Начало / Екскурзии / Екскурзии - Амстердам

Ниската земя - Нидерландия и цветният килим в Брюксел с полет от Варна

Номер на оферта

/

228587

Дати & цени

Цената включва

*Самолетни билети Варна /София – Амстердам – София / Варна с редовен полет на авиокомпания България Ер и включени летищни такси и багаж до 23кг.
*6 нощувки със закуски в хотели кат.3*
*2 в Антверпен - Ibis Antwerpen Centrum 3*
*2 в Брюксел - Ibis Brussels Erasme***
*2 в района на Делфт - Best Western Plus Grand Winston Hotel 4*
*Автобусен транспорт с лицензиран автобус по програмата
*Водач-екскурзовод по време на цялото пътуване
*Туристическа програма в Антверпен, Брюж, Гент, Брюксел, Делфт и Амстердам
*Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро.

Цената не включва

*Еднодневна екскурзия Динан и Люксембург - 100 лв.
*Билет за Музея Ван Гог - 40 лева на възрастен. Цената включва входен билет и такса резервация. По желание, заявява се и се заплаща предварително от България.
*Входни такси за посещаваните обекти
*Разходи от личен характер
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи от 64 до 74 години – 14лв
*Доплащане за медицинска застраховка за туристи над 74 години (туристи над 74г се застраховат при различни условия, възможно е застрахователната компания да изисква попълване на здравна декларация)

Програма на пътуването

Ниската земя - Нидерландия и цветният килим в Брюксел с полет от Варна

Маршрут: Антверпен – Брюж – Гент – Брюксел – Лейден – ДелфтАмстердам

Цена на човек в двойна стая:
12.08 - 18.08.2020г. - 1770 лв.

Ранно записване до 16.03.2020г.

==============================================================


ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!


==============================================================

Програма:

1-ви ден – Антверпен
Полет от Варна за София в 04:50 - 05:40ч. Полет за Амстердам в 07:10ч. с авиокомпания Bulgaria Air. Пристигане на летището в Амстердам. Oтпътуване за Антверпен – Диамантният град. При възможност, настаняване в хотелa Ibis Antwerpen Centrum 3*. Кратка почивка. Пешеходна туристическа програма в старата част на града: Големият пазарен площад със сградата на Кметството, църквата „Сейнт Джеймс“ с гроба на фламандския художник Петер Паул Рубенс от епохата на Барока, Катедралата „Дева Мария“ – най-старата сграда в града, историческия средновековен замък „Хет Стийн“. Свободно време в Антверпен. Нощувка.

2-ри ден – Туристическа програма в Брюж и Гент
Закуска. Отпътуване за Брюж, известен като „Северната Венеция“. Разходка в старата част на града – ще започне от Бегинхоф и ще продължим към църквата „Дева Мария“, площад „Бург“ с Базиликата на Светата Кръв и ще завършим на площад „Маркт”. Свободно време. Около обяд пътешествието ни продължава към средновековната столица на Графство Фландрия – Гент. Старинният Гент е музей от средните векове, град-пристанище. Крайбрежната му част е пропита с духа на историята и поезията… За неговото величие и до днес свидетелстват архитектурните му шедьоври. Гент не напразно носи прозвището „градът на изкуството“. Отпътуване за Брюксел. Настаняване в хотел. Пешеходна разходка в централната част на Брюксел. Ше се насладите на Цветния килим, разположен на „Гранд Плац“ със сградите на гилдиите и Кметството. Ще разгледаме Катедралата „Св. Михайл и Гудула“, Галерията „Св. Хуберт” и „Манекен Пис”. Свободно време в Брюксел. Нощувка.

3-ти ден – Брюксел
Закуска. По желание: посещение на един от символите на Брюксел – Атомиум и увеселителния парк „Европа в миниатюри“. Следобяд разходка в парка с Двореца на нациите, Съдебната палата. Свободно време в града. Нощувка.

4-ти ден – Лейден и Делфт
Закуска. Отпътуване за Нидерландия. Посещение на Лейден – град с уникална архитектура, благодарение на множеството архитектурни паметници от XIII-XVIIв. Разходка в Стария град –голяма част от сградите, датиращи от XVI и XVIIв., са запазени непокътнати. Историческият център на Лейден се счита за вторият най-голям в Нидерландия, изпреварен единствено от този в Амстердам. Разходка в град Делфт – един от най-красивите градове в Нидерландия. Разходка в старата част на града: Nieuwe Kerk (Новата църква), Oude Kerk (Старата църква), Кметството, Зърнения пазар, посещение на фабрика за типичния синьо-бял порцелан, с който градът е световно известен. Все още произвеждан и ръчно рисуван тук, той е изключително популярен и търсен. Вечните шарки и цветови схеми на делфтския порцелан са устояли на времето и изменящите се вкусове на колекционерите. Вечерта настаняване в хотел Best Western Almere. Свободно време. Нощувка.

