Начало / Екскурзии / Екскурзии - Париж

Круиз до Франция

Номер на оферта

/

203944

Дати & цени

Цената включва

v 4 нощувки на борда на круизен кораб Seine Princess;
v Пристанищни такси;
v Настаняване на база пълен пансион на кораба – закуска, обяд и вечеря /влизане на вечеря, излизане на закуска/;
v Напитки по време на хранене и в бара – алкохолни и безалкохолни напитки, чай и кафе;
v 1 нощувка със закуска в 3* хотел в Париж;
v Трансфери Париж – кораб – хотел;
v Екскурзия в Онфльор;
v Панорамна обиколка на Париж;
v Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро;
v Тур мениджър.

Цената не включва

v Самолетен билет и двупосочен трансфер;
v Екскурзии на брега – резервират се от България;
v Бакшиши.
v Премиум напитки – шампанско, избрани вина и ликьори;

Програма на пътуването

Речен Круиз по Сена
Магията на Нормандия от Париж до Атлантическия бряг


Париж – Онфльор - Руан – Поаси - Париж
6 дни/ 5 нощувки
Цена от : 1958,00 лв.


Речен кораб Seine Princess
Корабът е построен през 2002, реновиран през 2010 г. и предлага съвременни удобства и комфорт. Разполага със 67 кабини, ресторант, панорамен бар, интернет, слънчева тераса със шезлонги. Кабините са намират на 2 палуби и разполагат с две легла, с панорамен прозорец, сателитна ТВ, сейф, баня с тоалетна, сешоар.

1 ден /19.04.2018/ Париж – Онфльор
Трансфер с автобус от Париж. Пристигане в Онфльор и разходка из красивия морски град. Ще видите най-голямата дървена църква във Франция - Света Катерина, обявена за исторически монумент през 1879 г., старинните складове за сол от 17 век, днес превърнати в зали за културни събития, църквата Свети Леонард, възстановена през 16 век след 100- годишната война, яхтеното пристанище Настаняване на круизния кораб. Коктейл за Добре дошли.
2 ден /20.04.2018/ Онфльор
Днес може да се включите в екскурзия до Брега на Цветята – Довил, символ на френската елегантност, престиж и изтънченост. Очаква ви разходка из крайбрежната променада, изградена през 1923 г., за знатните гости на града. Ще видите луксозните вили, хотели и Голямото казино, често посещавани от френските кино звезди. Следващата спирка е Трувил, любимо място на творците от епохата на Бел Епок. След обяд на борда ви очаква Алабастровия бряг – една от най-впечатляващите природни картини в района на Етрет, където скалите зрелищно потъват в Атлантика. Ще разпознаете пейзажите, които често присъстват в картините на най-известните френски импресионисти. Вечерта кораба отплава към Руан.
3 ден /21.04.2018/ Руан – Поаси
Очаква ви вълнуваща среща с изкуството на импресиониста Клод Моне. Ще посетите къщата и градините с лилии, послужили за вдъхновение на най-известните платна на художника. Връщане на борда за обяд. Пешеходна разходка из Руан, културна, историческа и гастрономическа столица на Нормандия. Градът е известен с катедралата Нотр Дам и близкия площад, където пред 1431 г. Жана Д`Арк е изгорена на кладата. Отплаване към Поаси.
4 ден /22.04.2018/ Поаси – Париж
Разгледайте блестящия Версайски дворец и след това се насладете на футуристичния квартал Дефанс, плавайки по Сена на влизане в Париж. Вечерта на борда ви очаква прощална гала вечеря под светлините на Айфеловата кула.
5 ден /23.04.2018/ Париж
След закуска панорамна обиколка на френската столица с разглеждане на историческите райони на Париж – Латинския квартал, Маре, остров Сите, Площада на Съгласието, Катедралата Нотр Дам, Айфеловата кула, Лувъра - отвън, градините Тюйлери, Елисейските полета, Триумфалната арка. Настаняване в хотел. Свободно време. Вечерта може да посетите някое от известните парижки кабарета.
6 ден /24.04.2018/ Париж
След закуска освобождаване на хотела.

Информация и цени: ТУК!
58

Допълнителна информация

v Условия за резервации:
- Резервации се приемат с авансово плащане от 300 лева на човек.
- Пълно плащане до …..
- Дата за потвърждаване на круиза ….или по-рано при събиране на необходимия брой участници.
- Минимален брой участници – 60 души.
v Документи:
- Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт.
- Ваксинации: по дестинацията не са необходими ваксинации.
- Фирмата предлага и застраховка "Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на - пътуване“ на ЗД Алианц.
v Туроператорът има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс, полица № 03700100001108 /02.12.2016г.
v Туристическа агенция "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" на стойност между 1,50% и 3,50% от стойността на пакета в зависимост от продължителността на периода до началото на пътуването и възрастта на туриста. Застраховката се сключва в деня на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотел. "Стил Травел" ЕООД предлага възможност за сключване на всички застраховки по чл. 80, ал. 1, т. 14 от Закона за Туризма (ЗТ).

Тагове

Оферти - Франция |  Оферти - Париж |  Екскурзии - Франция |  Екскурзии - Париж |  Алтернативен туризъм - Франция |  Алтернативен туризъм - Париж

Избрани оферти