Начало / Екскурзии / Екскурзии - Хавана

Куба и Карибски приключения

Номер на оферта

/

193733

Дати & цени

Цената включва

Полет: София- Хавана- София, с включени летищни такси, през Мадрид.

9 нощувки в къща са гости и 9 закуски, 2 нощувки в хотел 3 звезди във Варадеро и 2 закуски

Транспорт - самолет, такси, микробус, ферибот и лодка.

Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро.

Всички трансфери по програмата.

Цената не включва

Всички допълнителни екскурзии.

Бакшиши за местните екскурзоводи и шофьор, около 30 американски долара.

Пари за лични разходи- нужни са ви 20-30 американски долара на ден.

Възможност за настаняване в по- висока категория хотел срещу допълнително заплащане.

Програма на пътуването

ЕКСКУРЗИЯТА Е ПОТВЪРДЕНА!!!

Кубински дни и нощи, горещо слънце, страстна салса и най- добрият ром на Земята! С всичко това ще бъдете запознати персонално от нашия водач- преводач, българин- кубинец, Алехандро. От 08.11 Ви очакват 12 нечувано хубави дни!

София- Хавана- Винялес и Пинар дел Рио- Кайо Левиза- Исла Хувентуд- Санта Клара- Сиенфуегос- Тринидад и Санкти Спиритус- Варадеро- Хавана- София

ЦЕНА: 3750 лв. на човек (настаняване в двойна стая).
12 дни / 11 нощувки

Дати: 08.11 - 20.11.2017г.

Настаняване в двойна стая в къща за гости със закуска, хотел 3 звезди във Варадеро със закуска, самолетни билети с такси и всички входове по програмата.

Възможност за настаняване в по- висока категория хотел срещу допълнително заплащане.

ПРОГРАМА:

1/2 ДЕН- Пристигаме в Куба ранния следобед, Jose Marti International Airport в Хавана, трансфер и настаняване в т.нар каса партикуларес- къщите за гости, където имате невероятната възможност да се докоснете до истинското кубинско гостоприемство. Вечерна разходка в стара Хавана, където ще се отбием да погледнем любимото заведение на Хемингуей- Bodeguita del medio и да пийнем по мохито там. Вечеря в типичен кубински ресторант, а вечерта ще завършим в някое от популярните заведения с дайкири в ръка, като Флоридита, още едно от Любимите заведения на Хемингуей. Нощувка в Хавана.

3 ДЕН - Сутринта посещение на стаята, в хотел Ambos Mundos, където е живял и писал Хемингуей. Малекон, централния квартал Vedado и Стара Хавана. Ще се разходим в най- централните части на Хавана, ще посетим Плаца де Армас, площада на катедралата и стария площад. Ще видим и известния площад на Революцията, както и Китайския квартал в Стара Хавана.Нощувка в Хавана.

Разходка с ретро автомобил от 50-те- кабриолет на цена от 20 долара, както и с двуетажен автобус- 20 долара, по желание.

4 ДЕН- Долината на Винялес и Пинар дел Рио. Ще се насладим на пещерата на индианците и тютюневите полета. Ще се удивим на подземната река в пещерата Cueva de los Indios- пещерата на индианците. Ще се запознаете с древния бит на индианците. Пинар дел Рио- ще се насладим на чудесната архитектура. Нощувка в Пинал дел Рио..

5 ДЕН - Cayo Levisa и нощувка там. Ще се насладим на невероятните тропически плажове, гмуркане и шнорхелинг. Чудесни места за дайвинг, множество красиви корали и тропически риби.
6 ден- Сутринта тръгваме за Isla Juventud през Хавана и нощувка там.

7 ДЕН - Отиваме в Санта Клара, отново през Хавана. По пътя ще видим индианския резерват Гуама и фермата за крокодили.В Санта Клара ще посетим музеят на Че Гевара, където са и пренесени останките му през 1994г. Нощувка в Санта Клара.

8 ДЕН - Посещение на Сиенфуегос, Тринидад и Санкти Спиритус.

9/10 ДЕН- Варадеро- плаж. Хотел 3 звезди. При желание може да се настаните в по-висок категория хотел срещу допълнително заплащане.

11 ДЕН- Връщане в Хавана. Днес ще се концентрираме около Централния парк и пасео де Марти. Ще имаме възможност да посетим Капитолио Насионал- за момента обаче само отвън, Националния музей на художествените изкуства и музеят на революцията. .Нашият водач ще ни заведе и до фабриката за пури Partagas, една от най- известните марки в световен план. Нощувка в Хавана.

12 ДЕН- Хавана, свободно време през деня и полет за Европа следобед.

Възможност за посещение на известния клуб “Тропикана”, срещу 95 долара- четвърт бутилка ром Хавана клуб, 7 годишен. Представлението започва в 10ч. И е 2 часа, след края на представлението може да се включите и да танцувате с професионалните танцьори.

Каса партикуларес- индивидуална баня. Климатици във всяка стая.

Визов режим: Визата е 15 американски долара.

Здраве: Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

Записване за екскурзията:
Плащане на депозит от 50% от сумата по банков път. Местата се гарантират единствено и само чрез заплащането на депозит! Възможно е плащане на вноски- обадете ни се и заедно ще измислим най- доброто решение!

Доплащане на цялата сума 30 дни преди заминаването.
Изпращане на копие на международният Ви паспорт.

Важно!
Международният Ви паспорт трябва да е с валидност най-малко 6 месеца от датата на заминаване.

Банкови данни: Воаяж Би Травъл ЕООД

Инвестбанк Сметка в лева IBAN: BG43IORT80481087100900 BIC:IORT BGSF

Уникредит Сметка в лева IBAN- BG92UNCR70001522746415

Моля, на платежното нареждане отбележете:
1. Основание: Екскурзия до Куба 2. Получател: Воаяж Би Травъл ЕООД 3. Наредител: Вашето име.

Тагове

Оферти - Куба |  Оферти - Хавана |  Екскурзии - Куба |  Екскурзии - Хавана |  Екзотична почивка 2024 - Куба |  Екзотична почивка 2024 - Хавана

Избрани оферти