Начало / Екскурзии / Екскурзии - Бенидорм

Коста Бланка - Бенидорм и Аликанте на супер цена за Майските празници!

Номер на оферта

/

192999

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София-Аликанте-София, директен полет
- Летищни такси
- Малък салонен багаж с размери 42 x 32 x 25 см
- Трансфер летище-хотел-летище
- 4 нощувки в избрания хотел, на избрания тип изхранване
- Медицинска застраховка с покритие 5000 евро

Цената не включва

- Чекиран куфар до 23 кг./Цена от 35 евро на човек, на посока/
- Допълнителни екскурзии:

* Полудневна екскурзия до Guadalest.

Цена на човек: 26 евро (или 51 лв.).

Гуадалест е едно прекрасно място, в Аликанте, разположено на 600 метра надморска височина. Основан още от маврите, Гуадалест придобива своята популярност с красивите си замъци и уникална природа, и е посещаван от над 2 милиона туристи годишно.

* Полудневна екскурзия до Villajoiosa, с посещение на шоколадова фабрика.

Цена на човек: 37 евро (или 73 лв.).

Ще се насладим на изумителен тур до градчето Villajoyosa и ще посетим шоколадовата фабрика и музей на известния испански шоколад “Valor”, където ще ни запознаят с начина на приготвяне на шоколада и ще можем да го опитаме и да се насладим на вкуса му. След дегустацията ще отидем до градчето Finestrat, известно с криволичещите си улички, красива архитектура и най – вече с планината “PuigCampagna” – най – високата в региона.
* Полудневна екскурзия до Аликанте от Бенидорм.

Цена на човек: 37 евро (или 73 лв.).

* Целодневна екскурзия до Tabarca и Elche.

Цена на човек: 38 евро (или 74 лв.).

Точно срещу Аликанте се намира остров Tabarca – посещаван от хиляди туристи годишно по време на летния сезон. Ще се насладим на едно забавно и интересно морско приключение. След свободно време за обяд, отново с кораб, ще се отправим към Elche, за да посетим известни магазини за обувки и да можем да направим покупки на много изгодни цени.

* Benidorm Palace show
Вечерно шоу в една от най-известните зали в Бенидорм, с много танци и шоу програма
Цена на човек: 39 евро



* Terra Natura Benidorm
Входна такса в зоологическия парк в Бенидорм, с вкл.безплатно меню и напитки:
Цена
35 евро възрастен
20 евро дете /2-12 год./


* СПА услуги в Sandos Monaco Spa:/масаж на главата; терапевтичен масаж и др./
Цена на човек: 25 евро

* Terra Mitica - входна такса за увесилителен парк

Цена:
35 евро възрастен
20 евро дете /2-12 год./

* Круиз до историческото пристанище на Картагена
Цена на човек: 15 евро

* Посещение на римския театър в Картагена
Входна такса: 12 евро

Програма на пътуването

* Бенидорм, Испания за Майските празници - само за 250 евро!
Дати: 3-7 май 2017 г.
4 нощувки
Пакетна цена на човек: 250 евро!
Директен полет от София!

Настаняване:

Apartamentos Oasis Benidorm
Avenida Mediterr?neo, 64, 03503 Бенидорм, Испания
Намира се на 3 минути пеша от плажа. Apartamentos Oasis Benidorm се намира на самото крайбрежие, на 50 метра от плажа Леванте в курорта Бенидорм. Този приятен комплекс предлага сезонен открит басейн, тераса за слънчеви бани и градини, безплатен Wi-Fi в общите части, както и изглед към морето. Всеки от светлите и просторни апартаменти включва мебелирана самостоятелна тераса. Всекидневните с трапезария са с френски прозорци и кабелна телевизия, а във функционалните кухни има микровълнова фурна, котлон и хладилник. На 5 минути пеша от Apartamentos Oasis Benidorm се намират разнообразни барове, ресторанти и магазини. Центърът на курорта е на 15 минути пеша. Морският парк Mundomar е на 5 минути с кола от апартаменти Oasis Benidorm, а тематичен парк Terra Mitica и воден парк Aqualandia са на 10 минути с кола. Предлага се частен паркинг срещу малка такса, а голф клуб Real de Faula е на 6 километра. Летище Аликанте е на 40 минути с кола.

