Начало / Екскурзии / Екскурзии - Барселона

Круизен пакет ФАДО, ФЛАМЕНКО И БЕРБЕРСКИ РИТМИ от София

Номер на оферта

/

227452

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет за полети София-Барселона-София
- Летищни такси с включен 1 бр. ръчен и 1 бр. чекиран багаж на човек
- Трансферите по програмата
- 1 нощувка в Барселона 3* хотел със закуска
- 9 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб MSC Preziosa
- участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
- музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
- всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
- ползване на всички съоръжения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
- Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 евро
- Водач от агенцията при записани минимум 10 туристи

Цената не включва

- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Такса обслужване на кораба в размер на 10 евро на ден на човек
- Интернет на борда на кораба (срещу заплащане)

Програма на пътуването

Круиз ФАДО, ФЛАМЕНКО И БЕРБЕРСКИ РИТМИ (октомври) от София

МАРШРУТ: СОФИЯ - БАРСЕЛОНА - МАРСИЛИЯ - ГЕНУА - МАЛАГА - КАЗАБЛАНКА - ЛИСАБОН - БАРСЕЛОНА - СОФИЯ

ПОТВЪРДЕН ВОДАЧ

ДАТА: 14-10-2018

ПAКЕТНО ПЪТУВАНЕ с включени
- самолетни билети
- 9 нощувки на 5* кораб MSC Preziosa
- изхранване на база пълен пансион
- 1 нощувка в хотел 3* в Барселона
- трансфери
- пристанищни такси
- медицинска застраховка

Програма
Ден 1:
14.10.2018 София-Барселона
Полет от София до Барселона с АК Wizz Air със следното разписание: 19:10-21:15. Трансфер до хотел. Нощувка

Ден 2:
Барселона, Испания
Прекрасната Барселона ви очаква, за да разкрие красотата си в Готическия квартал (Бари готик), църквата Санта Мария дел Мар. Тук любителите на архитектурата могат да видят модернистичния стил „арт нуво“, сградите на Гауди- незавършената църква Саграда фамилия, Ла Педрера, където се намира и музея на Гауди. Закуска. Свободно време за разходки и шопинг или организирана екскурзия. В днешния ден ще ви предложим манастира Монсерат (срещу допълнително заплащане), а градските забележителности оставяме за края на пътуването в екскурзия, включена в цената.Освобождаване на хотела.Трансфер до круизния терминал и настаняване на борда на кораба. Отплава в посока Марсилия в 19:00.

Ден 3:
Марсилия, Франция 08:00-18:00
Добре дошли на Лазурния бряг. Марсилия е най-голямото пристанище във Франция и на Средиземно море. Тук може да разгледате стария град, с очарователния бряг със стотици яхти и многобройните кафенете и рибни ресторанти около тях. Не пропускайте да посетите Катедралата Нотр Дам дьо ла Гард и абатството Св. Виктор. Преминавайки ще видите и замъкът Иф, описан в „Граф Монте Кристо“. От магазинчетата в центъра, може да си купите сувенири и Марсилски сапун, наречен още „Провансалското чудо“. Възможност за пешеходна екскурзия на руски език (срещу доплащане), по време на която ще посетите рибния пазар, крайбрежната Стара порта, ще се разходите по улица Ла Канебиер, улица Република, фериботната линия, кметството, Домът на диамантите, старата болница, стария дворец на правосъдието, хлебния квартал Le Panier, мелничния квартал, стария дом на милосърдието, площадът на 13те ъгли, епископството, крепостта св. Йоан и Николай отвътре, двореца на Фаро, старата митница, входа на пристанището, отвън базиликата Нотр-Дам дьо ла Гард и абатството на Свети Виктор.

Ден 4:
Генуа, Италия 09:00-17:00
Градът с първия в света университет и един от най-големите аквариуми в Европа. Възможност за организирана екскурзия, с която ще се запознаете с историята и културата на града и с някои от основните й забележителности.

