Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Коледа 2017! ДУБАЙ - бг група - самолетна екскурзия от София

Номер на оферта

/

197119

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

- самолетен билет с АК Флай Дубай
- летищни такси
- 1 чекиран багаж до 20 кг
- малък салонен багаж до 7 кг
- 5 нощувки със закуски в 4* хотел в Дубай
- трансфери летище - хотел - летище
- посрещане и изпращане на летището от представител на фирмата-партньор
- панорамен тур на Дубай с български екскурзовод

Цената не включва

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

- допълнителни екскурзии
- медицинска застраховка за пътуване в чужбина с лимит на отговорност 10 000 лв с включен асистънс - 8 лв на човек
- входни такси за посещаваните обекти, музеи, градски транспорт и др.
- тур. такса - 10 дирхама (около 3 долара) на стая на нощувка в хотел 3* и 15 дирхама (4 долара) на стая на нощувка в хотел 4*; заплаща се директно от клиентите на рецепцията на хотела;
- лични разходи

Програма на пътуването

Екскурзии
Коледа 2017 в ДУБАЙ - българска група - самолетна екскурзия от София - ПОТВЪРДЕНА!


6 дни / 5 нощувки
Транспорт: самолет
Дати: 22.12.2017
Цена: 1399 BGN

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел Auris Inn Al Muhanna 4*, централно разположени в Дубай, екскурзоводска програма на български, двупосочен самолетен билет и трансфери. Лети се с авиокомпания „Флай Дубай” (в пакетната цена са включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и малък салонен багаж до 7 кг).
ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 22.12.2017 - 16:15 ч. - отпътуване от летище София за Дубай с директен полет на АК "Флай Дубай"; пристигане в 22:05 ч. Посрещане от представител на фирмата партньор. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН - 23.12.2017 - Закуска. Полудневен панорамен тур на Дубай с екскурзовод на български (включен в цената): обиколката започва от модерния крайбрежен квартал „Дубай Марина“; разходка из Палм Джумейра – изкуствено създадения остров във форма на палма, фото-пауза при хотел „Атлантис“ – бижуто на Палмата. След това ще се отправим към най-емблематичната сграда в Дубай – седемзвездния хотел „Бурж ал Араб“ (фотопауза на плажа Джумейра оупън бийч) и ще посетим пазара Мадинат Джумейра, за да се порадваме на колоритния арабски стил на града. Обиколката ще завърши в Мол Дубай, разположен до най-високата сграда в света – небостъргача „Бурж Халифа“. Възможност за посещение на Бурж Халифа с доплащане 75 лв. за възрастен и 58 лв. за дете до 11 г. - включва резервация за точен час и изкачване до панорамната площадка на 124-ия етаж със скоростен асансьор и неограничен престой там – заплаща се в България, а не на място. Свободно време. Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН - 24.12.2017 - Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: целодневна екскурзия до Абу Даби с екскурзовод на български и включен обяд – продължителност около 8 часа (с доплащане 135 лв. за възрастен и 125 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване на български, обяд в Абу Даби и описаната програма; организира се при минимум 10 участника). Столицата на Обединените арабски емирства е в същото време и най-голямото от общо седемте емирства, което впечатлява с луксозните вили и дворци, с кристалните сини води на залива и крайбрежните острови. Турът ще започне с посещение на третата по големина джамия в света – величествената „Шейх Зайед“ (има строго изискване за облеклото: мъже – дълги панталони, тениски или ризи с къс/ дълъг ръкав; жени – дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с дълъг ръкав до китките, шал за главата; не се допускат тесни, прилепнали по тялото и прозрачни дрехи). Турът продължава с фотопауза при хотел Emirates Palace, в който нивото на обслужването е великолепно, централните куполи са позлатени, а интериорът на хотела е от италиански мрамор. Посещение на Етнографското селище – възстановка на оазис, в който е представен животът в пустинята в миналото. Обяд. На път за Дубай – посещение на остров Яс, на който се намират комплексът и пистата на Формула 1, както и най-големият фирмен увеселителен парк в света - Ферари Уърлд. Завръщане в хотела. По желание – вечеря на арабска галера с включен трансфер – продължителност 2 часа (с доплащане 105 лв. за възрастен и 95 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва двучасова разходка с галера, вечеря на