Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

КОЛЕДА – ВИЕНА – ВЕНЕЦИЯ – автобус

Номер на оферта

/

227879

Дати & цени

Цената включва

- ТРАНСПОРТ С ЛУКСОЗЕН АВТОБУС;
- СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ И ВЕЧЕРИ (ВКЛ. ВЕЧЕРЯ НА БЪДНИ ВЕЧЕР);
- ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ ОТ ТУРОПЕРАТОРА;
- ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ.

Цената не включва

- ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
- МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН);
ГРАДСКИ ТАКСИ;
- РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ДВОРЕЦА ШЬОНБРУН.

Програма на пътуването

Екскурзията е шестдневна и включва 2 нощувки във Виена, 1 нощувка в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Виена и Венеция, разходка из Грац. Настаняването е на база нощувка със закуска и вечеря (вкл. вечеря на Бъдни вечер) в хотели 3 или 2 звезди.

ПРОГРАМА

22.12.2018 - 12.30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 16.00 ч. – отпътуване от София – от Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 15.30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелградБудапещаВиена. Нощен преход.
23.12.2018 - Сутринта пристигане във Виена. Панорамна обиколка на Виена с екскурзовод: двореца Белведере (отвън), Ринга - Операта, двореца Хофбург (отвън), паметника на Мария Терезия, Парламента, Кметството, Университета, „дантелената” църква „Св. Вит”, Нашмарк, къщите в стил сецесион на Ото Вагнер. Пешеходна разходка из старата част на Виена: Хофбурга (отвън), Площада на героите, ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Свети Стефан”, Фигарохаус, паметника на Йохан Щраус, „Кертнерщрасе”. Настаняване в хотела във Виена. Вечеря (включена в цената). Нощувка.
24.12.2018 - Закуска. Свободно време за разходка из централната част на града, посещение на коледните базари. По желание – посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод с доплащане 28 лв + такса за вход (при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 14 евро, се плаща на място, посещението се организира при минимум 20 участника). Коледна вечеря в ресторанта на хотела (включена в цената). Нощувка.
25.12.2018 - Закуска. Отпътуване за Италия. Престой в Грац. Разходка из старата част на града и разглеждане на катедралата, пл. „Хауптплац”, моста над река Мур, изкуствения остров Муринзел. По желание – изкачване с фуникуляр по хълма Шлосберг, от който се открива прекрасна гледка към града. Вечерта – пристигане в хотела в района на Венеция. Вечеря (включена в цената). Нощувка.
26.12.2018 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до Сан Марко (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), пл. „Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, Двореца на дожите (отвън), моста на въздишките, моста Риалто. Свободно време. Вечерта - отпътуване по маршрут ВенецияЛюблянаЗагребБелград - София. Нощен преход.
27.12.2018 - Вечерта - пристигане на Централна автогара София, сектор „Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

ЦЕНА: 519 лв.

Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 2-ма възр. - 449 лв.
Цена за деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възр. - 479 лв.
Доплащане за настаняване в индивидуална стая - 95 лв.
Доплащане за ползване на двойна седалка от един турист – 219 лв.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Възможно е през 2018 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Коледни оферти 2023 - Италия |  Коледни оферти 2023 - Венеция

Избрани оферти