Начало / Екскурзии / Екскурзии - Ница

Карнавал в Ница и Мантон 2018

Номер на оферта

/

215966

Дати & цени

Цената включва

2 нощувки със закуски в района на Лидо ди Йезоло или района на Тревизо, 3 нощувки със закуски в Ница, 1 нощувка със закуска в района на Милано, 1 нощувка със закуска в Милано
разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Венеция, Сан Ремо, Ница, Кан, Монако и Монте Карло, Милано, разходка из Мантон. Настаняването е в хотели 3 звезди.
Самолетни билети
Трансфери летище – хотел – летище
Транспорт с автобус по програмата
Летищни такси

Цената не включва

Медицинска застраховка
Таксите за вход в музеи
Билети за корабчета
Градски транспорт
градска такса

Програма на пътуването

Цена: 1599 лв.
Маршрут: СофияВенецияСофия
Продължителност: 8 дни / 7 нощувки
Транспорт: самолет

Дати: 26.02.2018 – 05.03.2018



ПРОГРАМА:

1-ви ден: Полет СофияВенеция с прекачване. Трансфер до хотела в Лидо ди Йезоло или Тревизо (включен в цената). Нощувка.

2-ри ден: Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките моста “Риалто”. Свободно време. Вечерта – настаняване в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

3-ти ден: Закуска. Отпътуване за Ница. По пътя – двучасов престой в Сан Ремо – един от най-привлекателните курорти в Италия, известен още като „града на фестивалите” заради многобройните културни и музикални форуми, които се организират там целогодишно. Разходка по „Корсо императриче” – един от най-елегантните крайбрежни булеварди в Европа, разходка из стария град - Ла Пиня. Вечерта – пристигане в Ница. Настаняване в хотела. Нощувка.

4-ти ден: Закуска. Сутринта - разглеждане на Кан - бул. „Кроазет”, Фестивалния комплекс. Следобед - разходка до Мантон, където се провежда карнавала „Лимонени празници”, по време на който прекрасният курортен град е украсен със скулптури, направени от лимони и портокали. Разходка по крайбрежния булевард „Променад дю солей”. Възможност за посещение на изложбата на открито на скулптури от цитрусови плодове в градината Биовес (билетът за изложбата, който не е включен в пакетната цена на екскурзията, струва около 9 EUR за възрастни и около 6,50 EUR за деца до 14 г). Завръщане в Ница. Нощувка.

5-ти ден: Закуска. Разглеждане на Ница - стария град, площад “Масена”, цветния пазар, руската църква “Св. Николай”. В 14:30 ч. на крайбрежния булевард „Променад-де-з-англе” започва карнавално шествие. (Билетите за карнавалното шествие, които не са включени в пакетната цена на екскурзията, струват съответно по около 26 EUR на специално изработените трибуни или около 12 EUR на пл. „Масена”; безплатно е по тротоарите извън пл. „Масена”. Който желае, може да дойде дегизиран). Нощувка.

6-ти ден: Закуска. Отпътуване от Ница. Разглеждане на Монако и Монте Карло – Океанографския музей, двореца Грималди, Катедралата, Казиното в Монте Карло. Около 15:00 ч. - отпътуване за Италия. Вечерта - пристигане в района на Милано и настаняване. Нощувка.

7-ми ден: Закуска. Разглеждане на Милано – Катедралата, галерията „Виктор-Емануил II“, паметника на Леонардо да Винчи, Ла Скала (отвън), замъка „Сфорца“ (отвън). Трансфер до хотела в центъра на Милано (включен в цената). Нощувка.

8-ми ден: Закуска. Трансфер от хотела до летище Малпенса (включен в цената). Полет МиланоСофия.


ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в Милано или околности - 4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Възможно е през 2018 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Ница |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Ница |  Карнавали 2023 - Франция |  Карнавали 2023 - Ница

Избрани оферти