Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

Карнавал във ВЕНЕЦИЯ - 3 нощувки, потвърдена дата: 16.02.17

Номер на оферта

/

186551

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с лицензиран автобус
- 1 нощувка със закуска в хотел 3* в района Загреб
- 2 нощувки със закуски в хотел 2/3* в района на Венеция
- Туристическа програма във Венеция с местен екскурзовод на български език
- Наблюдаване на най-важното събитие на Карнавала-"Полетът на Ангела"
- водач от агенцията

Цената не включва

- Целодневна екскурзия до Верона , Сирмионе и езерото Гарда - при минимален брой – 25 души – 23 евро (деца 6-12 г. -12 евро)
- Градски транспорт с корабче във Венеция- 6 евро на посока
- Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие 2000 евро – 5.90 лв. / за лица над 65 г. – 11.80 лв; за лица над 75 г. – 17.70 лв./;
- Входни такси за посещаваните обекти

Програма на пътуването

КАРНАВАЛ ВЪВ ВЕНЕЦИЯ 2017

Дата: 16.02.2017 г. - потвърдена

Цена: 319 лв.

ПРОГРАМА

1 ДЕН
Отпътуване от площад Руски паметник в 06:30ч. по маршрут НишБелградЗагреб. Пристигане в Загреб и настаняване в хотела. Нощувка.

2 ДЕН
Закуска. Отпътуване за Венеция. Пешеходна разходка с местен екскурзовод във Венеция: площад "Сан Марко" - "официалният салон на Европа" с едноименната катедрала, съхранила в себе си богатствата на Венецианската република и Камбанарията - един от символите на Венеция, който в продължение на векове е задавал ритъма на живот на венецианците; Дворецът на дожите - официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797 г.; Мостът на въздишките, наричан така заради въздишките на затворниците, които, влизайки в затвора, виждали за последен път венецианската лагуна. Разходка до моста "Риалто". Свободно време. Нощувка в района на Венеция.

3 ДЕН
Закуска. Свободно време или по желание целодневна екскурзия до Верона-градът на любовта с къщата на Ромео и Жулиета Римския Амфитеатър, известен като „Арена ди Верона” и площад „Ербе”, който е разположен в центъра на града , Сирмионе и езерото Гарда - най-голямото и най-богатото на слънце и светлина измежду езерата на Южните Алпи. Нощувка в района на Венеция.

4 ДЕН
Закуска. Отпътуване с корабче за Венеция - най–изумителният и романтичен град в света. Свободно време за участие в пищните празненства на най-стария и прочут карнавал в Европа, невероятна феерия на въображението и изкуството.Наблюдаване на най-важното събитие на Карнавала-"Полетът на Ангела". По желание – закупуване на карнавални маски и атрибути. Свободно време. Отпътуване за България.

5 ДЕН
Пристигане в София около обяд.

Допълнителна информация

Дете настанено с двамата родители- отстъпка 15%

ДОПЛАЩАНЕ:
Единична стая 115 лв.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Карнавали 2023 - Италия |  Карнавали 2023 - Венеция

Избрани оферти