Начало / Екскурзии / Екскурзии - Видин

Крайова - Магията на Олтения

Номер на оферта

/

163938

Дати & цени

Цената включва

1 нощувка в хотел в хотел *** - гр.Видин;
1 закуска;
1 вечеря;
Транспорт с комфортен автобус;
Гранични и магистрални такси;
Екскурзоводско обслужване по целия маршрут;
мед. застраховка на ЗАД„Армеец“ , с асистанс на стойност 5000 евро.

Цената не включва

Разходи от личен характер;
Приблизителни входни такси за посещаваните обекти:

- Музей-крепост "Баба Вида" – 4 лв.
- Видин – Исторически музей – 4 лв.

Застраховка - Отмяна на пътуване - от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Армеец“,София, ул. Стефан Караджа 2.

Програма на пътуването

Дата: 01.04.2017

Престой: Двудневна

Цена: 99 лв.

1 ден 01.04.2017 СОФИЯ – КРАЙОВА – КАЛАФАТ - ВИДИН
Отпътуване от гр.София в 06:30 ч., по маршрут: СофияВидин – Крайова. Пристигане в град Крайова. Пешеходна обиколка на града, по време на която се разглеждат красивият площад „Михай Витязул“ с пеещите фонтани, преминава се покрай Арт музея, музея на Олтения, съставен от три различни сгради, които представят природонаучни, археологически и етнографски експонати, катедралата „Свети Димитър“ и други. Свободно време за обяд и разходка. Посещение на четвъртия по големина градски парк в Европа, Николае Романеску. Свободно време за разходка. Отпътуване за Калафат. Възможност за разходка и шопинг в центъра на града. Отпътуване за Видин. Настаняване в хотел *** - гр. Видин. Вечеря. Нощувка.

2 ден 02.04.2017 ВИДИН – СОФИЯ
Закуска. Панорамна обиколка на град Видин. Градът изгражда своя облик в продължение на две хилядолетия, поради това е сложна смесица от различни исторически епохи. Посещение на най-известната забележителност на старопрестолния град, средновековната крепост "Баба Вида" – единствената изцяло запазена в страната /Х век/. Свободно време за разходка и обяд. Възможност да се разходите в Крайдунавският парк, една от най-красивите крайдунавски градини по поречието на р.Дунав, да посетите Кръстата казарма, Турският конак, където сега се помещава регионалния Исторически музей,Катедрален храм Св. Димитър, който е третият по височина храм в България и паметник на културата с национално значение, Джамията и библиотеката на Осман Пазвантоглу, Еврейската Синагога, построена през 1894 г. Отпътуване за град София. Пристигане в София вечерта.


Доплащане:

Настаняване в единична стая – плюс 20 лв.


Забележки:

Необходим депозит при резервация : 50% от пакетната цена;
Доплащане до 10 дни преди датата на отпътуване;
Лица над 85 годишна възраст не подлежат на застраховка;
Деца до 18 г. пътуващи с един или без родител - нотариална заверка от единия или двамата родители;
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията.


ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
Необходими документи:

Лична карта или задграничен паспорт.


ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160163070000031/05.11.2016 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55
Застраховка "Отмяна на пътуване" се издава само и единствено по желание на клиента в деня на сключване на договор за организирано пътуване според общите условия на ЗАД "Армеец.

Допълнителна информация

Настаняване на дете до 12 години в стая с двама възрастни на допълнително легло – минус 20лв.

Тагове

Оферти - България |  Оферти - Видин |  Екскурзии - България |  Екскурзии - Видин |  Уикенд почивка - България |  Уикенд почивка - Видин

Избрани оферти