Начало / Екскурзии / Екскурзии - Крушуна

КРУШУНСКИТЕ ВОДОПАДИ-ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА-Къкринско ханче

Номер на оферта

/

230180

Дати & цени

Цената включва

транспорт с туристически автобус и екскурзоводско обслужване по време на пътуването, местен екскурзовод в Къкринското ханче

Цената не включва

Екотакса– Крушунски водопади – 3 лв. (възрастни); 1 лв. (учащи);

Деветашка пещера - 3 лв (възрастни), 2 лв. (ученици, студенти и пенсионери)
Къкринско ханче-възрастни – 3,00 лв.; Ученици, студенти и пенсионери – 2,00 лв.;

Програма на пътуването

Еднодневна екскурзия



Програма:

Отпътуване в 7,30 часа от стадион Васил Левски за с. Крушуна и изкачване по екопътеката в местността „Маарата” до пещера "Водопада", откъдето започва големия 20 метров Крушунски водопад . Свободно време. Отпътуване за село Деветаки и посещение на уникалната Деветашка пещера, известна с най-голямата входна пещерна зала на Балканите. Отпътуване за село Къкрина и посещение на Къкринското ханче. Разглеждане и беседа на местен екскурзовод. Връщане в София, почивка по пътя.

БОНУС за любителите на пешеходните преходи – красивия водопад „Зелената скала"
аложително е носенето на подходящо облекло и обувки за лек преход.

Туроператорът си запазва правото на промяна реда на провежданите меропниятия. Екскурзията се потвърждава 2 дни преди тръгване при минимум 25 записани туристи.

Препоръчва се сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т. 14 от ЗТ за покриванене на невъзстановимите от туроператора разходи, извършени във връзка с предстоящото пътуване, което е анулирано поради непреодолими обстоятелства като злополука, заболяване, смърт, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Крушуна |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Крушуна |  Еднодневни екскурзии - България |  Еднодневни екскурзии - Крушуна

Избрани оферти