Начало / Екскурзии / Екскурзии - Будапеща

КОЛЕДА В БУДАПЕЩА, УНГАРИЯ - закуски и вечери, автобусна програма

Номер на оферта

/

210880

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с луксозен автобус;

Съответния брой нощувки със закуски и вечери;

Водач-придружител от туроператора;

Екскурзоводско обслужване.

Цената не включва

Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.;

Медицинска застраховка (2 лв. на човек на ден);

Разходка с корабче по р. Дунав.

Допълнителнаседалка - 126 лева

Програма на пътуването

Посрещнете Коледа в Будапеща, Унгария - автобусна екскурзия с отпътуване от Пловдив и София.

Екскурзията е петдневна и включва 3 нощувкип в Будапеща и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Будапеща, Естергом и Сентендре. Настаняването е на база нощувка със закуска и вечеря в хотел Polus***.

Настаняване и цени по програмата:

Цена на турист в двойна/тройна стая - 359 лева

Единична стая - 427 лева

Цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни - 269 лева

Цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен - 299 лева


Програма на пътуването:

1 ден - 22.12.2017

18:30 ч. - хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер ПловдивСофия за тези, които желаят / 22:00 ч. - отпътуване от София - Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 21:30 ч. Отпътуване по маршрут СофияБелград - Будапеща. Нощен преход.

2 ден - 23.12.2017

Сутринта пристигане в Будапеща. Разходка из Пеща – пл. “Сечени”, катедралата „Свети Стефан”, пл. „Деак”, бул. „Ракоци“ и ул. „Ваци” и пл. „Вьорошмарти” с възможност за посещение на коледните базари. Настаняване в хотела. Свободно време за почивка. До хотелът се намира най-големият търговски център в Будапеща – Polus Center – възможност за шопинг и разходки. Вечеря (включена в цената). Нощувка.

3 ден - 24.12.2017

Закуска. Панорамна обиколка на града с eкскурзовод – Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. "Андраши", катедралата „Св. Стефан”, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата „Св. Матиаш”, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Свободно време. Възможност за разходка с корабче по р. Дунав (цената на билета за корабчето, която е около 13 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Вечеря (включена в цената). Нощувка.

4 ден - 25.12.2017

Закуска. Eкскурзия до големия завой на Дунава, Естергом и Сентендре. Естергом е старата столица на Унгария. Този град, а не Будапеща, унгарците наричат „кралицата на Дунава”! Разглеждане на града и на катедралата – най-голямата църква в Унгария. Разглеждане на Сентендре – кокетно градче, чийто стар град ще ви върне назад във времето със своите дюкянчета, живописни кафенета и ресторанти, галерии и пр. Завръщане в Будапеща. Вечеря (включена в цената). Нощувка.

5 ден - 26.12.2017

Закуска. Отпътуване за България по маршрут БудапещаБелград - София. Вечерта – пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер София - Пловдив.

Хотел Polus 3*


Намира се на половин час от центъра на Будапеща в близост до търговски център Polus, който предлага разнообразни магазини, развлечения и фитнес съоръжения. Стаите са климатизирани, със самостоятелна баня.

Срещу допълнително заплащане хотелът предлага закрит басейн, боулинг зала, Wi-Fi и частен паркинг

При посещение на Унгария, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите във форинти, от България.

Допълнителна информация

Настаняване и цени по програмата:

Цена на турист в двойна/тройна стая - 359 лева

Единична стая - 427 лева

Цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни - 269 лева

Цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен - 299 лева

Тагове

Оферти - Унгария |  Оферти - Будапеща |  Екскурзии - Унгария |  Екскурзии - Будапеща |  Last minute оферти - Унгария |  Last minute оферти - Будапеща

Избрани оферти