Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

Класическа Испания, 7 нощувки

Номер на оферта

/

200889

Дати & цени

Цената включва

- самолетен билет София – Барселона – София на а/к Бългаия Еър с включени летищни такси и голям багаж до 23 кг на цена 152 евро*
- 7 нощувки и 7 закуски в двойна стая в хотели категория 3 звезди, 7 обеда или вечери
- посрещане на летището
- трансфери хотел – летище - хотел
- описаните екскурзии с екскурзовод на руски език
- входни такси за Джамията в Кордоба и Двореца Алхамбра в Гранада
- медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената не включва

- входните такси в обектите, посещавани по желание

Програма на пътуването

Събота. Отпътуване от летище София за Барселона с директен полет на а/к България Еър. Пристигане на летище Барселона. Посрещане от приемащата агенция. Трансфер и настаняване в хотел 3* в Барселона. Нощувка.

Неделя. Закуска. Панорамна екскурзия на Барселона с разглеждане на знаменитите архитектурни шедьоври на Антонио Гауди (Саграда Фамилия, къщата на Мило и Батийо, парка Гюел отвън), а също така Пасео Грация, площад Каталуния, площад Испания, кулата Монтжуик. Отпътуване за Мадрид. Кратка екскурзия в историческия център на Сарагоса с разглеждане на Събора на Св. Мария Пилар, паметника на Гоя, Борсата. Пристигане в Мадрид. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

Понеделник. Закуска. Обзорна екскурзия в Мадрид: площада на Колумб и Испания, Пасео Прадо. Екскурзия в Толедо – разглеждане на Стария център, Катедралния Събор, Синагогата, къщата-музей на Ел Греко. Връщане в Мадрид. Вечеря. Нощувка.

Вторник. Закуска. Отпътуване за Кордоба. Екскурзия в Стария център и посещение на Джамията. Свободно време. Вечеря. Нощувка в хотел 3*.

Сряда. Закуска. Отпътуване за Севиля. Посещение на Катедралния събор и еврейския квартал Санта Крус. Отпътуване за Гранада. Настаняване. Вечеря. По желание – посещение на представление на фламенко. Нощувка в хотел 3*.

Четвъртък. Закуска. Екскурзия в мавританския дворец Алхамбра. Отпътуване за Аликанте. Настаняване. Вечеря. Нощувка в хотел 3*.

Петък. Закуска. Отпътуване за Валенсия – родината на паелята и столицата на цитрусовите плодове на Испания. Пешеходна разходка в историческия център на Валенсия – Събора, в който се съхранява Светия Граал, средновековната борса, централния пазар, Арената. Обяд. Отпътуване за Барселона. Настаняване в хотел 3* Нощувка.

Събота. Закуска. Трансфер до летище Барселона.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Лято в чужбина - Испания |  Лято в чужбина - Барселона

Избрани оферти