Начало / Екскурзии / Екскурзии - Лос Анджелис

Лос Анджелис - Хавай с обслужване на български език

Номер на оферта

/

168991

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София - Лос Анджелис – Хонолулу - София с включени летищни такси
- Самолетен билет Лос Анджелис - Хонолулу с включени летищни такси
- Всички трансфери летище – хотел – летище
- 2 нощувки в 4* хотел в Лос Анджелис
- 6 нощувки в 4* хотел в Хонолулу - Хаваи
- Обзорна екскурзия на Лос Анджелис
- Обзорна екскурзия на Хонолулу и Пърл Харбър - Хаваи
- Екскурзоводско обслужване и придружител на български език
- Медицинска застраховка с Асистанс към Евроинс или Булстрад

Цената не включва

- Такса - виза за САЩ на стойност 160 щ.д.
- Допълнителни екскурзии и разходи от личен характер:
-- Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 95 $ (без трансфери)
-- Кратера Даймънд Хед, джунглата и водопада Mаноа в Хаваи – 45 $
-- Полет с хеликоптер над остров Оаху – 255 $
-- Целодневна екскурзия на острова Оаху – 90 $ (с обяд и входни такси)
-- Подводницата Атлантис – 120 $
-- Полинезийски културен център – 145 $
- Такса за багаж за вътрешните полети, ако има такава (Повечето авиокомпании в САЩ въведоха такса за чекиран багаж, която варира от 25 $ до 35 $, в зависимост от компанията)
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.

Програма на пътуването

Лос Анджелис - Хавай с обслужване на български език

Лос Анджелис е космополитен град, в който възможностите за отдих, развлечения и културни мероприятия са безкрайни. Тук се намира известният Hollywood с Алеята на славата, студията Warner Bros, CBS, NBS, развлекателните паркове Universal Studios Hollywood; Universal City walk, Disneyland; много музеи, между които Музеят на съвременното изкуство, Музеят на летенето, Музеят на Неоновото изкуство, Калифорнийският научен център, Космическата зала, Музеят на естествознанието, Калифорнийският Американско – Африкански музей, Музеят на развлеченията в Hollywood и мн.др. Градът има много паркове, Ботаническа градина, прекрасни плажове, известни магазини и още много други забележителности. Хаваи е 50-ият щат в САЩ с административен център Хонолулу. Друг по-известен град е Норт Шор, в който всяка година се провеждат световноизвестните състезания по сърфинг.Островите са изключително красиво място. Климатът е тропически, дъждовният сезон е от декември до края на март.. Островите не са големи, така че, където и да е, човек винаги е близо до плажовете. Има множество паркове, както и прекрасни коралови островчета. Хаваите изобилстват от пеперуди, птици и прекрасни екзотични растения. Родно място е на президента Барак Обама.

ПРОГРАМА:

1 ден: Излитане от София. Пристигане в Лос Анджелис. Трансфер и настаняване в хотел в централната част на града. Разглеждане на Даунтаун - административната част и финансовата зона на Лос Анджелис, филхармонията и залата на Уолт Дисни, Тойота център, музеят Грами, Стейпълс център и др. Нощувка.

2 ден: Обзорна екскурзия на Лос Анджелис: посещение на прекрасните плажове на Санта Моника и Венеция; Бевърли Хилс с къщите на звездите и емблематичния розов хотел Бевърли Хилс, най-скъпата търговска улица в света Родео Драйв; Холивуд - център на киностудия и кинозвезди, превърнал се в синоним на американското кино и ТВ индустрия - Алеята на славата, Китайския театър Граумън и театър Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия „Оскар“ и др. За желещите посещение на Холивуд Юнивърсал Студио, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Нощувка.

3 ден: Трансфер до летището за полет до Хаваи. Пристигане в Хoнолулу. Трансфер и настаняване в хотел в красивия крайбрежен курорт на Хонолулу - Wаikiki. Нощувка.

4 ден: Обзорна екскурзия на Хонолулу и Пърл Харбър: посещение на най-известната военноморска база в Пърл Харбър - място, където САЩ започва Втората световна война и панорамна обиколка на Хонолулу - Iolani Palace - единствения кралски дворец в Съединените щати, паметника на крал Камеамеа и кралица Лилиуоакалани, Сената и резиденцията на губернатора на Хаваи, Китайския квартал, мемориала в кратера на вулкана Panchboul и др. Нощувка.

5 ден: Свободно време за плаж. За желаещите посещение и разглеждане на невероятно красивото океанско дъно с подводница “Submarine”. Нощувка.

