Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Катедралите на Франция

Номер на оферта

/

201165

Дати & цени

Цената включва

v транспорт с лицензиран автобус
v 8 нощувки със закуски в хотели кат.2/3*
v 1 в района на Любляна
v 1 в района на Страсбург
v 4 в Париж
v 1 в Нюрнберг
v 1 в Будапеща
v екскурзоводско обслужване по целия маршрут
v туристическа програма в Страсбург и Париж
v посещение на Шартр, Реймс и Нюрнберг
v екскурзия до Версай (без включени входни такси)
v медицинска застраховка

Цената не включва

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
v Отстъпка:
- За ученици, студенти и пенсионери – 20 лв
v Доплащане:
- За тръгване от Пловдив – 20 лв.
- За тръгване от Варна – 60лв (при група от минимум 25 туристи)
- За тръгване от В.Търново – 30 лв
v Минимален брой участници: 30
v Срок за уведомяване за ненабран брой: 7 дни преди датата на отпътуване
v Условия за записване и начин на плащане:
- Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
- Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
v Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
v Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
v Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител - нотариално заверено родителско разрешение.
v ТУРОПЕРАТОРЪТ има сключен застрахователен договор по чл. 99 от ЗТ с № 03700100000860
/09.12.2015 г. „ЗД Евроинс” АД
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ)

Програма на пътуването

Катедралите на Франция
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/

Любляна - Страсбург - Париж - Версай - Шартр - Реймс - Нюрнберг - Будапеща
Период: 02 - 10.09.2017г.
9 дни/ 8 нощувки
Цена: 970,00 лв.

1-ви ден
Отпътуване от София в 06.00ч. (от Пловдив в 04.00ч.) за Словения и вечерта настаняване в хотел в района на Любляна. Нощувка.
2-ри ден
Закуска. Отпътуване за Франция и вечерта настаняване в хотел в района на Страсбург. Нощувка
3-ти ден
Закуска. Туристическа програма в Страсбург: Стария град с неговите площади, търговски улици и пешеходни алеи, квартала “Малка Франция”, площад “Клебер”, Готическата катедрала “Нотр Дам” (една от най-големите и най-висока сграда в християнския свят от Средновековието). Отпътуване за Париж и настаняване в хотел. Нощувка.
4-ти ден
Закуска. Панорамна туристическа обиколка с автобус в централната част на Париж: Операта, площад “Конкорд”, “Шанз-Елизе”, Триумфалната арка, “Трокадеро”, Айфеловата кула, Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, Катедралата „Нотр Дам дьо Пари” – символа на Франция. След обяд свободно време в града. Нощувка.
5-ти ден
Закуска. Свободно време в Париж с възможност за самостоятелно или организирано посещение на Айфеловата кула и панорамна разходка с корабче по р.Сена. След обяд туристическа програма по желание - посещение на Лувъра или програма по интереси. Привечер разходка в района на хълма “Монтмартър” с църквата “Сакре Кьор”. Нощувка
6-ти ден
Закуска. Екскурзия до Версай с възможност за посещение на двореца “Версай” – резиденцията на френските крале през XVII и XVIII век. Разглеждане на дворцовите зали и градините на замъка. Посещение на гр.Шартр, с възможност за разглеждане на една от най-великите готически катедрали „Нотр Дам дьо Шартр”. Катедралата се отличава с многобройни скулптури и великолепни стъклописи рисувани през XIII век. Свободно време в Париж. Нощувка.
7-ми ден
Закуска. Отпътуване за Реймс. Кратък престой с възможност за разглеждане на Катедралата, където са коронясвани кралете на Франция. Отпътуване за Германия и вечерта настаняване в хотел в Нюрнберг. Нощувка.
8-ми ден
Закуска. Кратка туристическа програма в Нюрнберг - разглеждане на Стария град. Отпътуване за Унгария и вечерта настаняване в хотел в Будапеща. Нощувка.
9-ти ден
Закуска. Отпътуване за България и вечерта пристигане в София (Пловдив).

Цена:
Легло в двойна стая 970 лв.
Самостоятелна Стая 1210 лв.
Дете от 0-11.99г. в стая с двама
възрастни на допълнително легло 900 лв.

44

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  6 септември 2023 - Франция |  6 септември 2023 - Париж

Избрани оферти