Начало / Екскурзии / Екскурзии - Струмица

Карнавалът в Струмица

Номер на оферта

/

213406

Дати & цени

Цената включва

- Транспорт с лицензиран автобус 3*;

- 1 нощувка със закускa в хотел „Глигоров” 4*

- 1 празнична вечеря с музика на живо и неограничена консумация на напитки

- Медицинска застраховка

- Посещение на забележитеностите по програмата

- Водач от агенцията.

- аниматорска програма за децата

Цената не включва

Входни такси за обекти посещавани по желание

- разходи от личен характер

- Застраховка „ Отмяна на пътуване“ – по желание – цената зависи от застрахователната сума и оставащите дни от датата на сключване на договора до края на пътуването. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.

Програма на пътуването

1 ден

Отпътуване в 08:00 часа от пл. „Ал. Невски“, гр. София. Около 10:30 ч пристигане в местността Рупите. Мястото е известно със своята естествена концентрация на космическа енергия. Пророчицатa Ванга избира последният й дом да бъде тук, а също така е съграден храм - ”Света Петка“, привличащ поклонници от цяла България. Престой в Рупите около един час. Премиване през КПП Златарево/Ново село. Пристигане в град Струмица в ранния следобед. Настаняване в хотел „Глигоров” 4*. Свободно време за разглеждане на града и участие в един от най-веселите карнавали, на Балканския полуостров. По Ваше желание може да подготвите костюми, с който да се включите в карнавалът. Специално за децата сме подготвили аниматорска програма, в която всяко дете ще има възможност само да изработи своята карнавална маска, с която да участва в шоуто или да получи подарък от нас – рисунка на лицето, за да се въплати в любимия си герой!!!

Връщане в хотела. Празнична вечеря с музика на живо и неограничена консумация на напитки.

Нощувка.


2 ден

Закуска. Туристическа програма в околностите на Струмица, включваща манастирите ”Свети Леонтий” в село Водоча и ”Св.Богородица Милостива” в село Велюса.

Отпътуване за България. По пътя се спира за посещение на Национален парк-музей ”Самуилова крепост”. Пристигане в София вечерта.


Дата: 17.02-18.02.2018 г.


Цени:

- Възрастен в двойна стая: 125 лв.

- Единична стая: 130 лв.

- Деца до 12 г. ползват 50% отстъпка от цената

* Отстъпки за пътуващи със собствен транспорт: приспадат се 25 лева от цената!

Тагове

Оферти - Македония |  Оферти - Струмица |  Екскурзии - Македония |  Екскурзии - Струмица |  Карнавали 2023 - Македония |  Карнавали 2023 - Струмица

Избрани оферти