Начало / Екскурзии / Екскурзии - Одрин

Трети март в Одрин - Margi Hotel 5* - Ранни записвания!

Номер на оферта

/

117229

Дати & цени

Цената включва

2 нощувки в хотел Margi 5*

2 закуски

1 вечеря на блок маса

1 гала вечеря с неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки (ALL INCLUSIVE) от 20.00 ч. до 02.00.ч.

Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз;

Безплатен закрит и открит паркинг (за пътуващите със собствен транспорт)

Медицинска застраховка Помощ при пътуване с покритие 5 000 евро

Ползване на турска баня, сауна, парна баня, "шокови" душове, "снежен" фонтан, вътрешен басейн, детски басейн, Jacuzzi и фитнес.

Цената не включва

Разходи от личен характер

Хранения извън описаните

Застраховка отмяна на пътуване, по желание - около 3% от стойността. При желание се подписва при сключване на договора.

Отстъпка 35 лв. за пътуване със собствен транспорт.

Програма на пътуването

3-ти март 2018 в Одрин, Margi Hotel 5*

3 дни / 2 нощувки със закуски, вечеря и Гала вечеря

ДАТА: 03.03.2018 - 05.03.2018 г.

ЦЕНИ с отстъпка за Ранни записвания до 30.11.2017 г.
Възрастен в двойна/ тройна стая: 241 лв.
Дете (0-6.99 г.): 89 лв.
Дете (7-11.99 г.): 158 лв.

----------------------------------------------------------------------


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

Одрин (наричан в исторически контекст Адрианопол, на турски: Едирне) е град в турската част на Тракия, близо до границите с България и Гърция. Градът има славата на отличен университетски център.
Тракийският университет е един от най-добрите в страната. Функционира от 80-те години на миналия век и има много добър медицински факултет, болница и симфоничен оркестър.

Всички основни улици в Одрин започват от централния площад, който е заобиколен от три имперски джамии – Селимие, Уч Шерефели и старата джамия Талят Паша Булвари. В Одрин има две български църкви, от които действащи и до днес са Свети Георги от 1880 г. и Св. Св. Константин и Елена, построена през 1869 г.

===============================================================

Информация за хотела:

Петзвездният хотел Margi 5* се намира точно до търговския център Margi в Одрин и на 3 км от мюсюлмански храм Селимийе джамия. Предлага закрит басейн, безплатен Wi-Fi достъп до интернет, СПА съоръжения и климатизирани стаи с плоскоекранен телевизор и термокана.

Всички просторни стаи в хотел Margi имат модерен интериор, сейф, минибар и удобства за приготвяне на чай / кафе. Оборудвани са с плоскоекранен телевизор със сателитни канали. Включват също кът за сядане и работно бюро.

Ежедневно се сервира закуска на шведска маса. Хотелският а ла карт ресторант Green предлага международна кухня, а ресторантът на покрива сервира местни ястия. В кафене Brown се поднасят освежаващи напитки и вкусни торти.

СПА съоръженията включват сауна, турска баня и масажни услуги, както и фитнес зала. На разположение са също хидромасажна вана, парна стая и детски басейн. В хотела има фризьорски салон, както и безплатен закрит и открит паркинг. Рецепцията е отоворена денонощно през цялата седмица.

===============================================================

ПРОГРАМА

1 ден - 03.03.2018 г.
Отпътуване в 08:00 от Национален Стадион "Васил Левски" за Одрин. Пристигане в града около 12:00ч. Одрин е втората Османска столица след Бурса и преди Константинопол. През най-цветущия си период града е бил наричан Дер-а-саадет, което в превод означава: Врата на щастието или град на тържествата и веселието.
Настаняване в х-л Margi 5*. Намира се до търговски център Margi. Свободно време за релакс в СПА центъра на хотела. Възможност за шопинг в търговски център "MARGI OUTLET" http://www.margioutlet.com/. Гала вечеря.


2 ден - 04.03.2018 г.
Закуска.
Панорамна обиколка на града. Посещение на: Парк музея на Балканската война, който е посветен на Шукри паша и на „геройски загиналите защитници на Одрин”- мястото се намира извън центъра на града, на най-високия негов хълм, откъдето се разкриват чудесни гледки към Одрин. Посещение на Българската църква „Св.Св. Константин и Елена” . Храмът „Св. Константин и Елена" е издигнат през 1869 г., но в средата на 80-те години на миналия век е опожарен и разграбен. Разглеждане символа на Одрин - джамията „Селимие”. Възможност за посещение Музея на здравето, известен като Комплекса на Баязит.
Свободно време за пазаруване, посещение на закрития пазар на Одрин ("малкото Капълъ Чарши") и голямата пешеходна търговска улица. Посещение на православната църква „Свети Георги“ построена 1880 година. На вторият и етаж е разположен музей от дарени сувенири и носии от българи от Одрин. Вечеря. Нощувка.


3 ден - 05.03.2018 г.
Закуска. Свободно време за пазаруване в Одрин, града предлага безброй възможност за да удовлетвори всеки вкус и желание - с големи магазини, открити и закрити пазари, аутлети и складове. Възможност за покупки от борса за перилни препарати в Одрин и посещение на фурна за ръчно точени кори за баница и кадаиф. Посещение на големия търговски център „KIPPA”. Направете вашия избор сред голямото разнообразие от сладки ориенталски изкушения. Една чудесна възможност да почерпите любимите хора. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

===============================================================

ВАЖНО!

При резервация се заплащат 50 % от стойността на пакета, доплащането - 30 дни преди отпътуване.

Отстъпка 35 лв. за пътуване със собствен транспорт.

В Турция се пътува с международен паспорт с валидност 6 месеца от датата на прибиране.
Деца пътуващи с един или без родители, представят нотарилна декларация от единия или двамата родители - копие и оригинал за справка.

===============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


===============================================================

Тагове

Оферти - Турция |  Оферти - Одрин |  Екскурзии - Турция |  Екскурзии - Одрин |  3 Март 2024 - Турция |  3 Март 2024 - Одрин

Избрани оферти