Начало / Екскурзии / Екскурзии - Венеция

Карнавалите на Френската ривиера!

Номер на оферта

/

185446

Дати & цени

Цената включва

Транспорт с комфортен туристически автобус
4 нощувки със закуски в районите на градовете Новента Ди Пиаве, района на Сан Ремо и Лидо ди Йезоло в хотели 2* / 3*
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5 000 EUR на застрахователна компания "Армеец"
Екскурзоводско обслужване за Мантон, Верона и Венеция.
Безжична аудио система по време на туристическите обиколки

Цената не включва

Доплащане за еднодневна екскурзия до Монако и Ница - 35 € / за деца до 12г. - 15 €
Билет за корабче (двупосочно) до Венеция - 22 € / за деца до 12г. - 11€
Доплащане за медицинска застраховка за лица над 70 г., в размер на 12лв
Входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание на клиента, извън туристическата обиколка.
Трансфер от и до Вашият град
Лични разходи
Сити такси в размер между 2 и 4 евро на човек на вечер. Заплащат се лично от клиента на рецепция при напускане на хотела.

Програма на пътуването

1 Ден: София – Новента Ди Пиаве - 1115 km

Отпътуване от София в 5:00 ч. от Автогара Сердика. Пристигане в Новента Ди Пиаве вечерта. Настаняване в хотел. Свободно време. В близост до хотела се намира известният Дизайнерски аутлет McArthurGlen Designer Outlet – направен да прилича на истински реквизит от американски филм, в него ще откриете над 180 магазина, кафенета и ресторанти, дизайнерски марки с отстъпки до 70%.Нощувка.

2 Ден: Новента Ди Пиаве – Мантон 580 km

Мантон - Сан Ремо - 33 km

Закуска. Отпътуване за Мантон. Празникът на лимона в Мантон привлича огромен брой туристи всяка година. Посетителите могат да разгледат огромни скулптури, направени от цитрусови плодове. Ако през февруари си мислите за ски и планински хижи, Френската Ривиера ще ви изненада с покана за освежаваща доза витамин С – цитрусов парад. Представете си фестивал на открито, на който оскъдно облечени танцьорки се движат под звука на бразилски ритми, огромни скулптури от портокали и лимони. Madames et Monsieurs, добре дошли на Фестивала на цитрусите в Мантон! Свободно време. Настаняване в хотел в района на Сан Ремо. Нощувка

3 Ден: Монако

Закуска. По желание и на доплащане - екскурзия до Княжество Монако и Ница. Ако някога сте се чудили къде си харчат парите най-богатите и известни хора в света – то именно тук ще разберете. Безупречно подредено и нереално красиво място, където ще се почувствате като съвременни принцове и принцеси. Ще се разходим както в старата част, където са двореца и аквариума, така и в ултра-луксозния квартал Монте-Карло, където е едноименното казино. Свободно време. Следобед се отправяме към Ница, за да станем свидетели на „Парадът на цветята“, който всяка година се провежда тук и се смята за един от най-големите и цветни карнавали в Европа. Свободно време. Връщане в хотела. Нощувка.

4 Ден: Сан Ремо - Верона - 412 km/ ВеронаЛидо ди Йезоло - 150 km

Отпътуване за Верона – изтънчена, ведра и романтична. Ще се изненадате от множеството забележителности, които „градът на Ромео и Жулиета“ ще ви разкрие за нула време. Трябва да кажем, че трагедията на Шекспир е само „куката“, която да ни закачи и потопи в средновековния дух на града. Веднъж спуснали се из улиците, по които Ромео се е гонел с Жулиета бързо ще се убедим, че Верона е много повече от всичко, което сме си представяли. Свободно време, след което се отправяме към района на Венеция и Лидо ди Йезоло, където ще нощуваме.

5 Ден: ВенецияСофия - 1160 km

Закусваме и се отправяме към пристанището Пунта Сабиони, където ще се качим на корабче за да се прехвърлим във Венеция - град на канали, прелестни дворци и изящни мостове. По това време – тук, Карнавалът все още тече, съпроводен от пищни костюми, красиви маски и странни перуки. Безумно шумен и претъпкан той е наистина уникално преживяване, което се случва в града на любовта всяка година 40 дни преди Великден. Атмосферата от времето на дожите се настанява по всички улици на града! Слагайте маската и просто се забавлявайте! Свободно време. Отпътуване за България.

6 Ден:

Нощен преход и пристигане в София около обяд. Трансфер до Вашия град.

Варна, ул. “Антим I” (пред Археологическия музей) в 22:00 ч.(предния ден) / 60 лв.
? Бургас, OMW до Хотел Мираж в 23:30 ч. (предния ден) / 50 лв.
Ямбол, пред Автогара в 00:30 ч. / 40 лв.
Сливен, пред ЖП Гара в 01:00 ч. / 40 лв.
Стара Загора, Автогара в 02:00 ч. / 30 лв.
Пловдив, Автогара Юг в 03:00 ч. / 30 лв.
Враца, Автогара в 02:30 ч. / 20 лв
Плевен, ул.Данаил Попов 12 в 02:30 ч. / 20 лв.
София, Автогара Сердика в 05:00 ч.
Козлодуй, Автогара
Велико Търново, хотел Етър
Русе, Автогара

* Цената е обща! За двете посоки - от Вашият град до Сборен пункт София и обратно.

Тагове

Оферти - Италия |  Оферти - Венеция |  Екскурзии - Италия |  Екскурзии - Венеция |  Карнавали 2023 - Италия |  Карнавали 2023 - Венеция

Избрани оферти