Начало / Екскурзии / Екскурзии - Маями

Круизен пакет „Централна Америка и Кариби“

Номер на оферта

/

220364

Дати & цени

Цената включва

Пътуването включва:
- Самолетен билет за полети София – Маями - София
- Летищни такси с включен 1 бр. ръчен и 1 бр. чекиран багаж на човек
- 2 нощувки в хотел Breakwater South Beach 4* или еквивалентен
- 11 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб MSC Divina
- пълен пансион за изхранването на борда на кораба на бюфет и в основния ресторант
- участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
- музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
- всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
-ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
-Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- Трансферите по програмата
- Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
- Водач от агенцията при записани минимум 15 туристи

Цената не включва

Цените не включват:
- Виза за САЩ: 288 лв.
- по желание- съдействие за онлайн попълване на визова анкета - 50 лв.
- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Интернет на борда на кораба (срещу заплащане)
- Напитки на борда на кораба
- Такса обслужване на кораба - 10 евро/ден/човек

Програма на пътуването

Круизен пакет „Централна Америка и Кариби“

Дата на отпътуване: 17 ноември 2018

САЩ, Ямайка, Колумбия, Панама, Коста Рика, Мексико


Пакетно пътуване с включени самолетни билети, 11 нощувки на 5* кораб MSC Divina на база пълен пансион за хранене, 2 нощувки в хотел в Маями, трансфери, пристанищни такси, медицинска застраховка, водач при записани 15 човека.



17.11.2018 София - Маями
Полет от София до Маями с Турски авиолинии със следното разписание: СофияИстанбул 09:45 – 12:15; ИстанбулМаями 15:10 – 21:10 ч. Следва трансфер до хотел Breakwater South Beach, разположен на прочутия Ocean Drive. Настаняване и нощувка.


18.11.2018 Маями, отплава в 19:00 ч.
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до пристанище и настаняване на борда на кораба. Отплава в 19:00 ч.


19.11.2018 плаване
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.


20.11.2018 Очо Риос, Ямайка, 10:00 – 18:00 ч.
Ямайка е една от най-екзотичните дестинации в света. Ярко слънце, карибски цветове, тюркоазена вода. Това е мястото и на най-малките птици-колибри. А мечта ли ли сте да плувате с делфини? Тук имате възможност да танцувате, пеете и да получите целувка от тези удивителни създадния в естествената им среда. След това може да направим катерене по световно известните речни водопади Dunns- едно спиращо дъха преживяване.


21.11.2018 плаване
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.


22.11.2018 Картахена, Колумбия, 08:00 – 17:00 ч.
Картахена де Индиас - един от най-старите градове в Латинска Америка, главен център на испанските колонизатори и петият по големина град в Колумбия. А перлата в короната е Старият град на Картахена - Сиудад Виеха, където за вас ще се открият гледки на цветни дървени балкони, вътрешни дворове с много цветя, тесни калдъръмени улички, величествени резиденции, столетни църкви и много други.
Само на час път с лодка от града се намират островите Росарио – архипелаг от частни острови, обявени за национален парк, заради красивата си непокътната екосистема. Тук можете да се полюбувате на крисално чистите води на Карибско море, да се гмуркате или пък да релаксирате на плажа Playa Blanca.


23.11.2018 Кристобал (Колон), Панама, 09:00 – 18:00 ч.
Несъмнено първата асоциация, която човек прави е Панамския канал. Акостирайки в пристанищния град Кристобал, разположен на входа на Панамския канал откъм Атлантическия океан, имате възможност да плавате с ферибот по канала (срещу доплащане), смятан за един от най-сложните технически проекти, осъществени от човечеството. Но Панама също така може да ви удиви с прекрасна природа. Почти цялата е покрита с дъждовни гори. Местните джунгли са едни от най-богатите на растения и животни в света. Бихте могли да карате каяк в езерото Батун - най-голямото изкуствено езеро в света или пък се отправете с кану по водите на река Чагрес. Навлизайки в националния парк Чагрес, ще се срещнете с индианците ембера, които ще ви пренесат в съвсем друга култура и епоха с техните цветни оскъдни препаски, изрисувани тела, колоритна музика и танци.