Цена на човек, настанен в апартамент 55 кв.м с кухненски бокс, тераса с морски изглед:
315 евро


Hotel Mayna **
Ruzafa, 25, 03501 Бенидорм, Испания
Намира се на 4 минути пеша от плажа. Този ваканционен хотел е разположен в центъра на града, на 200 метра от плажа Леванте и на още 100 метра от плажа Пониенте.Ако пътувате в точното време на годината, ще можете да присъствате на някои от оживените фестивали и шествия, които преминават в близост до хотела. Кметството, разположено в парк L"Aig?era, е известно като центъра за много от тези празници и е разположено в близост до хотела. Хотелът е напълно обновен през юни 2007 година.

Цена на човек:
270 евро с вкл.закуски
285 евро с вкл.закуски и вечери
295 евро с вкл.закуски и вечери



Helios Benidorm ***
Avenida Filipinas, 12, 03503 Бенидорм, Испания
Разположен е на 7 минути пеша от плажа. Предлага фитнес център и външен басейн, както и безплатен Wi Fi.

Цена на човек:
340 евро с вкл.закуски
360 евро на полупансион
380 евро на пълен пансион


Prince Park ***
Primavera, 3, 03501 Бенидорм, Испания
Това място за настаняване е на 10 минути пеша от плажа. Prince Park се намира в парк l"Aiguera в Бенидорм. На разположение на гостите има фитнес зала, открит басейн и просторни, климатизирани стаи, повечето от които със собствен балкон. Плаж Леванте е на 15 минути пеша. Стаите на хотел Prince Park имат семпъл и светъл интериор и подова настилка от теракота. Всички стаи разполагат със сателитна телевизия, хладилник и сейф. Модерните бани разполагат със сешоар. Бюфет-ресторантът на хотела сервира разнообразни интернационални ястия. От кафе-бара и салона се излиза на атрактивна тераса. Вечерните развлечения в хотел Prince Park включват музика на живо, танци и караоке. Хотел Prince Park е на 800 метра от Стария град на Бенидорм. На околните улици има магазини и барове. Голф игрище Las Rejas е само на 4 километра.

Цена на човек:
270 евро с вкл.закуски
305 евро с вкл.закуски и вечери
315 евро на пълен пансион



Hotel Queens - Adults Only **
Plaza de la Constituci?n, 5, 03501 Бенидорм, Испания
Намира се на 2 минути пеша от плажа, старата част на Бенидорм. Предлага бар на покрива, както и слънчева тераса. Заобиколен е от ресторанти, барове и магазини. Паркът Елче се намира на 5 минути пеша.

Цена на човек: 315 евро с вкл.закуски



Apartamentos Beni-Beach
Avenida Armada Espa?ola, 8, 03502 Бенидорм, Испания
Beni-Beach Apartments се намира срещу плажа Poniente в град Бенидорм и разполага с открит басейн и тенис корт на покрива на сградата. Всички апартаменти предлагат мебелирана тераса с прекрасна гледка към морето. Те са просторни и се отличават с функционален дизайн. В тях Ви очакват теракот, просторна дневна с телевизор и кухненски бокс с фурна, електрически котлони и хладилник. Комплексът е заобиколен от градини, а съоръженията включват зала за игри и детска площадка. Денонощната рецепция предлага обмяна на валута и информация за района. В лобито е осигурен безплатен Wi-Fi интернет. Apartamentos Beni-Beach се намира на 400 метра от парка Елче и на 10 минути пеша от Стария град на Бенидорм. В центъра на града ще откриете богато разнообразие от магазини, ресторанти и оживени барове.

Цена на човек, настанен в апаратмент 55 кв. м:
при настаняване на 2 ма: 325 евро
при настаняване на 4 ма: 250 евро


Marconfort Benidorm Suites - All Inclusive ****
Marbella, 2, 03503 Бенидорм, Испания
Намира се на 12 минути пеша от плажа. Marconfort Benidorm Suites предлага ол инклузив настаняване на 15 минути пеша от плаж Levante в Бенидорм и разполага с открит басейн, безплатен Wi Fi и ресторант с шведска маса. Всеки климатизиран суит разполага с тераса с изглед към басейна и градината. Всеки суит разполага с дневна с разтегателен диван, сателитна телевизия и хладилник. Собствената баня е със сешоар. Предлагат се възможност за наемане на сейф и безплатен WiFi на цялата територия на хотела. Можете да опитате разнообразни интернационални ястия в бюфет-ресторанта. На разположение има също просторен кафе-бар с директен достъп до терасата на басейна. Marconfort Benidorm Suites - All Inclusive предлага ежедневни дейности, вечерна развлекателна програма, както и забавления за деца. На около 10 минути пеша от хотела има много барове и клубове. Персоналът може да ви предостави информация за курорт Бенидорм и района Коста Бланка. Летище Аликанте е само на 35 минути път с автомобил.