Ден 5:
Плаване

Ден 6:
Малага, Испания 10:30-17:30
Добре Дошли в Малага - столицата на Коста дел Сол - Брегът на слънцето! Ако искате да опознаете топлата и слънчева Андалусия, Малага е едно отлично начало. Разположена е на брега на Средиземно море, в близост до известни градове като Марбея, Гранада, Кордоба и Севиля. Въпреки че градът не е толкова познат, колкото останалите големи градове в Андалусия, той може да се похвали с не по-малко интересни места от тях. Из между тях са Римският Амфитеатър и красивата катедрала . За любителите на изкуството отскоро е отворен новият Музей на Пикасо, чието родно място е Малага.

Ден 7:
Казабланка, Мароко 08:00-23:00
В днешния ден ви предлагаме екскурзия на руски, в коятоще имате възможност да разгледате Ще имате възможност да посетите Казабланка и Рабат- древната столица на Мароко. Ще разглеждате отвън джамията на Хасан II, крайбрежната улица на Казабланка към квартала Анфа, католическата катедрала Лурдска Света Богородица, квартал Хабус, площадът на Мохамед V. След това ще се отправите на едночасово пътуване на север по протежение на брега, за да достигнете Рабат. По време на разходката си в столицата на Мароко, ще преминете покрай площада на Кралския дворец - официалната резиденция на краля на Мароко - и Chellah, една изоставена крепост, датираща от 12 век). Ще продължите към мавзолея на Мохамед V, считан за шедьовър на съвременната архитектура.

Ден 8:
Плаване

Ден 9:
Лисабон, Португалия 08:00-16:00
Предлагаме полудневна екскурзия на български език (срещу доплащане), в която ще ви покажем столицата на Португалия и нейните най-известни забележителности: символът на Лисабон –кулата Белем, кварталът Алфама, прочутият Манастир на Йеронимите – най-важният паметник на града и архитектурен шедьовър, където се намира гроба на един от най-великите мореплаватели- Вашку Да Гама. При отплаване, бъдете на откритата палуба, за да видите как корабът преминава под моста на река Тежу, точно под автомобилите, само на няколко метра под тях.

Ден 10:
Плаване

Ден 11:
24.10.2018 Барселона, Испания 12:00-
Корабът акостира в 12:00. Подгответе се да ви разходим из Барселона. В днешния ден Ви предлагаме панорамната обиколка включена в цената. По време на нея ще видите: Статуята на Колумб, Парка на Цитаделата с Триумфалната Арка, Саграда Фамилия (разглеждане на фасадите отвън), кварталът на модернизма „Ешампле“ с известните къщи на Гауди Каса Мила и Каса Батльо, също така Каса Аматлер и Каса Лео-Морера,Площад Каталуня и Площад Испания с бившата арена за корида, Хълма Монжуик с Испанското село и Олимпийския пръстен, Ла Рамбла. Трансфер до летището за полет с АК Wizz Air със следното разписание 21:55-01:55.

Цените са на човек на база двойно настаняване за целия круизен пакет:
Вътрешна каюта - 2441 лв/човек

Условия за резервация:
- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване

- Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
- Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 10 записали се.
- Офертата с водач от агенцията е валидна при 10 записали се.
- Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
- Няма изискване за минимален брой туристи за провеждане на програмата.
- Молим преди да пристъпите към резервация да се запознаете с Общите условия и Политиката за поверителност на агенцията.
- МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма задължително изискване за ваксинации по конкретния маршрут.
- ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани могат да пътуват по този маршрут само с лични карти, валидни 6 месеца след края на пътуването. Въпреки това препоръчваме винаги да пътувате с два документа за самоличност.

Тагове

Оферти - Испания |  Оферти - Барселона |  Екскурзии - Испания |  Екскурзии - Барселона |  Круизи 2024 - Испания |  Круизи 2024 - Барселона

Избрани оферти