Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

Барселона и Почивка на Портокаловият бряг - 07.09.2019 г. - полет от София!

Номер на оферта

/

180553

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет на а/к България еър София - Барселона -София с включен багаж до 23 кг и голям салонен багаж до 10 кг,
панорамна обиколка на Барселона с лицензиран екскурзовод на български език,
пешеходна екскурзия с екскурзовод на български език във Винарос,
7 нощувки на полупансион с включени напитки вода и вино в хотел 4*,
обслужване на български език от представител на ТО по време на цялото пътуване,
медицинска застраховка с покритие 10 000 евро от ЗК Мондиал.

Цената не включва

допълнителни екскурзии на български език,
застраховка „Отмяна на пътуване”.

Програма на пътуването

---------------------------

БАРСЕЛОНА ВАЛЕНСИЯ ПЕНИСКОЛА - ПОТВЪРДЕНА

8 дни / 7 нощувки със закуски и вечери с напитки в луксозния RH Vinaros 4*, на първа линия и 2 екскурзии на български език в цената!

Винарос е:

- широк и дълъг пясъчен плаж, удостоен със син флаг за чистота
- запазен Стар град, с голяма пешеходна шопинг зона
- дълга крайбрежна панорамна алея
- уникална средиземноморска кухня с пресни морски дарове

Програма със съдействието на Провинция Кастейон

--------------------------

ДАТА: 07.09. - 14.09.2019 - Последни 2 места!

ЦЕНА на човек в двойна стая: 569 евро - Last minute

=============================================================



ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!



=============================================================

ПРОГРАМА

ДЕН 1 - 7 септември Отпътуване от София за Барселона с редовен полет на а/к България еър в 17.55. Пристигане в Барселона в 19.55. Отпътуване за курорта Винарос, разположен на Коста ВаленсияПортокаловият бряг /220 км/. Настаняване.Вечеря.Нощувка.

ДЕН 2 - 8 септември Закуска. Пешеходна екскурзия с екскурзовод на български език във Винарос./Необходимо е ползване на градски транспорт./ Винарос е едно прекрасно градче с широка крайбрежна панорамна зона за разходки с широки и дълги градски плажове. Гордее се със своите свежи морски продукти и е известно като столицата на скаридите, на които е посветен цял паметник. Намира се в най-северната част на област Валенсия, на границата с Каталуния и е едно от най-големите и най-важни пристанища в средновековна Валенсия.
По време на обиколката ще видим: крабрежната алея, Централния пазар, църквата Сан Аугустин, която днес е и зала за културни мероприятия, църквата Възнесение Богородично от 16в., която от едната страна е църква, а от другата - крепостна стена. Ще минем покрай останките от Старото готическо кметство и ще видим Новото кметство, наслаждавайки се на модернистичните сгради на богатите търговци, живели тук в началото на 20ти век. Обяд. Свободно време. Вечеря.Нощувка.

ДЕН 3 - 9 септември Закуска. Свободен ден. Вечеря.Нощувка.
По желание: целодневна екскурзия до Валенсия. Цена - 40 евро на турист при мин 20 записани туристи.Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език, не вкл.входни такси за посещавените обекти по желание: Катедралата – 7 евро,Копринената борса – 2 евро, Биопарк – 24 евро, Град на изкуствата и науките – от 8 евро

Валенсия е третият по големина град в Испания с най-големият запазен исторически център. Ще се разходим из историята й от времето на римляните, през рицарите до ден днешен. В катедралата на Валенсия се пази Свещения Граал, а самият град е бил последна спирка по пътя на коприната. Ще видим копринената борса, централния пазар, базиликата и катедралата, за да стигнем до Града на изкуствата и науките – едно парченце от близкото бъдеще.
В свободното си време ще можете да се посети най-големият аквариум в Европа или Биопарк - една от най-хубавите зоологически градини в света.

ДЕН 4 - 10 септември Закуска. Свободен ден. Вечеря.Нощувка.