Цена на човек, настанен в сюит 37 кв. м: 420 евро ол инклузив



Sandos Monaco Beach Hotel & Spa - Adults Only - All Inclusive 4* Sup ****
Avenida Periodista Emilio Romero, 11, 03503 Бенидорм, Испания
Разположен на 250 метра от плажа Леванте в курорта Бенидорм, Sandos Monaco Beach Hotel & Spa е ол инклузив хотел само за възрастни с открит басейн, тераса за слънчеви бани и СПА съоръжения. Климатизираните стаи разполагат със самостоятелни балкони и сателитна телевизия. Стаите в Sandos Monaco Beach са шумоизолирани и включват обзаведена тераса с панорамна гледка към Бенидорм. В тях има плоскоекранен телевизор и самостоятелна баня със сешоар. Бюфет-ресторантът на Sandos сервира творчески приготвени регионални и интернационални ястия. На разположение са бар, както и снек-бар, в който може да се освежите със сладолед. СПА зоната на Sandos Monaco включва сауна, хидромасажна вана и фитнес зала, както и масажни услуги. За гостите има също стая за игри с маса за тенис, както и безплатен Wi-Fi в общите части.

Цена на човек: 460 евро ол инклузив


Magic Aqua Rock Gardens ****
Bonn, 6, 03500 Бенидорм, Испания
Намира се на 4 минути пеша от плажа. Magic Aqua Rock Gardens е отлично място за забавна почивка в слънчевия Бенидорм. Той е на 2 минути пеша от плажа и се намира в спокойни околности, в непосредствена близост до центъра на града. Magic Aqua Rock Gardens се намира на 150 метра от плажа Леванте, където гостите могат да прекарат деня под слънцето и отпуснати на финия пясък.През деня гостите могат да се отпуснат до плувния басейн на комплекса, да прочетат книга на шезлонг около басейна или да поспят на сянка. През топлите обедни часове басейнът предлага разхлада. Водни пързалки, както и сауна и хидромасажна вана са на разположение през летните месеци.Magic Aqua Rock Gardens е отличен избор за фамилии. Той е с детска игрална зона и предлага развлекателна програма за възрастни и деца.

Цена на човек: 470 евро ол инклузив


Gran Hotel Bali **** Най-високият хотел в Европа!
Luis Prendes, s/n, 03502 Бенидорм, Испания
Това място за настаняване е на 5 минути пеша от плажа. Със своите 52 етажа Gran Bali представлява най-високият хотел в Европа и предлага ненадмината гледка към крайбрежния регион Коста Бланка. Той разполага с няколко открити плувни басейна, СПА център и просторни климатизирани стаи със собствени балкони. Просторните стаи на Bali са декорирани в елегантни неутрални тонове. Всички разполагат със сателитна телевизия, сейф и минибар. Wi-Fi е на разположение срещу допълнително заплащане. Гостите могат да се насладят на ястия на шведска маса в 2-та ресторанта на хотела. Тук ще намерите също и бар до басейна, както и диско бар. Хотел Gran Bali предлага пълна развлекателна програма, като в допълнение на това има и стая за игри с маси за тенис и билярд. СПА зоната на хотел Gran Bali включва сауна, фитнес зала и хидромасажна вана. Можете също да си запазите час за масажи и за редица козметични процедури. Входът за СПА центъра и достъпът до процедурите се предлагат срещу допълнително заплащане. Разположен в тихия район Ла Кала на град Бенидорм, хотел Gran Bali е само на 5 минути от плажа Пониенте. Голф клуб Real de Faula и тематичен парк Тера Митика са в рамките на 3 километра.

Цена на човек:
315 евро с вкл.закуски
330 евро с вкл.закуски и вечери
360 евро на пълен пансион
380 евро на ол инклузив



* Аликанте в Коста Бланка, Испания - на супер цени за Майските празници!
Дати: 3-7 май 2017 г.
4 нощувки
Пакетна цена на човек: 250 евро!
Цените са валидни до изчерпване на свободните места!


