Начало / Екскурзии / Екскурзии - Рио де Жанейро

Карнавал в Рио де Жанейро 2019 водопади Игуасу и Буенос Айрес

Номер на оферта

/

228674

Дати & цени

Цената включва

Цената включва
-Всички трансфери, транспорт по програмата и пълно екскурзоводско обслужване по време на цялото пътуване
-Самолетен билет София - Буенос Айрес - Игуасу - Рио де Жанейро - София ( 2400 лева самолетни билети с включени летищни такси към 01.06.2018г )
-3 нощувки със закуски в хотел Dazzler Tower 4* или подобен в Буенос Айрес
-3 нощувки със закуски в хотел Recanto Park Hotel 4* или подобен в Игуасу
-4 нощувки със закуски в хотел Windsor Leme Hotel 4* или подобен в Рио де Жанейро
-Полудневна туристическа обиколка с екскурзовод на Буенос Айрес
-Организиран частен тур с екскурзовод за разглеждане на аржентинската страна на водопадите Игуасу с включени входни такси
-Организирани частен тур с екскурзовод за разглеждане на бразилската страна на водопадите Игуасу с включени входни такси
-Посещение на Птичия парк от бразилска страна на водопадите Игуасу с включени входни такси
-Туристическа обиколка до Захарна глава в Рио де Жанейро с екскурзовод: Захарната глава, стадиона Маракана и колониалния център на Рио де Жанейро
-Туристическа обиколка посещение на фабрика - музей за скъпоценни камъни ЩЕРН в Рио с трансфер от и до хотела
-Тур до статуята на Исус в Рио с изкачване с железница през джунглата на планината Корковадо до статуята на Исус
-Местен екскурзовод на английски език по време на всички екскурзии и атракциони
-Водач - преводач от България по програмата
-Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва

Цената не включва
-Доплащане на летищни такси към самолетният билет в случай на разлика в цената /задължително при потвърждаване на резервацията/
-Билет за Парада на Шампионите в сектор 2,3,10,11 с трансфер от хотела до Самбодромо и обратно в Рио: 164 USD
-Билет за Парада на Шампионите в сектор по избор от 4, 5, 6 , 7, 8 и 9 - на запитване според налични свободни места
-Допълнителни услуги / Екскурзии по желание невключени в цената
-Бакшиши, напитки по време на хранене и лични разходи
-Допълнителни нощувки по желание или настаняване в по-висока категория хотели

Програма на пътуването

Бутикова програма и лимитирана група с водач, 7 тура по програмата, самолетни билети с включени летищни такси
Дати: 27.02.2019 - 11.03.2019

Ранни записвания до 01.01.2019 ЦЕНА С ОТСТЪПКА 100 ЛЕВА:
Цена за Възрастен в двойна стая : 5840 лева
Цена на Възрастен настанен в тройна стая : 5805 лева
Цена на възрастен настанен в единична стандарта стая: 7690 лева

Редовни записвания след 02.01.2019 ЦЕНА:
Цена за Възрастен в двойна стая : 5940 лева
Цена на Възрастен настанен в тройна стая : 5905 лева
Цена на възрастен настанен в единична стандарта стая: 7790 лева

София - Буенос Айрес полет на 27 Февруари 2019
Буенос Айрес 3 нощувки 28 Февруари - 02 Март 2019, Игуасу 3 нощувки 03 - 05 Март 2019, Рио де Жанейро и Карнавала 4 нощувки 06 - 09 Март 2019
Рио де Жанейро - София полет на 10 - 11 Март 2019
Възможно допълнително удължение с круиз по Амазонка и запитване:
Рио де Жанейро - Манаус полет 10 Март 2019, Круиз по Амазонка - 12 - 16 Март 2019, Манаус - София - полет 16-17 Март 2019

Програма:
- Ден 01 / 27.02. София - Буенос Айрес
Полет от София до Буенос Айрес през Рим с малък престой и с представител туроператора с групата от България по време на цялото пътуване.

