Начало / Екскурзии / Екскурзии - Дубай

Круиз Дубай, Абу Даби и Оман+ самолетен билет

Номер на оферта

/

205782

Дати & цени

Цената включва

? Самолетни билети с летищни такси София – Дубай – София;
? Трансфери летище – кораб – летище;
? 7 нощувки на борда на круизния кораб Costa Mediterranea;
? Пълен пансион на борда – закуска, обяд, следобеден снак, вечеря;
? Използване на съоръженията на кораба като плувен басейн, шезлонги, фитнес, нощен клуб, кърпи за плаж, библиотека;
? Участие в игри, състезания, тематични партита;
? Жива музика, шоу програми, кабаре;
? Пренасяне на багажите от пристанището до кораба и обратно;
? Пристанищни такси в размер на 140 евро;
? Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро със ЗАД Мондиал;
? Тур мениджър от фирмата при 30 пътуващи.

Цената не включва

? Напитки;
? Екскурзии на брега;
? Такса обслужване 10 евро на възрастен на ден, 5 евро на дете до 17 г. Заплаща се задължително на кораба.
? Рум сървиз, услуги в СПА центъра, интернет.

Програма на пътуването

1 ден /09.02.2018/ Дубай
Полет СофияДубай. Трансфер и настаняване на круизния кораб. Нощуване.
2 ден /10.02.2018/ Дубай
Престой в Дубай до 12.00 ч. Отплаване.
3 ден /11.02.2018/ Мускат, Оман
Пристигане в Мускат в 08.30 ч. Полудневна екскурзия, която ще ви запознае с най-интересните места на града: Голямата джамия, сука Muttrah – комбинирал история и съвременност, където ще имате възможност за пазар. Следващата спирка е музея Bait al-Zubair, построен като резиденция през 1914 г. и превърнат в музей на оманското културно наследство през 1998 г. Фото пауза пред двореца Ал-Алам и форта Ал-Мирани от 1587 г. Свободно време. Корабът отплава в полунощ.
4 ден /12.02.2018/ на вода
Свободен ден за почивка и забавления на борда.
5 ден /13.02.2018/ остров Сир Бани Яс
Престой между 09.00 и 18.00 ч. Сир Бани е остров – резерват, озеленен и дом на много свободно движещи се животни като жирафи, орикс, антилопи. Може да се включите в сафари или да прекарате ден на плажа.


6 ден /14.02.2018/ Абу Даби
Престой между 09.00 и 22.00 ч. Панорамна екскурзия на Абу Даби, столицата на Обединените Арабски Емирства. По време на посещението на града ще имате възможност да посетите Бялата Джамия, най-голямата в страната. Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които да запечатате споменът от посещението си в Абу Даби. Турът продължава с фото-спирка пред емблематичния луксозен хотел Emirates Palace. После се отправяме към „Heritage village”, където ще може да видите как са живели хората преди откриването на петрола. Фото-стоп при най-големия тематичен музей “Ferrari world”, в който се намира най-бързото влакче в света, развиващо скорост от 240 км/ч. Желаещите могат да посетят парка или да останат до вечерта в Яс Мол, който е свързан с музея.
7 ден /15.02.2018/ Дубай
Корабът пристига в Дубай в 08.00 ч. Екскурзия, която ще ви запознае от близо с културата, историята и религията на Дубай. Ще се отправим към изкуствения остров Палмата и хотел Атлантис. Следват символите на града - Бурж Ал Араб и джамията Джумейра. Разглеждане на старата част на Дубай, там където е започнало всичко. Първата ни спирка ще бъде Музея на Дубай, за да научим повече за откриването на петрола и как се е променил животът на местните хора. С Абра, водно такси, ще отидем до търговската част на града – Дейра. Там ще имаме свободно време за пазар в най-известните два пазара: за подправки и за злато. Турът завършва с посещение на Дубай Мол.
8 ден /16.02.2018/ Дубай
Трансфер до летището за полет ДубайСофия.

Круизен кораб Costa Mediterranea

Корабът разполага със 1057 каюти, разположени на 12 дека.
Построен през 2003 г., реновиран 2013 г

Услуги на борда:
Основен и бюфет ресторанти, пицария, грил ресторант, 12 бара, диско клуб, театър с шоу програми, казино, шопинг галерия, библиотека, фото център, 4 басейна, водна пързалка, детски клуб, 4 джакузи, СПА център с турска баня, сауна, масажи, салон за красота, фризьор и маникюр, слънчева тераса с шезлонги, фитнес център, безжичен интернет.

Каюти:
Всички каюти са оборудвани с едно двойно или две разделени легла, индивидуален климатик, сателитна телевизия, сешоар, сейф, минибар. Срещу заплащане има рум сървиз и безжичен интернет.


Условия:
Цената на екскурзията е валидна при 30 платили. Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи – 30 дни преди датата на отпътуване.
Възможно е да има промяна в летищните и пристанищните такси. Ще бъдете уведомени до 20 дни преди началото на екскурзията.
За пътуване до Обединените арабски емирства е необходим международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България.
За посещнието на джамиите е необходимо жените да бъдат с покрити ръце, крака и коса. Мъжете с дълги панталони и тениска с ръкави.
Не са необходими ваксинации.
Аполо има сключена застраховка Отговорност на Туроператора със ЗК Евроинс, полица № 03700100001108
Аполо предлага застраховка „Помощ при пътуване - Анулиране и прекратяване на пътуването на ЗК Алинц
Период на пътуване: 09.02 – 16.02.2018 г.


Резервации:
При резервация се плаща 50% от стойността на екскурзията.
Пълно плащане до 01.11.2017 г.

Тагове

Оферти - Дубай (ОАЕ) |  Оферти - Дубай |  Екскурзии - Дубай (ОАЕ) |  Екскурзии - Дубай |  Круизи 2024 - Дубай (ОАЕ) |  Круизи 2024 - Дубай

Избрани оферти