Начало / Екскурзии / Екскурзии - Чикаго

ЛОС АНДЖЕЛИС - ЛАС ВЕГАС - ЧИКАГО ГАРАНТИРАНА ГРУПА

Номер на оферта

/

213743

Дати & цени

Цената включва

- Самолетен билет София- Лос Анджелис- Чикаго- София с включени летищни такси
- Самолетен билет Лос Анджелис- Лас Вегас с включени летищни такси
- Самолетен билет Лас Вегас- Чикаго с включени летищни такси
- Всички трансфери летище – хотел – летище
- 3 нощувки в 4* хотел в центъра на Лос Анджелис
- 3 нощувки в 4* хотел в центъра на Лас Вегас
- 2 нощувки в 4* хотел в центъра на Чикаго
- Обзорна екскурзия на Лос Анджелис и посещение на Ориндж Каунти
- Обзорна екскурзия на Лас Вегас
- Обзорна екскурзия на Чикаго
- Екскурзоводско обслужване и придружител на български език по време на пътуванията и целият ви престой в САЩ
- Подготовка на документите и насрочване на интервю за виза
- Медицинска застраховка

Цената не включва

- Такса - виза за САЩ - 160 $
- Курортна такса за хотела в Лас Вегас
- Допълнителни екскурзии, входни такси и разходи от личен характер:
- Входна такса за Холивуд Юнивърсал студио – 120 $ (без трансфери)
- Целодневна екскурзия до Гранд Каньон с автобус – 165 $ ( включва автобусен транспорт, екскурзовод, спиране на язовирната стена „Хувър Дам“, входната такса, обяд и билет за стъклената подкова „ Скайуолк“)
- Гранд Каньон с малък самолет без слизане – 220 $
- Гранд Каньон с малък самолет със слизане – 350 $
- Гранд Каньон с хеликоптер без слизане – 380 $
- Гранд Каньон с хеликоптер със слизане – 430 $
- Туристическа обиколка с кораб Chicago Architecture River Cruise – 60 $
- Туристическа обиколка и вечеря на кораб Chicago Dinner Cruise – 150 $
- Такса за багаж за вътрешните полети, ако има такава (Повечето авиокомпании в САЩ въведоха такса за чекиран багаж, която варира от 25 $ до 35 $, в зависимост от компанията)
- Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на застрахователната компания.

Програма на пътуването

ЛОС АНДЖЕЛИС - ЛАС ВЕГАС - ЧИКАГО

Гарантирана група!

Лос Анджелис е космополитен град, в който възможностите за отдих, развлечения и културни мероприятия са безкрайни. Тук се намира известният Hollywood с Алеята на славата, студията Warner Bros, CBS, NBS, развлекателните паркове Universal Studios Hollywood; Universal City walk, Disneyland; много музеи, между които Музеят на съвременното изкуство, Музеят на летенето, Музеят на Неоновото изкуство, Калифорнийският научен център, Космическата зала, Музеят на естествознанието, Калифорнийският Американско – Африкански музей, Музеят на развлеченията в Hollywood и мн.др. Градът има много паркове, Ботаническа градина, прекрасни плажове, магазини и още много други забележителности.
За Лас Вегас казват, че няма друг такъв град на земята. Тук се намират 18-те от 20-те най-големи хотела в САЩ. Това е най-осветеният град в света. Известен е със своята главна улица, Las Vegas Strip, където туристите могат да видят древен Египет, Рим , Венеция, Ню Йорк, Париж, Монте Карло, пиратски битки, изригващ вулкан, изключително светлинно водно шоу, тропически рай и какво ли още не. Освен че може да опитате късмета си в казината, тук може да се потопите в огромните магазини с разнообразни стоки. Лас Вегас е изходна точка за посещение на Grand Canyon, Hoover Dam, Lake Mead
и река Колорадо
Чикаго е третият по големина град в САЩ след Ню Йорк и Лос Анджелис. Градът се нарежда сред огромните метрополиси в света. Чикаго е оживен, международен център с музеи от световна класа, чудесна кухня и нощен живот. Многобройните паркове са чудесна атракция за всички посетители, а шикозните магазини и ресторанти привличат изисканите гости на града. Чикаго също е и родното място на модерния джаз и блуса. Тук можете да се насладите на множество театри, музеи от световна класа, огромни паркове, километри от красиви плажове, стилни ресторанти и вероятно най-красивата колекция от модерна архитектура в света, украсена с живописни гледки.

ПРОГРАМА:

1 Ден - 08.03: Полет СофияФранкфуртЛос Анджелис. Пристигане в Лос Анджелис следобед. Трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Разглеждане на Downtown - центъра с небостъргачите, където ще видим залата на Уолт Дисни, Операта, кметството, централната библиотека, Staples center, залата Nokia, музеят Грами и др. Възможност за вечеря в панорамен ресторант. Нощувка.

2 Ден - 09.03: Обзорна екскурзия на Лос Анджелис: Обиколката ни ще започне с посещение на прекрасните плажове на Венеция и Санта Моника. Сънсет Булевард ще ни отведе в Холивуд - център на киностудия и кинозвезди, превърнал се в синоним на американското кино и тв индустрия. Ще посетим известната “Алея на славата“, Китайския театър Граумън и театъра Долби, където се връчват наградите на Филмовата Академия “Оскар“. Ще се върнем отново на Сънсет Булевард, ще минем край идиличните улици на Бевърли Хилс осеяни с палми, където се намира и емблематичният розов хотел Beverly Hills Hotel, любим на звездите и бизнесмените. Ще посетим най- скъпата търговска улица в света „Родео Драйв“. Възможност за посещение на Hollywood Universal Studios, където със специален трамвай и беседа ще се запознаете с правенето на холивудските продукции, специалните ефекти, както и да видите в реални размери героите и декорите от популярни филми. Нощувка.

