Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лисабон

Круизен пакет ФАДО, ФЛАМЕНКО И БЕРБЕРСКИ РИТМИ (септември)

Номер на оферта

/

227011

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет за полети София-Милано / Лисабон-София
- Летищни такси с включен 1 бр. ръчен и 1 бр. чекиран багаж на човек
- Трансферите по програмата
- 1 нощувка на летище в Милано 3* хотел със закуска
- 5 нощувки на база пълен пансион на борда на 5* кораб MSC Preziosa
- пълен пансион за изхранването на борда на кораба на бюфет и в основния ресторант
- участие в мероприятията на борда: игри, състезания, търсене на съкровище, турнири, партита, караоке, тематични вечери;
- музикалните и театрални представления в театъра; танци и партита са предвидени за всяка вечер от круиза;
- всички забавления за децата на възраст между 3-18 години;
- ползване на всички съоражения на борда: басейни, шезлонги, кърпи за баня, сауна, турска баня /ако има такава на борда/, джакузи, библиотека, дискотека.
- Ежедневен бюлетин в каютата с някои от основните новини и събития на борда;
- 2 нощувки в централно разположен 3* хотел в Лисабон
- Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро
- Водач от агенцията при записани минимум 10 туристи

Цената не включва

- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти
- Такса обслужване на кораба в размер на 10 евро на ден на човек
- Интернет на борда на кораба (срещу заплащане)

Програма на пътуването

МАРШРУТ: СОФИЯ - ГЕНУА - МАЛАГА - КАЗАБЛАНКА/МАРОКО - ЛИСАБОН/ПОРТУГАЛИЯ - СОФИЯ С ПОТВЪРДЕН ВОДАЧ

Дата: 19-09-2018

ПAКЕТНО ПЪТУВАНЕ с включени:
- самолетни билети
- 5 нощувки на 5* кораб MSC Preziosa
- изхранване на база пълен пансион
- 1 нощувка в хотел 3* в Милано
- 2 нощувки в хотел 3* в Лисабон
- трансфери
- пристанищни такси
- медицинска застраховка

Програма
Ден 1:
19.09.2018 София-Милано Малпенса
Полет от София до Милано със следното разписание: 10:20-11:30. Трансфер до хотел 3* в Милано. Желаещите могат да се възползват от организирана екскурзия с посещение на великолепната неокласическа катедрала "Дуомо" и скромния манастир „Санта Мария деле Грацие“, където се помещава мистичната картина на Леонардо Да Винчи "Тайната вечеря" (при наличие на свободни часове към момента на записването). Нощувка.

Ден 2:
20.09.2018 Генуа, Италия
Закуска. Освобождаване на стаите и отправяне към Генуа. Чекиране на кораба и отплаване в 17:00ч.

Ден 3:
21.09.2018 Плаване

Ден 4:
22.09.2018 Малага, Испания 10:30-17:30
Добре Дошли в Малага - столицата на Коста дел Сол - Брегът на слънцето!
Ако искате да опознаете топлата и слънчева Андалусия, Малага е едно отлично начало. Разположена е на брега на Средиземно море, в близост до известни градове като Марбея, Гранада, Кордоба и Севиля. Въпреки че градът не е толкова познат, колкото останалите големи градове в Андалусия, той може да се похвали с не по-малко интересни места от тях. Из между тях са Римският Амфитеатър и красивата катедрала . За любителите на изкуството отскоро е отворен новият Музей на Пикасо, чието родно място е Малага.

Ден 5:
23.09.2018 Казабланка, Мароко 08:00-23:00
В днешния ден ви предлагаме екскурзия на руски, в коятоще имате възможност да разгледате Ще имате възможност да посетите Казабланка и Рабат- древната столица на Мароко. Ще разглеждате отвън джамията на Хасан II, крайбрежната улица на Казабланка към квартала Анфа, католическата катедрала Лурдска Света Богородица, квартал Хабус, площадът на Мохамед V. След това ще се отправите на едночасово пътуване на север по протежение на брега, за да достигнете Рабат. По време на разходката си в столицата на Мароко, ще преминете покрай площада на Кралския дворец - официалната резиденция на краля на Мароко - и Chellah, една изоставена крепост, датираща от 12 век). Ще продължите към мавзолея на Мохамед V, считан за шедьовър на съвременната архитектура.

