния град е съществувало през времето на римския император Домициан и се счита за най-старото римско селище на територията на днешна Румъния. Градът е основан от унгарския крал Ласло I и се намира срещу Кладово на Дунав. Насред града се издига кула, а до нея - стари казарми и затвор. Кулата е част от крепост, строена през XIII век. Тази кула дава средновековното име на града - Турну Северин. От римската Дробета са открити основи на сгради, терми и др. Връщане в хотела. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
3 ДЕН –/КЛАДОВО – ВИДИН – БАБА ВИДА - СОФИЯ/
Закуска. Отпътуване от Кладово за Видин. Посещение на крепостта Бабини-Видини кули. Считана е за единствената изцяло запазена средновековна крепост в България. Разположена е на големия завой на река Дунав при града. Крепостта е служела за защита на град Видин през почти цялото Средновековие, силно е разширена и укрепена по времето на цар Иван Срацимир. Голяма част от сградите, построени по това време, са останали неразрушени. В дешния си вид крепостта се състои от две основни стени и четири кули. (входна такса 5 лв. – включва билет и доплащане за местен екскурзовод). Продължаване по маршрута за София. Пристигане късно вечерта.

ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор с № 1790213150000531880/19.01.2017г. , ЗАД Армеец
Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ)

78

Допълнителна информация

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПЪТУВАНЕТО:
- валидни лична карта или задграничен паспорт.
- за дете под 18 години, пътуващо без единият или без двамата си родители е необходимо нотариално заверено родителско разрешение за пътуване в чужбина от непътуващия родител/непътуващите родители. Представя се на гранична полиция в оригинал и копие.
- за дете под 18 години, пътуващо с родителите си, които носят различни фамилии е необходимо представяне на акт за раждане пред гранична полиция.
v НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
- при записване се внася депозит в размер на 50 лева на човек
доплащането е до 20 дни преди датата на отпътуване.
- Посещаваните страни по програмата са без визови, медицински и санитарни изисквания.
v Срок за записване за пътуването: до запълване на свободните места.
v За програми в които не са упоменати предварително имената на хотелите в които ще се нощува - ще бъдат обявени 10 дни преди датата на отпътуване.
v Агенцията не носи отговорност за работното време на туристическите обекти, както и за промяна в стойността на входните такси и билети за посещението им.
v Местата в автобуса се определят според реда на записване (дата на записване).
v Агенцията си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на екскурзионната програма.
v Информация относно отпътуването (сборен час и място, рег.No на автобус, име и телефонен номер на водача на пътуването) ще получите 2-3 дни преди датата на отпътуване, на посоченият от Вас имейл или по телефон.
v Необходим минимален брой записани туристи за осъществяване на пътуването - 30 души.
v Срок за уведомление, че пътуването няма да може да се осъществи поради недостигане на необходимия минимален брой туристи – 5 дни преди датата на отпътуване.

Тагове

Оферти - Сърбия |  Оферти - Кладово |  Екскурзии - Сърбия |  Екскурзии - Кладово |  Великден 2024 - Сърбия |  Великден 2024 - Кладово

Избрани оферти