3 Ден - 10.03: Отпътуване за Лонг Бийч и Ориндж Каунти. Възможност за посещение на изложението за био храни и напитки Natural Products Expo West в Анахайм. Свободно време за разглеждане или посещение на първия и оригинален Disneyland. Връщане в хотела. Нощувка.

4 Ден - 11.03: Свободно време. Трансфер до летището за полет до Лас Вегас. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Вечерна разходка, разглеждане световната столица на развлеченията. За желаещите – посещение на шоу спектакъл или концерт. Нощувка.

5 Ден - 12.03: Обзорна екскурзия в “Града на хазарта” - ще Ви запознаем с всичко, което сте виждали по филмите за американската мафия - хотелите, казината и невероятните светлинни шоута. Разглеждане на най-атрактивните хотели и казина. За желаещите посещение музея на Madame Tussauds. Възможност за шоу спектакъл или концерт по избор. Нощувка.

6 Ден - 13.03: За желаещите - екскурзия до Гранд Каньон с автобус, хеликоптер или малък самолет. Възможност за посещение на шоу спектакъл или концерт. Нощувка.

7 Ден - 14.03: Трансфер до летището за полет до Чикаго. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел в центъра на града. Нощувка.

8 Ден - 15.03: Обзорна екскурзия на Чикаго: посещение на най - високия небостъргач в САЩ – Willis Tower (бившия Сиърс Тауър), разглеждане на бизнес квартала, Дейли Плаза, река Чикаго, Милениум парк, Магнифисънт майл, Мичиган Авеню, Джон Ханкок Център, института по изкуствата и др. Възможност за туристическа разходка с кораб по река Чикаго и езерото Мичиган (Chicago Architecture River Cruise).
За желаещите - вечеря на кораб (Chicago Dinner Cruise). Нощувка.

9 Ден - 16.03: Свободно време. За желаещите- посещение на Художествената галерия, Природонаучния музей, Музея на Съвременното изкуство или Музея на Афро- Американската история. Трансфер до летището за полет Чикаго- Франкфурт- София.

10 Ден - 17.03: Пристигане в София.

Цена: 4 500 лева

Доплащания и намаления:
- Доплащане за самостоятелна стая – 960 лева
- Намаление за 3-ти възрастен в тройна стая – 280 лева
- Намаление за деца до 12 год. в стая с двама възрастни – 400 лева

Информация за предвидените полети:
Lufthansa 08.03.2018:
Sofia 06:30 - Frankfurt 08:05 Frankfurt 10:05 – Los Angeles 13:00
Lufthansa 16.03 / 17.03.2018:
Chicago 17:20 – Frankfurt 07:40 (+1 ) Frankfurt 10:10 – Sofia 13:25

Информация за предвидените хотели за настаняване:
Лос Анджелис: Millennium Baltimore hotel - www.millenniumhotels.com
Лас Вегас: MGM Grand hotel & casino - www.mgmgrand.com
Чикаго: The Westin Michigan Avenue Chicago - www.thewestinmichiganavenue.com

Забележки:
- Предвидените полети и хотели подлежат на потвърждение до момента на окончателното оформяне на групата. В случай, че не бъдат потвърдени, ще бъдат предложени сходни полети и подобни хотели.
- Пакетната цена е валидни за група от минимум 12 човека. При по-малък брой, Туроператорът си запазва правото на промяна в цената, която ще се определи и предложи, в зависимост от броя на индивидуалните туристи. Окончателната информация за броя на пътуващите се обявява в последния ден от срока за записване.
- Цените на допълнителните екскурзии и атракциони са платими в лева, по курса на БНБ в деня на плащането им.

Необходими документи за издаване на виза:
- Паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на тръгване
- 2 бр. актуални снимки с размери 50 на 50 мм.; 1 бр. в цифров вид (на диск, по e-mail) и 1 бр. на хартия
- Банкова сметка
- Служебна бележка от месторабота
- Ако сте собственик или съдружник на ЕТ, АД, СД, ООД – фирмено решение и актуално състояние на фирмата
- Документи за недвижима собственост
- Брачно свидетелство
- Удостоверения за раждане на кандидата и на всички негови деца
- Програма, резервации и ваучери, които ще получите от Туроператора

Условия за записване:
- Подписан договор с Туроператора и депозит 50% от пакетната цена
- При отказ на виза се връща пълния размер на депозита, най-късно до 2 дни след отказа на виза
- Посолството на САЩ не възстановява внесената такса за виза
- Краен срок за записване – 60 дни преди датата на пътуване

Допълнителни указания:
- При записването кандидатите за виза трябва да представят по телефона необходимата ни информация за попълването на формулярите!
- Кандидатите трябва да се явят на предварително насрочената от нас дата за интервю, носейки обработените от нас документи и програма, както и бележката за платена такса!
- Не е необходимо горепосочените документи да са нотариално заверени или преведени на Английски език!

Тагове

Оферти - САЩ |  Оферти - Чикаго |  Екскурзии - САЩ |  Екскурзии - Чикаго |  Луксозно пътуване - САЩ |  Луксозно пътуване - Чикаго

Избрани оферти