Начало / Екскурзии / Екскурзии - Сингапур

Круизен пакет "Азия на длан"

Номер на оферта

/

193288

Дати & цени

Цената включва

Водач от агенцията при записани минимум 16 туристи
- Самолетен билет за полети София – Сингапур, Хонг Конг - София с включени 40кг чекиран багаж и 7 кг ръчен багаж.
- Летищни такси
- 2 нощувки със закуска в хотел 4**** в Сингапур в централна част
- 1 нощувка със закуска в хотел 4**** в Хонг Конг в централна част
- Трансфери летище-хотел-пристанище; пристанище-хотел- летище.
- 14 нощувки на база пълен пансион за хранене на борда на кораб VOLENDAM на круизна компания Holland America. Всички кабини са много комфортно обзаведени: тоалетна, климатик, телефон, радио, телевизор и трезор;
-пълен пансион на изхранване на борда на кораба: кафе, обяд, вечеря, следобедна закуска & чай, среднощен бюфет и понякога бюфет-изненада;
- поздравителен коктейл от капитана за Добре дошли!
- участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
-музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
-всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
-ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
- Персонален стюард и помощник стюард, персонална маса за вечеря в ресторанта.
- Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- Застраховка“Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро

Цената не включва

Виза за Тайланд – 35 евро (изготвя се предварително от агенцията)
- Виза за Виетнам – 55 долара (изготвя се на борда на корба)
- Виза за Камбоджа- 63 долара (изготвя се на борда на корба)
- Не се изисква виза за Сингапур и Хонг Конг
- Екскурзиите, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Такса обслужване на кораба: 12.50 USD/на ден на човек
- Застраховка „Отмяна на пътуване”

Програма на пътуването

Круизен пакет "Азия на длан"
* Сингапур - Камбоджа - Тайланд -
- Виетнам - Хонг Конг *

Маршрут: Сингапур, Тайланд, Камбоджа, Виетнам, Хонг Конг

03.12.2017 София-Сингапур
Вечерен полет София-Сингапур.

04.12.2017 Сингапур
Кацане в Сингапур следобяд на 04/12. Трансфер до хотел 4* в Сингапур. Нощувка.
Сингапур е островен град - държава. Името му означава „Град на лъва“. Той е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в Азия. Привлича с уникалната си смесица от небостъргачи, търговски центрове и типични местни кварталчета. Сингапур ще остави спомени у вас за един истински град от бъдещето.

05.12.2017 Сингапур
Закуска. В днешния ден ще посетим Ботаническата градина с Националната градина на орхидеите на площ от 3 хектара и над 10 000 вида орхидеи. Следобяд ще се отправим с лифт към острова на мира и спокойствието - Сентоса. Някои от най-известните атракции там са Океанариумът, Зоологическата градина и светлинния спектакъл на брега.

06.12.2017 Сингапур
Закуска. В днешния ден ще имате време за посещение на Градините на залива с техните „Супер дървета” и/или сутрешна разходка по Орчард Роуд или Марина Бей – най-новата част на Сингапур. Освобождаване на стаите и трансфер до круизния терминал за чекиране и настаняване на борда на кораба. Отплаване в посока Тайланд / Ко Самуи 16:00 часа.

07.12.2017 Плаване
В днешния ден можете да се насладите на приятния бриз и неверояното удовлствие от плаването в Индийкия океан на борда на луксозен круизен кораб.

08.12.2017 Ко Самуи, Пристанище Nathon, Тайланд 08:00-15:00
ОГРАНИЧЕН ДОСТЪП ЗА ИНВАЛИДИ
Повечето туристи посетили Ко Самуи, се връщат отново и отново, тъй като това райско местенце предлага за всекиго по нещо. Тези от вас, които обичат да релаксират имат възможност да пробват тайландски масаж или да си почиват на плажа. Тук е мястото, където може да се гмуркате в кристално чистите води на Тайланския залив, да яздите слон или да видите как се култивират перлите. Предлагаме ви също посещение на Националния морски парк Angthong.

09.12.2017 Банкок, Пристанище Laem Chabang, Тайланд 07:00-00:00
През този ден ви предлагаме възможност за екскурзия с нощувка в Банкок , в която ще посетите старата столица Аютая, от времето когато Тайланд е бил Сиам; Големия Дворец, храмът Ват По, Древния град - най-големия музей на открито в света, а на сутринта ще се потопите в неповторимата атмосфера на най-известния Плаващ пазар в света (срещу доплащане) .
Днес Аютая е под закрилата на ЮНЕСКО. Тук се намира реплика на храма Ангкор Ват и най-старият храм Ват Махатат.