Настаняване:

Daniya Alicante ***
Avenida de Denia, 133, 03015 Аликанте, Испания
Daniya Alicante е заобиколен от градини и предлага открит басейн, фитнес зала, сауна и безплатен паркинг. Той се намира на 4 километра от центъра на град Аликанте и на 5 минути с кола от плажовете San Juan. Всяка от климатизираните стаи в Daniya Alicante е оборудвана със сейф и минибар. Всяка разполага с дървен под, декор в топли кафяви нюанси и собствена баня със сешоар.Ресторантът на място сервира комбинация от местна и интернационална кухня и е специализиран в приготвянето на ястия с ориз. В хотела има кафе-бар и лятна тераса. През юли и август се организират забавления за деца.Сред останалите удобства в Daniya Alicante са туристическо бюро и велосипеди под наем.

Цена на човек:
250 евро
280 евро с вкл.закуски
310 евро с вкл.закуски и вечери
340 евро на пълен пансион



Hotel Maya Alicante ***
Can?nigo M.L. Penalva, 2, 03002 Аликанте, Испания

Намира се на 5 минути пеша от плажа. Хотел Maya се намира в подножието на замъка Санта Барбара в Аликанте, на 5 минутна разходка от плажа и на 10 минути пеша от центъра на града. Разполага със сезонен открит басейн, безплатен Wi-Fi достъп до интернет и фитнес зала с панорамна гледка. Хотел Maya предлага климатизирани стаи с телевизор със сателитни канали и минибар. Всяка включва собствена баня, снабдена със сешоар. Плажът Постигет е само на 5 минути пеша. През юли и август хотелът организира развлекателни програми за възрастни и деца. Ресторантът сервира местни и международни ястия, както и специалитети с ориз. Хотелът има и кафене. Осигурени са рум-сървис и пакетиран обяд, както и вендинг автомати за напитки и леки закуски. Търговският център Plaza Mar 2 е на 100 м от хотела. Влакът до тематичния парк Terra M?tica и град Бенидорм спира точно срещу хотел Maya. Спирката на летищния автобус C6 е само на 50 метра.

Цена на човек:
305 евро с вкл.закуски
350 евро с вкл.закуски и вечери
385 евро на пълен пансион


Hotel B&B Alicante ***
Хотел B&B Alicante предлага светли климатизирани стаи със сателитна телевизия. Много от тях имат изглед към морето. Центърът на град Аликанте е на около 10 минути с кола.
Хотел B&B Аликанте е на 6 км от изложбен център IFA и летище Аликанте. Плажът Урбанова е само на 5 минути с кола от хотела.
Ежедневно в трапезарията на хотела се поднася континентална закуска. Ресторант Buen Gusto предлага италианска кухня. Има също лоби бар и безплатен Wi-Fi във всички части.
Хотел B&B Alicante има денонощна рецепция с обмяна на валута и туристическо бюро. Предлагат се и коли под наем, а на място има безплатен паркинг.

Пакетна цена на човек:
265 евро без закуски
325 евро с вкл.закуски



NH Alicante ****
Този хотел с модерен дизайн е само на 5 минути път с кола от плажа и яхтеното пристанище на град Аликанте. Предлага безплатен достъп до СПА центъра, който включва хидромасажна вана, сауна и фитнес зала. Всички стаи в NH Alicante са светли, просторни и удобни.
На цялата територия на хотела е осигурен безплатен достъп до Wi-Fi. Ресторант NHube предлага разнообразна кухня с оригинални ястия и едновременно представлява подходящо място както за четене, така и за отдих.
На покрива на хотела гостите ще открият малък открит плувен басейн.
Комплекс Ciudad de la Luz е на кратко разстояние с кола. Търговският център Puerta de Alicante също е наблизо. От хотела има лесен достъп до автомагистрала A-31.

Пакетна цена на човек:
299 евро
350 евро с вкл.закуски


Полетно разписание:

София (SOF) Аликанте (ALC) 06:05 - 08:30
Аликанте (ALC) София (SOF) 09:05 - 13:15

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Бенидорм |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Бенидорм |  Майски празници - Испания |  Майски празници - Бенидорм

Избрани оферти