Оферта номер: 201985

ЛОНДОН - СПЕЦИАЛНА ПРОМОЦИЯ С БЪЛГАРИЯ ЕР - ОТ СОФИЯ

ВНИМАНИЕ! Офертата не е актуална.
На този линк може да видите всички актуални Екскурзии в Лондон и Екскурзии в Великобритания.

Дати и цена
Цената включва
САМОЛЕТЕН БИЛЕТ СОФИЯ – ЛОНДОН – СОФИЯ С „БЪЛГАРИЯ ЕР”;
1 САЛОНЕН БАГАЖ ДО 10 КГ С РАЗМЕРИ 56/45/25 СМ;
1 ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;
ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
5 НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ХОТЕЛ ST.JOSEPH 3***.
Цената не включва
ТРАНСФЕРИ ЛЕТИЩЕ – ХОТЕЛ – ЛЕТИЩЕ;
ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ЛОНДОН С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК;
РАЗГЛЕЖДАНЕ НА БРИТАНСКИЯ МУЗЕЙ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК;
РАЗХОДКА С КОРАБЧЕ ПО ТЕМЗА ДО ГРИЙНУИЧ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И СВОБОДНО ВРЕМЕ В ГРИЙНУИЧ;
ВЕЧЕРЯ В ТИПИЧЕН АНГЛИЙСКИ ПЪБ;
ПОЛУДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО УИНДЗОР И ИТЪН;
РАЗГЛЕЖДАНЕ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ НА КРЕПОСТТА „ТАУЪР“ И НА КВАРТАЛА „ИЙСТ ЕНД“;
МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (8 ЛВ. НА ЧОВЕК ЗА ЦЕЛИЯ ПРЕСТОЙ);
БИЛЕТИ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ, ВХОДНИ ТАКСИ В МУЗЕИТЕ И ПР.
РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.
Екскурзията включва 5 нощувки със закуски в хотел St.Joseph*** в Лондон, трансфери, възможност за екскурзоводска програма на български език. Лети се с „България Ер”.

22.09.2017 – Петък - 15:15 ч. - отпътуване от летище София с полет на „България Ер”. 16:45 ч. - кацане на летище Хийтроу. Трансфер и настаняване в хотел St.Joseph***. Нощувка.

23.09.2017 – Събота - Закуска. Свободно време. Възможност за панорамна обиколка на Лондон с екскурзовод: Парламента, Уестминстърското абатство, „Даунинг стрийт” 10, Бъкингамския дворец, „Трафалгар скуеър”, Ковънт гардън, Лондонското Сити, катедралата „Св. Павел”, крепостта „Тауър“, Тауър бридж (доплащане 60 лв. на човек - цената включва обиколка с екскурзовод на български). Участието в обиколката се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Необходимо е самостоятелно придвижване с метро от хотела до Russell square за начало на обиколката. Следобед - възможност за разглеждане на Британския музей с екскурзовод на български (доплащане 25 лв. на човек - цената включва двучасова обиколка на музея с екскурзовод на български). Участието в разглеждането на Британския музей се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

24.09.2017 – Неделя - Закуска. Свободно време. Възможност за разходка с корабче по Темза до Грийнуич и свободно време в Грийнуич и за посещение на обсерваторията, военноморския музей (доплащане 88 лв. на човек - цената включва билет за корабчето до Грийнуич и екскурзовод на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Необходимо е самостоятелно придвижване с метро от хотела до Russell square за начало на обиколката. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на музеи по избор. Вечерта – възможност за вечеря в типичен английски пъб (доплащане 50 лв. на човек - цената включва голяма бира и типично английско основно ястие – най-често „фиш енд чипс“ – панирано филе от риба и пържени картофи; съпровождащ групата водач на български). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Нощувка.

25.09.2017 – Понеделник - Закуска. Свободно време. Възможност за полудневна екскурзия до Уиндзор и Итън (доплащане 80 лв. на човек - цената включва билет за влак до Уиндзор и обратно, екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в двореца „Уиндзор“ и в колежа „Итън“). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Необходимо е самостоятелно придвижване с метро от хотела до Russell square за начало на обиколката. След обяд - свободно време. Възможност за самостоятелно посещение на Музея на мадам Тюсо и на къщата на Шерлок Холмс на „Бейкър Стрийт”, възможност за разходка из Риджънтс парк. Нощувка.

26.09.2017 – Вторник - Закуска. Свободно време. Възможност за разглеждане с екскурзовод на български на крепостта „Тауър“ и на квартала „Ийст енд“ (доплащане 60 лв. на човек - цената включва екскурзоводско обслужване на български и не включва таксата за вход в „Тауър“, която се заплаща на място; програмата включва разглеждане на крепостта „Тауър“, разходка из „Йист енд“ „по стъпките на Джак Изкормвача”, разходка по пазара „Спитълфийлд“, разглеждане на църквата „Крайст Чърч” и за отмора – възможност да пиете по една бира в пъбовете, обвеяни с легенди). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Провежда се при минимум 6 участника. Необходимо е самостоятелно придвижване с метро от хотела до Russell square за начало на обиколката. Нощувка.

27.09.2017 – Сряда - Закуска. Напускане на хотела. Около 14:30 ч. - трансфер до летището. 17:35 ч. – отпътуване от летището с полет на “България Ер”. 22:45 ч. – кацане на летище София.

Цена на човек в двойна или тройна стая: 999 лв.
Допл. за индивидуална стая: 399 лв.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпаване на самолетните билети.

Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване. Доплащането се извършва най-късно 15 дни преди датата на отпътуването. При отказ на клиента от пътуване туроператора възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.
Топ цени: Лондон със самолет
от 546 лв.
Топ цени: Лондон със самолет
3 нощувки
Самолет
Лондон
Транспорт - Лондон Заведения - Лондон Хотели - Лондон Пазаруване - Лондон Събития - Лондон Забележителности - Лондон
Хайд парк - по нещо за всеки в сърцето на Лондон
Виж инсталацията на Кристо Мастаба в Хайд парк в Лондон
Да видиш Лондон от височината на алпийски тролей