5-ти ден – Пълен туристически ден в Амстердам
Закуска. Отпътуване за Амстердам. Пълен туристически ден в Амстердам. По желание, посещение на два от най-известните музеи: Музеят на Ван Гог – най-голямата художествена колекция в света от Винсънт Ван Гог). В музея има и много творби на други импресионисти, като Моне и Гоген (заявява се и се заплаща предварително от България). Националният музей (Rijksmuseum), който притежава уникална художествена колекция. Сред петте хиляди творби, безспорно най-добрата е „Нощна стража” на Рембранд. След музеите ще разгледаме един от най-големите цветни пазари, а следобяд ще се разходим по каналите на Амстердам. По време на разходката с корабче, която трае 60 мин., ще чуете прекрасна беседа и ще се насладите на града от една друга гледна точка. Свободно време. Нощувка.

6-ти ден – Амстердам и Гитхорн
Закуска. Отпътуване за малкото нидерландско селце Гитхорн. Наричат го още и Нидерланската Венеция, тъй като водните канали в него имат площ от 7,5 км2. Основан през 1230г., днес Гитхорн е известен като селцето, което няма улици. Ще имате усещането, че сте част от най-красивата картичка. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.

7-ми ден
Закуска. Трансфер до летището и полет до София в 10:15ч. Пристигане в София в 14:20ч. Полет от София до Варна 20:00ч. Пристигане на летището във Варна в 20:50ч.

============================================================

Забележка:
*Цената е валидна при минимум 30 туриста;
*Срок за уведомяване за ненабран брой туристи: 20 дни преди датата на отпътуване.
*В случай, че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение.

Условия за записване:
*Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на пакета и сключен договор за организирано пътуване.
*Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Необходими документи:
*До Нидерландия се пътува с валидна лична карта.
*За деца до 18г., пътуващи с един или без родител, нотариално заверена декларация от единия или двамата родители!

Такса прекратяване:
*при наличие на повече от 60 дни преди датата на отпътуване се удържа внесения депозит;
*между 59-ия и 30-ия ден преди датата на заминаване се удържа 50% от стойността на екскурзията;
*между 29-ия и 10-ия ден преди датата на заминаване се удържа 80% от стойността на екскурзията;
*при по-малко от 10 дни (включително и неявяване при отпътуване) се удържа 100% от стойността на екскурзията.

Допълнителна информация:
*Възможна е промяна в поредността на посещаваните обекти в зависимост от полетното разписание, преценката на екскурзовода и сезоните промени в работното време.
*Цената на екскурзията е калкулирана при курс на еврото 1 EUR = 1,95583 лева *Туроператорът си запазва правото да промени цените в случай на значителна промяна във валутните курсове, при увеличаване стойността на транспортните разходи, в т. ч. на горивото, както и увеличаване размера на такси, свързани с ползвани услуги по договора, като летищни, входни и други такси. При промяна на курса цените ще бъдат актуализирани към датата на плащане. Туроператорът си запазва правото да прави промени в офертата, ако важни обстоятелства налагат това, като потребителят ще бъде уведомен за това чрез сайта на фирмата.
*Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.
*Туроператорът има възможност, по искане на Потребителя да му предложи сключване на застраховка "Отмяна на пътуване". Застраховката се сключва в деня на извършено първо плащане на направената резервация за организирано пътуване.
*Туроператорът има сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 03700100002492/27.12.2019 на "ЗД ЕВРОИНС", гр.София, бул. "Христофор Колумб" 43.


==============================================================

ЗА ИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО СВОБОДНИ МЕСТА И РЕЗЕРВАЦИЯ, МОЛЯ, ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЧРЕЗ БУТОНА "ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ"!

==============================================================

Тагове

Оферти - Холандия |  Оферти - Амстердам |  Екскурзии - Холандия |  Екскурзии - Амстердам |  Лято в чужбина - Холандия |  Лято в чужбина - Амстердам

Избрани оферти