ДЕН 5 - 11 септември Закуска.Свободен ден. Вечеря.Нощувка.
Целодневна екскурзия до Морея, Сан Матео, Пенискола.Продължителност -9 часа. Цена – 35 евро на човек при мин.20 записани туристи. Цената включва транспорт и екскурзовод на български език; не включва вход папски дворец 5 евро, вход църква Морея 3 евро, вход крепост Морея 3.50евро)
Морея е паметник под егидата на ЮНЕСКО, селището е запазило очарованието си от преди 10 века В Морея се намира една от най-красивите и богато украсени готически църкви на област Валенсия. По време на обиколката ще минем през главния вход на града – кулите Сан Мигел, по малките средновековни улички край Кметството, ще видим и красивите аристократични къщи и ще се изкачим до върха на хълма, където е Базиликата на Богородица.Тя е построена в скалите и е едно изключително произведение на изкуството. Свободно време за посещение на църквата и крепостта и/или музеи по избор. Свободно време за обяд. Отпътуване за Сан Матео /40 км/. Кратка обиколка на историческия център на Сан Матео и дегустация на местни продукти с възможност за закупуване. Продължаване за Пенискола.Пенискола е полуостров, свързан чрез тясна пясъчна ивица с континента. Древно селище, създадено от финикииски, картагенски и гръцки колонизатори. Славата си получава през Средните векове, когато се превръща в третият папски град /след Ватикана и Авиньон / в християнския католически свят. В него е живял, издавал були и писал трудове обичаният папа Луна. Тук се намира и една от най-големите темплиерски крепости в Испания Легендата разказва, че от тази крепост монасите-войни са се качили на кораб и са изчезнали от лицето на света, за да се превърнат в мит, който продължава да вълнува писатели, режисъори и историци.
Ще се разходим в историческия център, за да се насладим на панорамни гледки и темплиерската архитектура.

ДЕН 6 - 12 септември Закуска.Свободен ден. Вечеря.Нощувка.

ДЕН 7 - 13 септември Закуска.Свободен ден. Вечеря.Нощувка.
По желание: Полудневна екскурзия до Беникарло и Градините на Папагала. Продължителност – 5 часа.Цена – 25 евро на турист при минимум 20 записани туристи.Цената не вкл. вход за Градините на папагала – 16 евро.
Беникарло е симпатично градче на брега на морето, известно с висококачествените си рибни ястия и най-вече с производството на артишок. Ще направим кратка обиколка на историческия център,ще видим църквата Кристо дел Мар, разположена на морето, средновековния площад Сан Бартоломе, след което ще посетим Градините на Папагала.

ДЕН 8 - 14 септември Закуска.Свободно време. Отпътуване за Барселона. Панорамна обиколка на Барселона с местен екскурзовод на български език /4 часа/: Пасео Грация, площад Каталуния, площад Испания, както и знаменитите архитектурни шедьоври на Антонио Гауди: Саграда Фамилия, къщата на Мило и Батийо/,улицата на артистите Рамбла, паметника на Колумб, Пристанището. 18.00. ч.Трансфер до летище.Излитане за София в 20.45.Кацане на летище София в 00.35.

=============================================================

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

Хотел Vinaros playa 4*, Винарос

Курортът Винарос предлага дълги пясъчни плажове, интересен исторически център с голяма пешеходна търговска зона и неповторими кулинарни изкушения, тъй като градчето е известно с висококачествените си морски дарове и най-вече със своите скариди.
Хотел Винарос Плая е в непосредствена близост до плаж Clot beach, на 10 минути от историческия център и крайбрежната алея на Винарос.

В хотела:
-24 часа рецепция
-безплатен безжичен интернет в целия хотел
-бюфет ресторант с show cooking
-chill out тераса на 6 етаж с гледка към морето с бар, джакузи, басейн и детски басейн
-външен басейн
- детски басейн с пързалка
-тераса с безплатни чадъри и шезлонзи
-фитнес
- СПА център: сауна,джакузи,контрастни душове,масажи /срещу доплащане/
-дневна и вечерна анимация за възрастни
-рент а кар
-стая с игри

В стаите:
-LCD телевизор
-климатик
-сейф
-минибар
-тераса
-сешоар

=============================================================

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Полетно разписание - ден събота /подлежи на потвърждение от страна на авиокомпанията/:
СофияБарселона 17.55. – 19.55
БарселонаСофия 20.45. – 00.35./на 15 септ//

Условия за резервация: Без възрастови ограничения

Начин на плащане: Депозит 250 евро или 500 лева при записване; доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване.

Програмата се провежда при минимум 30 записани туристи. В случай, че необходимият брой туристи не е събран и програмата няма да се осъществи, платилите туристи ще бъдат информирани 20 дни преди датата на отпътуване.
Срокове за анулации и неустойки:
• До 60 работни дни от датата на заминаване - без неустойка
• От 59 работни дни до 21 дни - 250 евро / 500 лева
• От 20 работни дни до деня на отпътуване - 100% от стойността на пътуването
Минимален брой за записване 30 човека, срок за уведомление - 20 дни преди отпътуване

Цените на допълнителните екскурзиите са валидни при минимум 20 записани туристи.Цените на екскурзиите са гарантирани само при записване от България, на място цените са с 20 % по-високи.Отстъпка от цената на екскурзиите за дете под 12 г- 50 % от цената на всяка екскурзия.По време на целодневните екскурзии се осигурява обяд – сух пакет.

=============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


=============================================================

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Last minute оферти - Испания |  Last minute оферти - Барселона

Избрани оферти