Начало / Екскурзии / Екскурзии - Копенхаген

Копенхаген с директен полет от варна

Номер на оферта

/

229807

Дати & цени

Цената включва

самолетен билет с авиокомпания Уиз Еър и летищни такси
4 нощувки със закуски в хотел кат.2*/3*
медицинска застраховка

Цената не включва

Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/20кг;
Втори ръчен багаж от 10кг, с размери 55х40х23см;
Допълнителни екскурзии;
Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени такива. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.
трансфер летище-хотел-летище 55 евро на човек при мин 6 души

Програма на пътуването

Хотел 2* от 529 евро/1035 лв

Хотел 3* от 599 евро/1172 лв



Пакетните цени са на човек в двойна стая и включват:

самолетен билет с авиокомпания Уиз Еър и летищни такси
4 нощувки със закуски в хотел кат.2*/3*
медицинска застраховка




Цените не включват:
Багаж за чекиране /заплаща се по желание в зависимост от теглото - 10/20кг;
Втори ръчен багаж от 10кг, с размери 55х40х23см;
Допълнителни екскурзии;
Местата в самолета се разпределят автоматично от авиокомпанията и не гарантираме за определени такива. Може да направите своя избор предварително срещу доплащане, за да си гарантирате съседни седалки в полета.
трансфер летище-хотел-летище 55 евро на човек при мин 6 души


1 ден/03.09.19 - Отпътуване от летище Варна с авиокомпания Уиз Еър 19.40 часа. Трансфер летище-хотел. Нощувка.



2 ден/ 04.09.19- Закуска. Свободно време.

Възможност за панорамна обиколка на Копенхаген, открийте най-доброто от прохладния, шикозен и космополитен Копенхаген с 72-часов билет за фантастична хоп-хоп автобусна обиколка: цена от 40 евро - провежда се на основните езици включително английски и руски език.

По време на обиколката ще видите Кралският дворец "Амалиенборг" - зимна резиденция на кралското семейство и истински шедьовър на датската архитектура; фонтанът "Гефион"; Двореца Кристиансборг, в който под един покрив съжителстват датският парламент, Върховният съд на страната и офисът на премиера, Кралската опера и статуята на Малката русалка - символ на Копенхаген, седнала върху скала на брега на Балтийско море и много други забележителности. Плюс на този тип екскурзия е, че можете да слизате и да се качвате на автобуса многократно, така имате възможност да видите избраните от Вас обекти и да им отделите време, колкото желаете. Свободно време. Нощувка.



3 ден/ 05.09 – Закуска. Свободно време. Възможност за посещение на парка Тиволи - един от най-старите атракционни паркове в Европа, прекрасно украсен с много зеленина и фонтани. В парка има разнообразни заведения на открито и богата програма от предимно безплатни представления. Друга възможност е разходка по "Строгет" - най-дългата пешеходна улица в света, където са концентрирани основната част от магазините и бутиците. Възможност за посещение на музея на Копенхаген, Аквариума, Зоологическата градина, Геологическия музей, Пивоварната Carlsberg, Националния музей, Датската национална галерия и т.н /срещу допълнително заплащане/.



4 ден/ 06.09 Закуска. Свободно време. Възможност за разходка с корабче по каналите. /срещу допълнително заплащане/.



5 ден/ 07.09 Закуска. Свободен ден. Tрансфер хотел – летище в 22:00 часа излитане от Копенхаген, пристигане във Варна 1:40 часа.





Прeдварително полетно разписание:



Варна- Копенхаген : 19:40 – 21:30 (W6 4533)

Копенхаген- Варна : 22:00 – 01:40 (W6 4534)





Хотели по програмата:

Модерни, минималистични и стилни нови бюджетни хотели в Копенхаген - проектирани от известния датски архитект Ким Утзон. Всички хотели от веригата са разположени в центъра на Копенхаген и всички са архитектурно забележителни. Така че всеки, който има усет и страст към дизайна, ще се наслади на престоя си в тези красиви хотели.

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade 2* - https://www.wakeupcopenhagen.com/the-hotels/copenhagen/bernstorffsgade#/



Wakeup Copenhagen Carsten 2*- https://www.wakeupcopenhagen.com/the-hotels/copenhagen/carsten-niebuhrs-gade#/


Savoy 3*- https://savoy.copenhagen-hotel.net/en/

Хотел Savoy е разположен в търговска зона на Копенхаген и осигурява достъп до Кристиансборг, който е на около 20 минути пеша. Сградата на парламента, замъкът и музеят, както и езерата и градините са на кратко разстояние от хотела. На пешеходно разстояние от квартал Vesterbro с концертна зала, кафенета и ресторанти. На място можете да наемете велосипеди, за да опознаете района. Различни дейности, включително планинско колоездене и голф, са на разположение на място.



Общи условия:
- Цените са посочени в евро и са платими в лева по фиксинга на БНБ.
Цената е е валидна за ранни записвания до изчерпване на местата и се препотвърждава при конкретната резервация.



Условия за записване и начин на плащане:

Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване


Паспортен и визов режим за граждани на България, пътуващи по програмата: валиден международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на излизане от последната дестинация.

Необходима ваксина: Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.



Фирмата-огранизатор предлага на своите клиенти и застраховка Отказ от пътуване - от 2%, за повече информация попитайте в офисите ни.

Тагове

Оферти - Дания |  Оферти - Копенхаген |  Екскурзии - Дания |  Екскурзии - Копенхаген |  Оферти от Варна - Дания |  Оферти от Варна - Копенхаген

Избрани оферти