блок-маса, безалкохолни напитки, кафе и чай, транспорт от и до хотела; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 25.12.2017 - Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: Сутринта - полудневна екскурзия до Шарджа и Аджман (с доплащане 79 лв. за възрастен и 69 лв. за дете до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт, описаната програма и екскурзоводско обслужване на български; организира се при мин. 10 участника). Програмата започва с разглеждане на крепостта и музея на Аджман – най-малкото емирство в ОАЕ. Отпътуване към емирство Шарджа – обявено от ЮНЕСКО за културната столица на арабския свят през 1998 г. Разглеждане на „сърцето на града“ – етнографско селище, включващо форта Ал Хисн и стари къщи, реставрирани в традиционен арабски стил. Посещение на известните пазари (сукове) като Ал Арса сук – най-старият пазар в ОАЕ, както и Синия сук – най-големият и най-популярният пазар в Шарджа. Програмата завършва с фотопауза при джамията „Крал Фаисал“ – най-голямата джамия в Шарджа, построена в чест на краля на Саудитска Арабия. Следобед - сафари в пустинята с включена барбекю-вечеря и атракционна програма – продължителност около 6 часа (с доплащане 105 лв. за възрастен и 95 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт от/ до хотела и описаната програма; осъществява се на сборен принцип с други туристи и обслужването е на английски език). Около 15:00 ч. отпътуване с джипове 4х4 към пустинята. Офроуд по пясъчните дюни. Посещение на ферма за камили. След залез слънце – вечеря на блок-маса в бедуински лагер, арабско кафе, чай, безалкохолни напитки и вода, наргиле и традиционни арабски танци. На разположение са камили за кратка разходка и рисуване на ръцете с къна. Трансфер до хотела. Следобедната екскурзия не е подходяща за бременни жени, за деца до 6 г. сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Завръщане в Дубай около 21:00 ч. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН - 26.12.2017 - Закуска. Свободен ден в Дубай или туристическа програма по желание: полудневен панорамен тур, включващ старата част на Дубай с екскурзовод на български – продължителност около 4 часа (с доплащане 85 лв. за възрастен и 75 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва транспорт и екскурзоводско обслужване на български; организира се при минимум 10 участника): квартала Джумейра с великолепната джамия „Джумейра“, която представлява впечатляващ пример за модерна ислямска архитектура и една от най-фотографираните забележителности на Дубай (отвън), Дубай крийк – канала с морска вода, който разделя старата част на града на два района – Бур Дубай и Дейра; квартала „Бастакия“ с къщите на старите търговци; крепостта „Ал Фахиди“, приютяваща музея на Дубай; пазарите за подправки и злато в стария квартал Дейра. От настоящето към миналото на Дубай ще се пренесем през дубайския канал с традиционна дървена лодка – „абра“. Разглеждането на Стария Дубай ще ви даде възможност да се почувствате наистина в ориента, пазарът за подправки е изключително живописен и любопитен – ще можете да си купите къри, куркума, шафран, както и най-хубавите фурми, а златният пазар предлага впечатляващи образци на ориенталското ювелирно изкуство. Следобед свободно време. Нощувка.
ШЕСТИ ДЕН - 27.12.2017 - Закуска. Трансфер до летището. 10:50 ч. – отпътуване от Дубай; пристигане в София 15:15 ч.
ЦЕНА:

- цена на възрастен в двойна стая - 1399 лв.
- цена на трети възрастен в стая - 1399 лв.
- цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни - 1328 лв.
- цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен - 1352 лв.


Допълнителни екскурзии:

- Бурж Халифа - 75 лв.
- Бурж Халифа за деца до 11 г. - 58 лв.
- Екскурзия до Абу Даби - 135 лв.
- Екскурзия до Абу Даби за деца до 11 г. - 125 лв.
- Вечеря на арабска галера - 105 лв.
- Вечеря на арабска галера за деца до 11 г. - 95 лв.
- Екскурзия до Шарджа - 79 лв.
- Екскурзия до Шарджа за деца до 11 г. - 69 лв.
- Сафари в пустинята с вечеря - 105 лв.
- Сафари в пустинята с вечеря за деца до 11 г. - 95 лв.
- Стария Дубай - 85 лв.
- Стария Дубай за деца до 11 г. - 75 лв.
* Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока
Забележка:

За пътуването се изисква задграничен паспорт с валидност най-малко 6 месеца след датата на завръщането.
0001

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Коледни оферти 2023 - Дубай (ОАЕ) |  Коледни оферти 2023 - Дубай

Избрани оферти