Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сан Хосе

Коста Рика

Номер на оферта

/

229803

Дати & цени

Цената включва

Цена

От 1490 € / човек в двойна стая

Хотели Standard

San Jose Presidente Hotel, Costa Rica Hotel/ Country inn & Suites

Tortuguero Evergreen Lodge/ Anhinga Lodge

Sarapiqui Tirimbina Lodge/ Sarapiquis Rainforest Lodge/ Hacienda Pozo Azul

Arenal Arenal Paraiso/ Arenal Volcano Inn/ Casa Luna

Tamarindo Best Western Tamarindo Vista Villas/ Luna Llena/ Tamarindo Bay Boutique

Цената включва:

03 нощувки (закуска) в Сан Хосе

Пешеходна обиколка с екскурзовод на Сан Хосе

02 нощувки (закуска, обяд, вечервя) в Тортугеро

Разглеждане на Национален Парк Тортугеро с лодка

02 нощувки (закуска) в Сарапики.

Екскурзия „Неотропически Център Сарапики

02 нощувки (закуска) в Аренал.

03 нощувки (закуска) в Тамариндо.

Транспорт от Тамариндо до Сан Хосе.

Транспорт по програмата.

Екскурзовод по време на цялото пътуване.

Цената не включва:

Самолетен билет София – Сан Хосе – София.

Програма на пътуването

Коста Рика – Градината на Централна Америка, е вулканична, красива, богата и непозната. Столица на Иберо-американската култура, страната е като голям защитен парк със стотици природни обекти, вулкани, резервати, кафейни и кокосови плантации, археологически паметници и исторически места. Културата и хората на Коста Рика са красиви като самата страна.

01 Ден Пристигане в Сан Хосе

Коста Рика е разположена в географска зона със субекваториален климат с високи температури през цялата година. Ще откриете невероятното гостоприемство на хората, характерно за този малък тропически рай, в усмивките на хората, топлият бриз и леката ръма на дъждовните гори.

Посрещане от летище Juan Santamar?a International. Трансфер до хотела в Сан Хосе.

02 Ден Сан Хосе

Закуска. Пешеходна обиколка на града. Посещение на Националния музей, Музея на Нефрита, където са изложени някои от най- впечатляващите скъпоценни камъни. Следва посещение на Пре – Колумбийския Златен музей с изключителна колекция от 1600 златни предмета, изработени в периода 500 г. – 1500 г., Нациолния Театър, най- красивата историческа сграда в столицата, катедралата Метрополитън и Централния пазар.

03 Ден Сан Хосе – Тортугеро

Закуска. Отпътуване за Тортугеро, една от най- известните дестинации за екотуризъм в Коста Рика. Невероятната природа на Национален парк Тортугеро се състои от дъждовни гори, канали, реки, плажове и лагуни. Природният парк и градчето са достъпни само с лодка или малък самолет. Настаняване. Обяд и вечеря в хотела.

04 Ден Национален парк Тортугеро

Закуска. Целодневно пътуване през гъстата дъждовна гора, мрежата от канали и лагуни на Тортугеро. По пътя ще срещнете множество костенурки, които снасят яйцата си на плажа, ще се насладите на неверояната красота на тропическата растителност, отразена във водните огледала, докато пътувате с лодка по каналите. Това е един от най- богатите на био разновидности региони. Включен обяд. Вечеря в хотела.

05 Ден Тортугеро – Сарапики

Закуска. Отпътуване за Сарапики. Това е място, на което ще се потопите в тропическата природа, заобиколени от високите Almendro дървета, маймуни Mantled Howler, типичните за страната Тукани и много други. Благодарение на огромното си разнообразие от видове, това е най- доброто място за наблюдение на птици. Настаняване в хотел в Сарапики.

06 Ден Сарапики

Закуска. Екскурзия „Неотропически Център Сарапики” и Археологическият парк „Alma Ata”.

Ден 07 Сарапики – Аренал

Отпътуване за известният град Фортуна в северната част на коста Рика.

Вулканът Аренал е един от най – посещеваните в света като привлича хиляди посетители всяка година. Съчетавайки невероятните пейзажи на вулканът и езерото Аренал, множеството горещи извори и възможностите за различни видове спорт, Аренал е най – посещаваният регион в Коста Рика.

08 Ден Аренал

Закуска. Свободен ден.

09 Ден Аренал – Гуанакасте / Тамариндо

Благодарение на сухият климат, зимата в северната Тихоокеанска част на Коста Рика, е топла и слънчева, а ветровете по крайбрежието превръщат Гуанакасте в рай за сърфистите.

Плажовете на Коста Рика са сред най-хубавите в света – изключително красиви и чисти. Ще Ви предложат кашмирени пясъци за излежаване и кристална, безопасна вода за плуване. Разнообразието от морски живот и невероятни места за гмуркане привличат любителите на подводните спортове.

Всичко това в допълнение на красивите и живописни национални паркове и множеството възможности за практикуване на разнообразни видове спорт, правят Гуанакасте иделано място да опознаете чара на Коста Рика. Настаняване в Тамариндо.

Ден 10: Гуанакасте / Тамариндо

Ден 11: Гуанакасте / Тамариндо

Закуска. Свободни дни Тамариндо, в който можете да се насладите на невероятните плажове, а в края на деня, да наблюдавате незабравимите цветове на залеза над океана докато вечеряте в ресторанта на плажа или някой от плажните барове на резорта.


Ден 12: Гуанакасте / Тамариндо – Сан Хосе

Закуска. Отпътуване от Тамариндо за Сан Хосе.

Трансфер до хотела Сан Хосе.

Ден 13: Сан Хосе

Трансфер до летище за международен полет Сан ХосеСофия.

Тагове

Оферти - Коста Рика |  Оферти - Сан Хосе |  Екскурзии - Коста Рика |  Екскурзии - Сан Хосе |  Екзотична почивка 2024 - Коста Рика |  Екзотична почивка 2024 - Сан Хосе

Избрани оферти