- Ден 02 /28.02. Буенос Айрес
Кацане в Буенос Айрес сутринта на другия ден. Добре дошли в Буенос Айрес! Стартира нашата програмата: Посрещане от фирмата партньор на туроператора в Буенос Айрес. Трансфери и настаняване в хотел Amerian Park 4*, централно разположен в шопинг зоната на града и на пеша разстояние от марината. Свободно време за обяд, почивка и първи впечатления от най-европейската столица на Латинска Америка – Пуерто Мадеро с „Моста на жената”, проектиран от известния испански архитект Калатрава, централната шопинг улица „Флорида”, булевард „9-ти юли”, „Площада на Републиката” с Обелиска и покана с резервация за най-известното кафене на Буенос Айрес.
Вечерта – по желание, облечете вечерните си рокли или стилно вечерно облекло за джентълмените и сме готово за посещение на елитното танго шоу ESQUINA CARLOS GARDEL с включена вечеря - прочутите аржентински стекове и аржрнтинско червено вино. Ще се насладим на мелодията и магията на вечните танга в изпълнение на световните звезди на този танц.
Нощувка в хотел Dazzler Tower 4* или подобен

- Ден 03 / 01.03. Буенос Айрес
Закуска. Полудневна панорамна обиколка на Буенос Айрес и разглеждане на основните забележителности на града – „Пласа де майо” с Каса Росада, Катедралата, Кметството, сградата на Националната банка, театър Колон (само отвън), Гробницата на Евита Перон в елегантния квартал Реколета, Палермо с фото стоп на площада на Обединените нации и др. Свободно време за обяд в едно от ретро-ресторантчетата на пъстрия на цветове и музика квартал Ла Бока, където за пръв път се е появило тангото.
Следобед по желание полудневна екскурзия с лодка по река Тигре и Делта.
Нощувка в хотел Dazzler Tower 4* или подобен

- Ден 04 / 02.03. Буенос Айрес
Закуска. По желание разходка с едновневен тур до Монтевидео - с корабче пресичаме река Де ла Плата и ще прекараме един ден в Монтевидео, столицата на Уругвай с посещение на Стария град с Плаза Матриз, фонтаните на колониалния Монтевидео, катедралата Метрополитан, Кабилдо /старите крепостни стени/, Уругвайският клуб, театър Солис, площадът на независимостта, където е разположен паметника на генерал Хосе Артигас /национален герой на Уругвай/, портата на крепостта и сградата на Палацио Салво.
Улица 18 юли е главната търговска артерия на централната зона с Плаза Фабини, Съдебната палата и улица Де Лас Лейес. Ще посетим още жилищната зона Дел Прадо, Парламента, обелиска от 1830 г., парка на Одоньез, Ла карета, стадион Сентенарио.
Караско жилищен район, рамбла на обединените нации и площад Верджилио. Пунта Горда, Малвин, Буцео с неговото яхтено пристанище, Поцитос, Пунта Каретас и голф клуба.
Ще приключим програмата на пристанището, където ще се качим на кораба за Буенос айрес.
Ако решите да останете в Аржентина по желание участие в Gaucho фиеста - Estancia Santa Susana, незабравим атракцион с много аржентинско танго, включен обяд и трансфери. А ако желаете, можете да направите самостаятелна раходка из старата част на Буенос Айрес, където всяка улица е сцена за изкуства с много музика, перформанци и щандове с ръчно изработени сувенери.
Нощувка в хотел Dazzler Tower 4* или подобен