24.11.2018 Пуерто Лимон, Коста Рика, 08:00 – 17:00 ч.
Коста Рика или Богатият бряг. Често за нея се казва, че е разположена в най-хубавата част на континента Северна Америка и ако видите местната природа няма да се чудите защо това е така. Гъстите екваториални гори в района на града са едно от най-добрите места за еко туризъм в света. Впуснете се в диви приключения с лодка в най-известния национален парк на Коста Рика – Тортугуеро и разберете защо го наричат костариканската Амазония. Мочурища с каймани, речни видри и много птичи видове; карибско крайбрежие над 23км. дълго и хиляди морски, зелени морски, океански и кожести костенурки, които снасят яйцата си тук.


25.11.2018 плаване
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.


26.11.2018 Коста Мая, Мексико, 09:00 – 17:00 ч.
Небесносиньо море, златни плажове в живописни заливи, плетеница от канали край брега, а междувремнно в прегръдката на джунглата се крият тайнствени каменни храмове и пирамиди, напомнящи за великата цивилизацията на маите. Отправете се към руините Чакчобен или пък към лагуната Бакалар, наричана още Лагуната на седемте цвята. Местните жители твърдят, че при хубаво време могат да се различат седем различни нюанса на синьото.


27.11.2018 Косумел, Мексико, 08:00 – 18:00 ч.
Присъединете се към нас за екскурзия в цветното минало на Косумел, най-известната дестницания за круизни кораби в Мексико. Ще се насладите на живописна обиколка на Косумел, който е и най-големият обитаван остров в Мексико. Обиколката ще продължи с разкази на нашия гид, който ще сподели историите за основните атракции на острова. Ще направим спирка във фабриката за текила, за да научим как се произвежда тази напитка и ще опитаме местни сортове, които не могат да бъдат открити никъде другаде. След това обиколката ще се впусне в дивата и необуздана източна част на острова. Ще приключи с красив морски курорт (Punta Morena) в източната част на Косумел, където можете да опитате мексиканска кухня. На разположение има басейн, плаж, съблекални и душове.


28.11.2018 плаване
Свободен ден за отдих и развлечения на борда на кораба.


29.11.2018 Маями, акостира в 07:00 ч.
Закуска. Освобождаване на кораба. Трансфер до хотел Breakwater South Beach и настаняване.
От безкрайните плажове с палми и VIP резиденциите до малката Хавана, където отвсякъде се усеща латино духът. Маями е парти центърът на САЩ. Навсякъде и по всяко време в града има голямо музикално събитие. Повечето хора свързват този град с Оушън Драйв и Маями Бийч, вероятно заради които тук е произведен и първият слънцезащитен крем в света през 1944. В Маями може да посетите Miami Seacquarium и The Parrot Jungle.
Възможност за обзорна екскурзия в Маями срещу доплащане.
Нощувка.


30.11.2018
Освобождаванена хотел. Свободно време. Следва трансфер до летището за полети със следното разписание: Маями-Истанбул 22:15 – 17:30+1.


01.12.2018
Полет Истанбул - София в 20:00 ч. Каца в София в 20:20 ч.



Цените са за целия круизен пакет на човек, при съответното настаняване и са валидни до изчерпаване на контингентите по полетите и круиза.


Цени на човек при двойно настаняване

Вътрешна кабина Bella 3877.00 лв

Външна кабина с прозорец Bella 4217.00 лв

Външна кабина с балкон Bella 4728.00 лв



УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ:

- Депозит в размер на 200 лева на човек при подписване на договора. След подписване на договора, клиентът има на разположение 30 дни, за да получи американска виза и да информира туроператора.

- Анулации - до 30 дни след подписване на договора при отказ от виза (след представяне на документ от посолството), депозитът се трансформира във ваучер за заплатената сума и може да бъде използван за закупуването на друго круизно пътуване до една година след подписването на договора

- Доплащане до 50% след получаване на виза (в срок от 30 дни след подписване на договора)

- Доплащане до 100% до 60 дни преди датата на пътуването

Тагове

Оферти - САЩ |  Оферти - Маями |  Екскурзии - САЩ |  Екскурзии - Маями |  Круизи 2024 - САЩ |  Круизи 2024 - Маями

Избрани оферти