10.12.2017 Банкок, Пристанище Laem Chabang, Тайланд 00-15:00
В днешния ден до обяд можете да се възползвате от прочутия тайландски масаж на сушата, който ще отпусне сетивата Ви и ще подготви тялото Ви за нови приключения.

11.12.2017 Сиануквил, Пристанище Sihanoukville, Камбоджа 08:00-21:00
Сиануквил е най-големия морски курорт в Камбоджа и главно пристанище на страната. Намира се в Сиамския залив. В днешния ден ще имате възможността да посетите най-известните храмове в областта Ват Леу и Ват Краом в планината Сиануквил (срещу доплащане) или националния парк „Ream“, който ще ви омагьоса с невероятната си природа(срещу доплащане) .

12.12.2017 Плаване
Време за релаксиране и отмора сред комфорта и забавленията на кораба.

13.12.2017 Хошимин (Сайгон), Пристанище Phu My, Виетнам 06:00-18:00
Хо Ши Мин е град на контрасти. Редом с оживените пазари, препълнените кафенета по тротоарите и многобройните студиа за масаж и акупунктура, в града усилено се строят и модерни небостъргачи. Възможност за обзорна екскурзия до най-атрактивните за туристите обекти: китайския квартал “Колон”, пищния пазар “Бен Тханх”, “Двореца на обединението”-символ на края на Виетнамската война, Пагодата на Нефритения Буда, катедралата “Нотр Дам” и музея, където ще имате възможност да се запознаете с културата на кхмерите (срещу доплащане).

14.12.2017 Nha Trang (Ня Чанг), Виетнам 12:00-23:00
Ня Чанг представлява магическа комбинация на исторически обекти със зашеметяваща природа. Заобиколен от хълмове и надарен с прекрасни плажове, тюркоазения залив на града прегръща в себе си и много очарователни острови. Възможност за екскурзия до кулите Po Nagar Cham - един от малкото останали обекти от цивилизацията Чам и пагодата Лонг Сон (срещу доплащане).

15.12.2017 Плаване

16.12.2017 Хой Ан, пристанище Da Nang , Виетнам 07:00-17:00
Никъде чарът и историята на Виетнам не са устояли по-дълго, отколкото в древния пристанищен град Хой Ан. Ще откриете много домове, минерални бани, пагоди, мостове и магазини, храмове, сред които Phuc Kien . А красивата плажна ивица в Куа Дай е идеалното място за почивка след разходката.

17.12.2017 Плаване

18.12.2017 Халонг Бей, Виетнам 07:00-20:00
Името на пристанището означава Залив на изгряващя дракон. Заради своите 1969 острова, това невероятно чудо на природата е под закрилата на ЮНЕСКО. Възможност за екскурзия до пещерата Thien Cung и/или до делтата на Червената река (срещу доплащане).

19.12.2017 Плаване

20.12.2017 Хонг Конг акостира в 07:00
Освобождаване на кораба и трансфер до хотел 4*. Нощувка.
В днешния ден сме предвидили разходка по крайбрежната алея на звездите при пристанището Виктория, търговската част на града Уанчай и изкачване до връх Виктория, откъдето се открива невероятна 360 градусова панорама към целия Хонг Конг и Коулун, както и към оживеното пристанище (срещу доплащане).

21.12.2017 Хонг Конг
Възмоност за екскурзия до района Абърдийн с рибарските лодки в типичен японски стил и плаващи ресторанти, акостирали в едни от най-интересните заливи Репулс Бей и Дийп Уотър Бей (срещу доплащане). Оставяме време и за шопинг защото на този град просто му отива.
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище за късен полет от Хонг Конг за България.

22.12.2017 София. Край на програмата.
Кацане в София сутринта на 22/12.

ЗАБЕЛЕЖКА:
-Офертата с водач от агенцията е валидна при записани минимум 16 човека
-Екскурзиите, предложени по програма са примерни и подлежат на промени
-Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи

УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:
- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване

Тагове

Оферти - Сингапур |  Оферти - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Екскурзии - Сингапур |  Круизи 2024 - Сингапур |  Круизи 2024 - Сингапур

Избрани оферти