- Ден 05 / 03.03. Буенос Айрес - Игуасу
Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет до Игуасу. Кацане на летище Игуасу, посрещане и трансфер към аржентинската страна на водопдите, впечатляваща най-вече с “Дяволското гърло” – водопада с най-голям дебит и красота. Изграден е специалeн мост над огромната река, който достига на метри от големия водопад и там, на панорамната площадка над водопада, силата на това природно чудо е най-разтърсваща! Няма думи, които могат да опишат чувството от гледката. Тя не се описва, тя се прживява. Трансфер и настаняване в елегантен хотел в сърцето на джунглата. Време за релакс на басейна с кайпириня. Хотелът предлага уникално добра кухня на гостите ни, красива гледка и безупречно обслужване.
Вечерта по желание посещение на Rafain Cataratas Churrascaria Show с включена вечеря и програма, представяща фолклорни танци от цяла Латинска Америка.
Нощувка в хотел Recanto Park Hotel 4* или подобен

- Ден 06 / 04.03. Игуасу
Закуска. След закуска продължаваме с трансфер и екскурзовод до водопадите от бразилската страна на най-широката водопадна редица в света – 2 700 м, общо 27 водопадни каскади. След всеки завой на пътеката, отвеждаща надолу към водопадите, гледките се разкриват все по-впечатляващо, докато се открие цялата изумителна панорама на творението на природата. Небесната дъга е постоянна украса над водопадите, а приближавайки почти на крачка от тях, се усеща зареждащата им сила. В този тур е включено и посещение на Птичия парк, част от националния резерват, където могат да се видят птици от всички части на Бразилия – от малките колибри до смешните тукани и пъстроцветните папагали Ара.
За най-големите авантюристи се предлага по желание:
- Макуку тур – рафтинг с моторна лодка по реката и под част от водопадите. Незабравимо преживяване с много адреналин
- 10 минутен полет с хеликоптер над водопадите
Нощувка в хотел Recanto Park Hotel 4* или подобен

- Ден 07 / 05.03. Игуасу
Закуска. След закуската, свободно време за релакс под чадъра до басейна в сърцето на джунглата или време за приключения - по желание посещение на индианско селище с традиционен бит и култура в джунглата с опитни водачи.
Нощувка в хотел Recanto Park Hotel 4* или подобен

- Ден 08 / 06.03. Игуасу - Рио де Жанейро
Освобождаване на хотела и трансфер за полет до Рио де Жанейро.
Пристигане в Рио де Жанейро. Посрещане от фирмата партньор на туроператора в Рио, частен трансфер и настаняване в хотела. Чака ни кола с шофьор за тур до фабриката - музей за скъпоценни камъни към една от най-реномираните фирми в света за изработка на бижута – Щерн. Ценни смарагди, рубини, диаманти, както и най-големият топаз в света показват богатствата на бразилската земя. Според полетното разписание, по желание може да се добави екскурзия до Петрополис - императорският град или посещение на ботаническите градини на Рио, известни с най-богатата си тропическа флора и фауна. Вечерта ни предлага разнообразие от възможности за вечеря на Копа Кабана или посещение на фолклорно шоу с много танци и музика на Platforma.
Нощувка в хотел Windsor Leme Hotel 4* на първа линия на плажа на Копа Кабана или подобен

- Ден 09 / 07.03. Рио де Жанейро
Закуска. По желание може да се докоснете до местната култура, като избере тур до колоритен бразилски квартал тип фавела и разглеждане на този феномен с екскурзовод или целодневна екскурзия до тропически остров с включен обяд и круиз до о-в Angra dos Reis. Отпътуване на юг от Рио за живописния залив Сепетиба, откъдето започва морско приключение между 300-те тропически острова на този архипелаг. Плуване в топлата лагуна, разходка и обяд на най-красивия и екзотичен остров от тази група – остров Angra dos Reis, и обратно на корабчето до Сепетиба. Прибиране в хотела в късния следобед.
Вечерта по желание вечеря в типичен бразилски ресторант в Рио с прочутото бразилско телешко и непрестанното сервиране на въртележка.
Нощувка в хотел Windsor Leme Hotel 4* на първа линия на плажа на Копа Кабана или подобен