6 ден: Свободно време за плаж. За желаещите целодневна обиколка на красивия остров Оаху. Това е едно от най-запомнящите преживявания в Хаваи. Ще имате изключителната възможност да видите девствената красота на райския остров - Оаху. Турът започва с крайбрежния курорт на Хонолулу - Waikiki и Kapiolani парк. Спира се в центъра на кратера на Diamond Head и вулкана Coco Head. Преминава се през района на най-скъпите жилища в САЩ - Kahala , където е била и къщата на Елвис Пресли. Спира се за снимки в залива Hanauma и в близост до гейзера Makapuu. Следва кратък престой за плуване на плажа Vaimanalo, където ще бъде предложен обяд с ястия от хавайската кухня. Преминаване през градовете Kailua и Kaneohe, където ще видите уникални пейзажи. Посещава се долината на храмовете с будистки храм - Biodome Ying. Посещение на кафе плантация и плантация на прочутите хавайските орехи - макадамия. Ще имате възможност да си направите снимки на плажа с огромните морски костенурки. Посещава се плантацията за ананаси и известния плаж на сърфистите Сънсет Бийч, където се провежда Световното първенство по сърф. На връщане се спира за снимки и разглеждане на залива на Пърл Харбър. Нощувка.

7 ден: Свободно време за плаж. За желаещите посещение на Полинезийски културен център - възможност да се запознаете с богатата култура на народите на Полинезия. Уникална презентация на костюми, музикални инструменти, песни и танци от седем селища на Полинезия - Тонга, Таити, Фиджи, Хаваите, Нова Зеландия, Самоа и Рапануи. Гостоприемни и приятелски настроени полинезийци ще ви демонстрират как се пали огън, как се разрязва кокосов орех без меч и с един удар, катерене по палма и хула танци. Разхождайки се в кану, ще имате възможността да гледате I-MAX филм. Вечерята е в ресторант "Бюфет" и е с широка гама от хавайски и европейски ястия. Незабравимо е грандиозното шоу в полинезийски летен театър. Полинезийският културен център се намира в северната част на остров Оаху (1 ч. от Хонолулу ). Представленията и презентациите пресъздават историческите традиции, типа и начина на живот на народите от Полинезия. Нощувка

8 ден: Свободно време за плаж. Възможност да се включите в една от многото екскурзии и атракциони, които предлагаме. Нощувка.

9 ден: Трансфер до летището за полет до България.

10 ден: Пристигане в София.

Цена: 5900 лева

Доплащане за самостоятелна стая – 1400 лева
Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 400 лева
Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 800 лева

Забележки:
- Пакетните цени са валидни за група от минимум 15 човека.
- При по-малък брой, Туроператорът си запазва правото на промяна в цената, която ще се определи и предложи, в зависимост от броя на индивидуалните туристи. Окончателната информация за броя на пътуващите се обявява в последния ден от срока за записване.
- Цените на допълнителните екскурзии и атракциони са платими в лева, по курса на БНБ в деня на плащането им.

Необходими документи за издаване на виза:
- Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване
- 2 бр. актуални снимки с размери 50 на 50 мм.; 1 бр. в цифров вид (на диск, по e-mail) и 1 бр. на хартия
- Банкова сметка
- Служебна бележка от месторабота
- Ако сте собственик или съдружник на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата
- Документи за недвижима собственост
- Брачно свидетелство
- Удостоверения за раждане на кандидата и на всички негови деца
- Програма, резервации и ваучери, които ще получите от Туроператора

Условия за записване:
- Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от пакетната цена
- При отказ на виза се връща пълният размер на депозита, най-късно до 2 дни след отказа на виза
- Посолството на САЩ не възстановява внесената такса за виза
- Краен срок за записване – 60 дни преди датата на пътуване

Допълнителни указания:
- При записването кандидатите за виза трябва да представят необходимата ни информация за попълването на формулярите!
- Кандидатите трябва да се явят на предварително насрочената от нас дата за интервю, носейки обработените от нас документи и програма, както и бележката за платена такса!
- Не е необходимо горепосочените документи да са нотариално заверени или преведени на Английски език!

Може да изготвим и индивидуална програма за различни от посочените дати - при запитване.

При значителни промени на курса долар-евро туроператорът си запазва правото за корекция на цената!

Допълнителна информация

- Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 360 лева
- Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 720 лева

Тагове

Оферти - САЩ |  Оферти - Лос Анджелис |  Екскурзии - САЩ |  Екскурзии - Лос Анджелис |  Екзотична почивка 2024 - САЩ |  Екзотична почивка 2024 - Лос Анджелис

Избрани оферти