Начало / Екскурзии / Екскурзии - Будапеща

КОЛЕДА – БУДАПЕЩА – БЕЛГРАД – автобус

Номер на оферта

/

227870

Дати & цени

Цената включва

- ТРАНСПОРТ С ЛИЦЕНЗИРАН АВТОБУС;
- СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ;
- НА 24.12 - ВЕЧЕРЯ В ТРАДИЦИОНЕН УНГАРСКИ РЕСТОРАНТ С МУЗИКАЛНА И ТАНЦОВА ПРОГРАМА;
- НА 25.12 - ВЕЧЕРЯ В РЕСТОРАНТА НА ХОТЕЛА С БОГАТО МЕНЮ И МУЗИКА НА ЖИВО;
- ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА БУДАПЕЩА;
- ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА БЕЛГРАД;
- ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ ТУРОПЕРАТОРА;
- ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Цената не включва

- ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
- РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ ПО Р. ДУНАВ;
- РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

Програма на пътуването

Екскурзията е петдневна и включва 3 нощувки в Будапеща, 1 нощувка в Белград, вечеря на Бъдни вечер в Будапеща в традиционнен унгарски ресторант с музикална и танцова програма, вечеря на Коледа в Белград в ресторанта на хотела с богато меню и музика на живо и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Будапеща и на Белград. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 звезди.

ПРОГРАМА

22.12.2018 - Отпътуване - 04.30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 07.30 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07.00 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградБудапеща. Вечерта - пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел. Нощувка.

23.12.2018 - Закуска. Панорамна обиколка на града с eкскурзовод – Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. "Андраши", катедралата „Св. Стефан”, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата „Св. Матиаш”, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Свободно време. Възможност за разходка с корабче по р. Дунав (цената на билета за корабчето, която е около 15 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Нощувка.

24.12.2018 - Закуска. Разходка из Пеща – пл. “Сечени”, катедралата „Свети Стефан”, пл. „Деак”, бул. „Ракоци“ и ул. „Ваци” и пл. „Вьорошмарти” с възможност за посещение на коледните базари. Свободно време. Вечерта - вечеря в традиционнен унгарски ресторант с музикална и танцова програма. Вечерята включва аператив за „Добре дошли”, четиристепенно меню и ? л вино на човек. Нощувка.

25.12.2018 - Закуска. Отпътуване за Белград. Около обяд пристигане и разглеждане на Белград - Църквата „Свети Сава”, Площада на републиката със статуята на княз Михаил Обренович, Народния театър, пл. „Теразие”, крепоста „Калемегдан”, пл. „Никола Пашич”, Парламента на Сърбия (Скупщината), Нови Белград. Свободно време. Вечеря в ресторанта на хотела с жива музика. Вечерята включва богато меню и неограничена косумация на безалкохолни и алкохолни напитки. Нощувка.

26.12.2018 - Закуска. Сутринта - Разходка по централната улица „Княз Михаил”, възможност за разходка из Калемегдан (Белградската крепост) и разглеждане на военноисторическия музей, който се намира в самата крепост. 12:00 ч. – отпътуване по маршрут БелградНишСофия. Вечерта - пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

ЦЕНА: 449 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възр. - 389 лв.
Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възр. - 415 лв.
Доплащане за настаняване в индивидуална стая - 96 лв.
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист - 126 лв.

Тагове

Оферти - Унгария |  Оферти - Будапеща |  Екскурзии - Унгария |  Екскурзии - Будапеща |  Коледни оферти 2023 - Унгария |  Коледни оферти 2023 - Будапеща

Избрани оферти