- Ден 10 / 08.03. Рио де Жанейро -“Захарната глава” и туристическа обиколка на Рио
Закуска. След закуска ни очаква Захарната глава с полудневна обиколка на забележителностите на Рио де Жанейро. Програмата зарочва с колониалния център на Рио и на ултрамодерната Катедрала с форма на пирамида, Националната библиотека – един истински архитектурен шедьовър, кафене „Коломбо”, Градския театър и най-прочутата улица на Рио де Жанейро, която всъщност не е улица а стълби. Историята на стълбите от керамични плочки направени в знак на признателност към бразилския народ и за техния създател ще ви разкажа повече, когато сме там. А за тези, които открият българската следа на стълбите, ще има подарък изненада! Екскурзията до Захарната глава започва с изкачване на природния феномен със специален кабинков лифт. Невероятните гледки от върха на тази монолитна гранитна скала /396 м/ към града и океана привличат милиони туристи от цял свят всяка година. По желание може да се насладите на гледка от небето над Рио де Жанейро, която предоставя полета с хеликоптер. Виждаме и най-големия стадион в Бразилия – Маракана, където се намира Музеят на историята и славата на бразилския футбол. Слетобяд е време за плаж на Копа Кабана или време за подаръци от близките молове.
Вечерта по желание - посещение на нощен музикален клуб в Рио, където музиката "боса нова" е религия, а музикантите и танцьорите са истински богове.
Нощувка в хотел Windsor Leme Hotel 4* на първа линия на плажа на Копа Кабана или подобен

- Ден 11 / 09.03. Рио де Жанейро – Корковадо - Карнавалът - Парад на Шампионите 09.03.2019
Закуска. След закуска имаме изкачване до статуята на Исус Христос Изкупителя – един от най-известните монументи в света, със зъбчата железница, катереща се сред гъста тропическа растителност по вертикалните склонове на планината Корковадо. Продължава се със специален асансьор, изграден в скалата и открит ескалатор, който извежда туристите на самата панорамна площадка около статуята. Усещането горе е сюрреалистично – сякаш летиш с хеликоптер над красивите заливи и островчета долу, обвити в мараня. Импозантната статуя на разперилия две ръце над града Исус, покорява с невероятното си присъствие на тази височина. Слетобяд свободно време за плаж на известния плаж Копа Кабана, на който се намира и нашия хотел или разодка в централната част сред артистични ресторанти с музика на живо и танци, антикварни магазинчета и галерии с модерно изкуство. И вечерта идва време за Парада на победителите! За всички, които искат да посетят това световно шоу е предвиден входен билет, срещу доплащане за сектор по избор; трансфер и гид от хотела до Самбодромо и обратно е подсигурен на всеки час. Самбодромо е широка улица с дължина 1 км, оградена от двете страни с амфитеатрално разположени трибуни и ложи, по която триумфират победителите. Пред очите на зрителите ще преминат, класиралите се по време на Карнавала, най-добри самба школи в Бразилия, съпроводени от бразилски ритми, цветове и танци.
Нощувка в хотел Windsor Leme Hotel 4* на първа линия на плажа на Копа Кабана или подобен

- Ден 12 / 10.03. Рио де Жанейро - София
Закуска. Последен ден за плаж на усмивката на Копа Кабана, снимки и подаръци. На обяд освобождаваме хотела и ни чака частн трансфер до летището за полета ни за Европа.

- Ден 13 / 11.03. Пристигане в София. Край на програмата.

Продължение за най-смелите: програмата е с възможност за продължение с полет до Манаус и круиз по р. Амазонка
- Ден 12 /Закуска. След закуска освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет до Манаус и круиз по Амазонка от 12 до 16 Март.
- Ден 13 -17 /продължаване на програмата в Амазонка с пет дневен круиз.
- Ден 17/18 / Полет за България.
- Ден 18/19 / Кацане в София на следващия календарен ден. Край на програмата.

