Начало / Екскурзии / Екскурзии - Атина

Круизен пакет "Великденска фиеста" -Гръцки острови и Егейско море

Номер на оферта

/

186435

Дати & цени

Цената включва

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
- Самолетен билет за директни полети София – Атина, Атина- София с включени летищни такси
- Трансфери летище-пристанище; пристанище-летище
- 7 нощувки на база пълен пансион на борда на кораб Celestyal Nefeli с включени пристанищни такси
- All Inclusive пакет с алкохолни и безалкохолни напитки
- Екскурзия в Измир
- Екскурзия в Чешме
- Шатъл от кораба до града и обратно на о-в Миконос
- такса обслужване
- Застраховка “Помощ при пътуване“ с покритие 5000 евро
- Водач от агенцията при записани минимум 20 туристи

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
- Допълнителните екскурзии, предложени в програмата
- Входни такси за посещаваните обекти (Акропол-10 евро/човек)

Програма на пътуването

ТА "Сънрайз 7 ", София

Програма
Круизен пакет "Великденска фиеста"

Организирано пътуване с водач!
Маршрут: Атина, Санторини, Измир, Нафплион, Ханя, Родос, Чешме, Миконос
полети, трансфери, застраховка, 8 нощувки на кораб Celestyal Nefeli -База на изхранване All Inclusive с нелимитирана консумация на местни и определени вносни алкохолни и безалкохолни напитки. , пристанищни такси, такса обслужване, , екскурзия в Измир, екскурзия в Чешме, безплатен шатъл на о-в Миконос
Celestyal Nefeli
Гръцки острови и Егейско море
Април 2017
8 дни
от €1045


Круизен пакет - Атина, Санторини, Измир, Нафплион, Ханя, Родос, Чешме, Миконос

"Великденска фиеста"

Дата на отпътуване: 14 април 2017
Гръцки острови и Егейско море

14 Април/София-Атина
Отпътуване от летище София с авиокомпания в 06:50 и кацане в Атина в 08:10. Трансфер от летището до пристанище Лаврион. Начало на бординга в Чекиране и настаняване на борда на кораба. Отплаване в 21:00

15 Април /Санторини 07:00-18:30
Със сигурност сте виждали на картичка искрящо белите стени на къщичките и наситено сините покривчета на фона на гръцкото небе. Порадвайте се на тази незабравима гледка и на живо в Санторини- островът с най красивите зализи в света. И до днес на острова има активен вулканичен кратер, т.нар. калдера, която привлича многобройни туристи от цял свят.
Възможност за организирана екскурзия на острова на руски език за записалите се преварително.

16 Април/Измир 08:30-15:00
Празнувайте Великден с приятели на кораба и се възползвайте от органзираната безплатна екскурзия. Измир е пристанищен град на Егейско море и третият по големина град в Турция. Един от най-забележителните монументи е часовниковата кула, разположена в средата на площада на конака с височина от 25м. Агората на Смирна (старото име на Измир) е разположена заедно с древния театър на хълма Кадифекале, като театърът все още не е разкрит от археолозите. На върха на Кадифекале се намира един от трите замъка на града. Ако обичате да пробвате местна кухня, традиционните ястия тук са супа тархан, приготвена от цедено кисело мляко и домати, измирско кюфте, зерде, приготвено от подсладен ориз, шафран (минзухар).
*Екскурзия, организирана от круизната компания-включена в цената!

17 Април /Нафплион 09:00-21:00
Старата гръцка столица Нафплион е сред най-очарователните и красиви градове в страната. Намира се на остров Пелопонес. Забележителните места за посещение се намират в непосредствена близост до града. Там са останките от древна Микена, крепостите Акронапфилия и Паламиди, замъкът Торун и микенската цитадела Тиринт, която е паметник на световното наследство на ЮНЕСКО.
18 Април / Ханя-о.Крит 08:00-18:00
Ханя е вторият по големина град на о.Крит. Старият град е изпълнен с множество тесни улички и малки ресторантчета. Тук се намира и закритя пазар-агора. Може да си направите снимка с фара, а също да се разходите около венецианското пристанище.
Възможност за организирана екскурзия на острова на руски език за записалите се преварително.

18 Април /Родос 08:00-17:00
Островът на боговете, една от най-търсените дестинации от гръцките острови. Макар че днес вече не съществува, в Родос се е намирал Родоския колос, едно от Седемте чудеса на света. На Родос се намира и Дворецът на Великите магистри, който по-късно става лятна резиденция на Мусолини. А за любителите на плажовете- плажният сезон на Родос се открива по Великден-точно когато ще сте пристигнали и вие. Няма круиз на гръцките острови, който да не спира в Родос. Елате и ще разберете защо.
Възможност за организирана екскурзия на острова на руски език за записалите се преварително.

19 Април/Чешме, Турция 07:00-13:30
В превод, Чешме осначава фонтан, заради многобройните лечебни минерални извори. Това е една от най-красивите части на Турция, обградена от ясно лазурно синьо море, с пейзажи от смокини, ниви от анасон, сусам и артишок. Най-важната природна забележителност тук са палжовете - най-дългите на Егейско море. Ако ви стане горещо - не пропускайте да опитате сладоледа с вкус на мастика.
*Екскурзия, организирана от круизната компания-включена в цената!

20 Април /Миконос, Гърция 19:00 - 03:00+1
Миконос е част от Цикладските острови и е най-красивата перла сред гръцките острови. Главен град на острова е Миконос, известен също и като Хора - съчетание от специфична архитектура, невероятни рибни ресторанти, кафенета, дискотеки, клубове, бутици и магазини за подаръци. Островът се слави с нощния си живот. Центърът на Хора е известен като Малката Венеция.

21 Април /Атина 09:00
Акостиране на пристанище Лаврион и освобождаване на кораба. Трансфер до летището за полет в 21:20, кацане в София в 22:45.
По желание – сити тур до Акропола и Атина на руски/български език с продължителност 4,5 часа



Цена на човек в двойна кабина:
Кабина Категория Цени

Вътрешна кабина IA € 1045
Външна кабина с прозорец XA €1125

Тагове

Оферти - Гърция |  Оферти - Атина |  Екскурзии - Гърция |  Екскурзии - Атина |  Круизи 2024 - Гърция |  Круизи 2024 - Атина

Избрани оферти