Ден 6:
24.09.2018 Плаване

Ден 7:
25.09.2018 Лисабон 08:00-
Трансфер до хотел и настаняване. Нощувка.
В днешния ден ще имате възможността да се възползвате от полудневна екскурзия на български език (срещу доплащане), в която ще Ви покажем столицата на Португалия и нейните най-известни забележителности: символът на Лисабон – кулата Белем, кварталът Алфама, прочутият Манастир на Йеронимите – най-важният паметник на града и архитектурен шедьовър, където се намира гроба на един от най-великите мореплаватели- Вашку Да Гама.

Ден 8:
26.09.2018 Лисабон
Възможност за целодневна екскурзия до Фатима - третия по значимост център в католическия свят, посещаван ежегодно от милиони поклонници. Отпътуване за Томар. Разглеждане на манастирът на Ордена на Христос, построен от Ордена на тамплиерите през 12 век първоначално като замък, а в последствие тук действа Орденът на Христос, които са наследници на рицарите тамплиери в Португалия..

Ден 9:
27.09.2019 Лисабон/Порто
Възможност за допълнителна екскурзия до Порто.
По желание еднодневна екскурзия до Порто /допълнително заплащане/. Отпътуване за Порто в 08.00ч. Разглеждане на втория по големина град в Португалия, разположен на двата бряга на река Доро: историческия център – Стария град /UNESCO/. Ще пресечем реката по моста Дон Луиш І, най – атрактивния от 6-те моста на река Доро, построен по проект на ученик на създателя на Айфеловата кула Густав Айфел. Свободно време в стария квартал Рибейра. Възможност за дегустация на прочутия Портвайн в изба на брега на реката /допълнително заплащане/. По желание и при наличие на свободно време възможност за разходка с корабче по река Доро. По време на круиза ще се насладите на впечатляващата гледка към стария квартал Рибейра и шестте моста над река Доро, свързващи Порто с Вила Нова де Гаия - Дон Луиш I, Дона Мария Пия, Сао Жоао, Арабида, Фрейшо и Инфанте. След това ще се отправите към устието на реката и живописното рибарско градче Афурада. Връщане в хотела.
Късен трансфер до летището за полет в полунощ в 00:05 на 28.09.2018 с АК България Еър.



Условия за резервация:
- Потвърждаване на резервация с 50 % депозит при повече от 60 дни до датата на отплаване и доплащане до 60 дни преди датата на отплаване
- или 100% плащане при по-малко от 60 дни до датата на отплаване


ЦЕНИ:
Вътрешна каюта Fantastica -2301 лв
Каюта с прозорец Fantastica -2450 лв
Каюта с балкон Fantastica - 2630 лв



- Цените са валидни до изчерпване на контингентите по полетите и оферираните круизи.
- Предложените екскурзии на български език се провеждат при минимум 10 записали се.
- Офертата с водач от агенцията е валидна при 10 записали се.
- Агенцията си запазва правото да внася промени по програмата с цел избягване или преодоляване на форсмажорни обстоятелства.
- Няма изискване за минимален брой туристи за провеждане на програмата.
- Молим преди да пристъпите към резервация да се запознаете с Общите условия и Политиката за поверителност на агенцията.
- МЕДИЦИНСКИ И ЗДРАВНИ ИЗИСКВАНИЯ
Няма задължително изискване за ваксинации по конкретния маршрут.
- ПАСПОРТЕН И ВИЗОВ РЕЖИМ
Българските граждани могат да пътуват по този маршрут само с лични карти, валидни 6 месеца след края на пътуването. Въпреки това препоръчваме винаги да пътувате с два документа за самоличност.

Тагове

Оферти - Португалия |  Оферти - Лисабон |  Екскурзии - Португалия |  Екскурзии - Лисабон |  Круизи 2024 - Португалия |  Круизи 2024 - Лисабон

Избрани оферти