Допълнителни услуги / Екскурзии по желание:
-Доплащане за настаняване Hotel 5* - при запитване
-Доплащане за допълнителен престой на нощувка в Буенос Айрес или Рио де Жанейро - при запитване
-Танго шоу вечер с вечеря типична аржентинска кухня с включени напитки от селекция аржентински вина и трансфери в Буенос Айрес - 140 USD на човек
-Целодневна екскурзия Gauchа фиеста - Estancia Santa Susana с включен обяд в Буенос Айрес - 175 USD на човек
-Полудневна екскурзия с лодка до Тигър и Делта и разглеждане на местни пазари в Буенос Айрес - 68 USD на човек
- Монтевидео едодневен тур с включен обяд и екскурзовод - 280 USD на човек
-Rafain Cataratas Churrascaria Show фолклорно шоу в Игуасу с включена вечеря, музикална програма и трансфер: 90 USD на човек
-Макуку тур под водопада - незабравимо преживяване с божествени гледки през водопадите - 100 USD на човек
-10 минутен полет с хеликоптер над водопадите - 178 USD на човек
-Полудневен тур - Посещение на селище в Игуасу с традиционен бит и култура Secrets of the Fortin M"borore Guarani Village - 46 USD на човек
-Полудневен тур на град Игуасу от Бразилска и Аржентинска страна - 55 USD на човек
-Целодневна екскурзия с круизен кораб до тропически остров с включен обяд от Рио де Жанейро - 90 USD на човек
-Фолклорно шоу Платформа в Рио с включена вечеря, програма и трансфер - 120 USD
-Вечеря / без включени напитки / в типичен бразилски ресторант в Рио - Carretao Lido Churrascaria - 38 USD /не включва транспорт/
-Вечеря в типичен бразилски ресторант в Рио - Martinez Restaurant - 52 USD в близост до хотел Windsor Plaza Copacabanal
-Посещение на Нощен музикален клуб в Рио Rio Scenarium с включена вечеря - 90 USD не включва трансфер
-Полудневна екскурзия Петрополис - императорския град - 90 USD
-Полудневен Фавела Тур - 64 USD
-5 дневен круиз по Амазонка - цени от 2,900 USD на човек в двойна каюта ол инклузив, самолетни билети Рио - Манаус - Рио и водач на български език при 10 желаещи.
-Възможни допълнителни екскурзии до Уругвай, Монтевидео и Парагвай или Патагония и Мачу Пикчу - цени при запитване

Условия на програмата:
Цените за самолетни билети се прилагат при налични свободни места в заложената класа по полети всеки ден от София с цена 2400 лева с включени летищни такси към дата 01.06.2018г.
За запазване на самолетен билет, издаване на билет, смяна на дата или отказ от билет са приложими условията на авиокомпанията превозвач.

Условия за резервация:
Депозит 30% от сумата за програмата и пълно плащане на самолетен билет.
Пълно плащане на сумата за програмата до 60 дни преди старт на програмата.
При отказ от пътуване до 61 дни преди дата на тръгване, анулацията е безплатна.
При отказ от пътуване от 60 до 46 дни преди дата на тръгване, сума за възстановяване: 50%.
При отказ от пътуване до 45 дни и по-малко дни от дата на тръгване, сумата не се възстановява.

Допълнителна информация

Отстъпки
Ранни записвания до 01.01.2019 ЦЕНА С ОТСТЪПКА 100 ЛЕВА:
Цена за Възрастен в двойна стая : 5840 лева
Цена на Възрастен настанен в тройна стая : 5805 лева
Цена на възрастен настанен в единична стандарта стая: 7690 лева

Тагове

Оферти - Бразилия |  Оферти - Рио де Жанейро |  Екскурзии - Бразилия |  Екскурзии - Рио де Жанейро |  Карнавали 2023 - Бразилия |  Карнавали 2023 - Рио де Жанейро

Избрани оферти